Teşekkürler Ünal Aysal

tesekkurler buyuk baskan. :tiphat:

Ozleyecegim, sportif anlamda bitmis Galatasaray i tekrar yuceltti. Galatasaray a yakisan bir Baskan idi.

Tesekkurler !

ülkenin bu durumuna rağmen, bu spor camiasına ve basınına rağmen, fani ömrümdeki hedeflerimin arasına bir portreni bulup sana imzaltıp duvarıma asmak gibi çoğu kimseye göre absürt bir amaçı koyan efsane başkanımız; Allah ömrünü uzatsın, sana ve ailene iki cihanda mutluluklar ihsan eylesin, yolun açık olsun. vizyonumu genişlettiğin için, ve yaşadığım mutluluklarda payın olduğu için teşekkür ederim.

Hatalarıyla doğru yaptıklarıyla teşekkür ederiz.

Genel anlamda başarılı olsa da şu an tavuk gibi kaçıyor olmasını affedemiyorum. Kendisine karşı duygu ve düşüncelerim oldukça karışık.

Yaptığın herşey için teşekkürler başkan ama şunu bil ki bu teşekkür yıldırım demirörene yaptığımız teşekkürün aynısıdır..

Bende kendisini severim tartışmasız kaliteli bir insan.Lakin spor kulübü yönetmek ona göre değil.Kendisini iyi hatırlayacağım.

Bye..

büyük başgan

keşke 10 yaş genç olsaydın be başganım daha cok işimiz vardı

Değerini anlayacaklar elbet başkanım.Dinazorlara kızıp gittin ama yanlış ettin.Teşekkür etmek için o kadar neden var ki(Üst üste şampiyonluklar yaşattın,6 yıl şampiyonlar ligine gidememiş takımı şampiyonlar ligi takımı yaptın tekrar,25 sene sonra gelen erkek basketbol şampiyonluğu,kadın takımının 20 küsür yıl sonra şampiyonluğu,kadınların yine şampiyonlar ligi şampiyonluğu,azizin karşısında dik durdun g.te g.t dedin,taraftarın isteklerini kırmadın,taraftar ne isterse o olacak dedin ve büyük ölçüde yaptın),elbette yanlışlarında oldu,tüpçünün oyununa geldiniz iyi giden çarkı yerle bir ettiniz hep birlikte,antrenör tercihlerin kötüydü felan ama sırf şu foto için bile teşekkürü bir borç bilirim.

B0vZrVqCAAAWt__.jpg

Saygılar başkanım.Bundan sonraki hayatında sıhhat diler,seni Arena'da maç izlerken görmekten mutluluk duyarım.

Son düzenleme:
by by başkan GS baskanı olmayınca artık mobesa kameralarına konuşursun.4.haftada umursamazca kaçışın ve söyledıgın yalanlar ıçın sonsuz tşk ler.demirören gidecek dedın azız şöyle böyle dedın hepsı yerınde duruyor kaçan sensın.Ali Durust Albayrak adnan özturk ve Terım olmayınca 1 klup nasıl batırılır bunu da gösterdın.bu kadar kısa surede GS ı idare edecek yonetım kurulamayacagı defalarca söylenmesıne ragmen muthış bir kaçış oykusune ımza attın.Teşekkürler.

Skor taraftarı mod on

Teşekkürler başkan

Skor taraftarı mod off

başarılarını da es geçmem, başarısızlıklarını da.

göreve geldip 2 senelik çalışması 10 numara, duruşu 10 numara ama son 1.5 senede hem yönetim hem futbol takımı üzerinde yaptıkları da 0 numara.

ne zaman ben buranın kralıyım ben ne dersem o olur dedi, herşeyi kaybetti.

ünal aysal hakında önümüzdeki 8-9 ay sonunda GS ın maddi durumuna göre net karar verebilirim. eski günlere dönmez son senelerdeki gibi devam edersek helal olsun derim. fakat bahsedilen gibi altından kalkması imkansıza yakın bir mali tablo bıraktıysa allahından bulsun derim en hafif olarak.

Sneijder, Drogba, basketbol ve futbolda ki şampiyonluklar için teşekkürlerimi iletmek isterim.

Oktay Mahmudi (antrenör olarak beğenmesem de) ve Terim'in gönderiliş şekli öncesi ve sonrasında yaşananlar, baskın seçime gidip kötü bir yönetim kurması, 17 Haziran'da ki duruş sonrası başkanlığı bırakması ile duruş'un kaçış planı olduğunu düşündürtmesi için de teessüflerimi iletmek isterim.

Son dönemdeki hatalarını bir kenara bırakırsak kazandırdığı başarılar da bir yana başkanlık duruşuyla 2 buçuk senede hiç boynumu eğdirmedi. Şike süreci, ptor-milli takım muhabbeti, kadıköydeki kupa inadı, basketbol final serisindeki hakem olaylarındaki tutumları Galatasaray Başkanı'ndan beklediğimiz yürekli tutumlardı. Her şey için teşekkürler Başkan, keşke böyle gitmeseydin.

Kendisini en çok paragöz megaloman satıcıyı idmandayken kovmasıyla anıcam hiç şüphesiz.

Unutulmayacaksın başkan. Arkandan vurup, seni satanlardan sonra sende şaştın kaldın. Ne olursa olsun seni savunduk. Allah uzun ömürler versin. Vay be.. Bitti Aysal dönemi.. İnanılmaz!

Hayalimizde goremiyecegimiz kupa derken birtek bayan baskette avrupa Kupası diğerleri zaten muzemizde vardı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bıraktıgın Enkaz icin Teşkür Başkan. Statın üstünü kapatmadın, muhtemelen ordanda yüklü bir ceza girecek, bunun icinde teşkür.

ah be başkan son dönemde ekibin daha başarılı olsaydı ya da prandelli istediğimiz gibi çıksaydı da gitmeseydin

umarım iki taraf için en iyisi olur

Geri
Üst Alt