Teşekkürler Ünal Aysal

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Bir önceki sezonu borçlarla , kaos ortamında , 8. sıradaki takıma taşın altına elini koyan , 3,5 sene içerisinde hayalimizde göremeyeceğimiz kupalar kazandıran , Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasına girdiren , Drogba ve Sneijder gibi vizyon transferleri yaptıran , 17 Haziran duruşu ortaya koyarak en şerefli dönemlerimizden birini yaşatan Ünal Aysal'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umarım Mayıs ayında yeniden aday olacak ve yeniden seçilecek.

Herkes bu başlığı altında Ünal Aysal hakkındaki olumlu şeyleri yazsın. Başkanımızı güzel şeylerle uğurlayalım.

Son zamanlardaki kafa üstü gidişi ve hatalarına rağmen severek anacağım her zaman.

-Tapatalk-

B0vGdZkCMAE63lU.jpg:large

Ünal Başgan@UnalBasgan 1 dk.1 dakika önce
Demek yerime yeni başkan seçeceksiniz...

:D

futbolda bilmem de diger branslarda basariyi unutsun herkes hele yalman gelirse gereksiz diye kapattirabilir.

2011 de medyada adı dahi geçmezken başkanlık için ilk bu forumda adı geçmiş ve ünal aysal ile ilgili aday olsun,başkan olsun konularını ben açmıştım.iyi şeyler hissettirmişti bana.

teşekkürler başkan herşey için:hat:

Marka degeri nasil yükseltilir, Ünal Aysal bunun en iyi örnegini göstermistir. Öyle bir noktaya getirmisti ki camiayi burda bazi Almanlar bile GS'yi Avrupa'nin ilk 10 takimi arasinda sayiyordu.
Özellikle Sneijder ve Drogba transferleri anlatilmazdi. Acayip pozitf enerji katmisti camiaya.

şimdi sözünü tutmalı ve genç GSlıları yüreklendirmeli.haldun üstünel,ali sabancı gibileri lazım bize.

Çokta vefasizlik yapmayalim. Sermaye artirimi sayesinde zor günlerden kurtulduk. Sikeciler simdi 21-17 önde olacakti. Ilk birbuçuk sezonundaki transferleri iyi oldu. FT yerine vefakar ve futboldan anlayan bir adam getirse uçuyor olurduk.

Kendisi uzun zaman sonra büyük başkan kavramını tekrar bize hatırlatan bir isim oldu ;

Gerek mali , gerekse takımı idarede çok başarılı işler yaptı , bu kepaze lige Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi iki büyük yıldız getirdi.

Şike konusunda vs. asla eğilmedi hep dik durdu lafını esirgemedi yeri geldi para cezası yeri geldi hak mahrumiyeti cezası aldı.

Mayıs ayında tabi ki işi bilen ve gerçek Galatasaraylılığı yaşayan isimlerle (Ali Dürüst , Abdürrahim Albayrak vs.) birlikte güçlü bir yönetim kurarak aday olması büyük temennimiz İnşallah gerçekleşir.

Her şey için teşekkürler ;

BÜYÜK BAŞKAN ÜNAL AYSAL !

Teşekkürler mali başarısı gittikten sonra ortaya çıkacaktır ilk 2 yıl yaptıkları için teşekkürler 3. ve 4. yıl çevresindekilerin oyununa geldi malesef futbol rantının içinde buldu kendini transfer çıkarcıları rantcılar hepsi yararlanmaya çalıştı önce çevresinde bu işten anlayanları arındırdı (Ali Dürüst, A.Albayrak gibi) sonra kulübü batırdılar..

Yinede önce dirilttiği için teşekkürler daha dikkatli olmalıydı mayısta aday olması imkansız bana göre olmamalıda zaten..

Not:Konuyu açan arkadaş fena abartmış hayalini kuramadığımız kupa ne? Lig mi? Süper kupa mı? CL şampiyonu mu oldu da benim mi haberim yok??

Elmander ve "aldık" olayı
Serhat Ulueren'in elini ayağına dolastirmasi
Saracoglundaki kupa
Muslera, Melo, Eboue, Drogba, Sneijder ve nicesi
Spor jargonuna giren lafları, (müspet, seksi)
Hakkında yapılan capsler, fake accountlar

Unutulmayacaktir.

-Tapatalk-

Elbette seviyoruz kendisini, verdiği emek, mesai için teşekkür ediyoruz kendisine. Camiaya bir çok hizmeti oldu, gönül koyamayız kendisine, yakışmazdı zaten biz taraftara. Yalnız gidiş tarzı ve bırakıp gitmesi, âdeta kaçarcasına klübü bırakmasını sevemedim.

GT-I9300 Tapatalk

Her şeye rağmen teşekkürler başkan.

Aziz Yıldırım'a kontrolünü kaybetmis zat demesi
Twitter protestosu
17 haziranda gogsumuzu kabartmasi
Şampiyonlar ligi maceraları

Hatalarını her gün konuşuyoruz o ayrı. Ama pek çok kalıcı imza attı gercekten kulüp tarihine

-Tapatalk-

17 haziran duruşu ile hatırlayacağım başkan
yine de sağol
elmander sneijder muslera melo drogba için...

ftyi kovmasiyla gonulleri fethetmistir

thx Ua

Geri
Üst Alt