Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3,5 sene içerisinde hayalimizde göremeyeceğimiz kupalar kazandıran.
Ünal Aysal sportif anlamda çok başarılıdır.Şikecilere karşı dimdik durması kimseye eğilmemesi ile taktirimizi almıştır.Fatih Terim denen para hastası elemanın da kıçına tekmeyi atarak en doğrusunu yapmıştır.Mali konularda ne oldu ne bittiyse artık bırakmasına neden oldu.Büyük başkan Ünal Aysal.
Euroleague Woman, 27 sene aradan sonra erkek basketbol ligi, 15 sene aradan sonra bayan basketbol ligi, Emirates Cup yeter mi? Bunları hayalinde görebiliyormuydun acaba ?Hayalimizde göremeyeceğimiz mi? Lig şampiyonluğu ve Türkiye kupasını hayalimizde bile göremezmiydik Ünal Aysal olmasaydı? Koskoca Galatasaray ın hayalinde göremeyeceği şeyler bunlar mı? Kusura bakma ama ilk 2 sene transfer başarıları haricinde pek olumlu şeyler söyleyemeyeceğim. Kendisine de bişey diyeceğim yok ama çevresindeki ve yönetimindeki adamları yanlış seçti başkan.
Yasin yanlışın olabilir duzeltyim erkeklerde 22 yıl aradan sonra şampiyon olduk öyle biliyorum.Euroleague Woman, 27 sene aradan sonra erkek basketbol ligi, 15 sene aradan sonra bayan basketbol ligi, Emirates Cup yeter mi? Bunları hayalinde görebiliyormuydun acaba ?
by by başkan gs baskanı olmayınca artık mobesa kameralarına konuşursun.4.haftada umursamazca kaçışın ve söyledıgın yalanlar ıçın sonsuz tşk ler.demirören gidecek dedın azız şöyle böyle dedın hepsı yerınde duruyor kaçan sensın.ali durust albayrak adnan özturk ve terım olmayınca 1 klup nasıl batırılır bunu da gösterdın.bu kadar kısa surede gs ı idare edecek yonetım kurulamayacagı defalarca söylenmesıne ragmen muthış bir kaçış oykusune ımza attın.teşekkürler.
Her neyse, az mı 22 sene ?Yasin yanlışın olabilir duzeltyim erkeklerde 22 yıl aradan sonra şampiyon olduk öyle biliyorum.
Az değil tabiki ama kafamda celiskilerde yok değil bende çok destekledim başkanı ama bu söylentiler kafamda soru işareti yaratmıyor değil inş gerçeği yansıtmıyordur.Her neyse, az mı 22 sene ?
Sanmıyorum.Az değil tabiki ama kafamda celiskilerde yok değil bende çok destekledim başkanı ama bu söylentiler kafamda soru işareti yaratmıyor değil inş gerçeği yansıtmıyordur.
Mali konularda içine etti.
FT'ye laf atacaksan Aysal'a da at.