Teşekkürler Ünal Aysal

Hayır kendileri ile çelişiyorlar her başarının bir maaliyeti ve bedeli vardır sneijder, drogba, melo ,eboue ,riera,elamander,muslera gelirken azının suyu akanlar şimdi adama bizi borç içinde bıraktın diyorlar.

İyi de bu mali yük onlar yüzünden oluşmadı ki?2013-2014 devre arası transferleri ve 2014-2015 yaz transferleri bizi darboğaza soktu.

Izet Hajrovic Grasshopper 4,5 3.500.000 Avro 4.950.000 Avro
Salih Dursun Kayserispor 4,5 2.750.000 Avro 7.200.000 Lira
Koray Günter Borussia Durtmund 4,5 2.500.000 Avro 3.700.000 Avro
Lucas Ontivero Centro Atletico 4,5 2.000.000 Avro 2.175.000 Avro
Oğuzhan Kayar Manisaspor 4,5 2.250.000 Lira 650.000 Lira
Umut Gündoğan Bucaspor 4,5 1.661.000 Lira 6.269.000 Lira
Veysel Sarı Eskişehirspor 4,5 400.000 Avro 12.150.000 Lira
Enio Burdisso Boca Juniors kiralık 250.000 Avro 300.000 Avro
Sinan Bolat (Kiralık) 1 - 1,3 milyon euro
Goran Pandev 1 - 2,4 milyon euro
Blerim Dzemaili 3 2,35 milyon euro 6,6 milyon euro
Tarık Çamdal 5 4,75 milyon euro 6,955 milyon euro

Soldakiler bonservis bedeli ve anlaşmanın kaç yıllık olduğu,sağdakiler yıllık ücret.Telles'le Yasin'i çıkardım az buz katkı alabildiğimiz için.Yukarıdaki para tamamen çöpe atılmış para,ki belimizi büken de bu.

İyi de bu mali yük onlar yüzünden oluşmadı ki?2013-2014 devre arası transferleri ve 2014-2015 yaz transferleri bizi darboğaza soktu.

Izet Hajrovic Grasshopper 4,5 3.500.000 Avro 4.950.000 Avro
Salih Dursun Kayserispor 4,5 2.750.000 Avro 7.200.000 Lira
Koray Günter Borussia Durtmund 4,5 2.500.000 Avro 3.700.000 Avro
Lucas Ontivero Centro Atletico 4,5 2.000.000 Avro 2.175.000 Avro
Oğuzhan Kayar Manisaspor 4,5 2.250.000 Lira 650.000 Lira
Umut Gündoğan Bucaspor 4,5 1.661.000 Lira 6.269.000 Lira
Veysel Sarı Eskişehirspor 4,5 400.000 Avro 12.150.000 Lira
Enio Burdisso Boca Juniors kiralık 250.000 Avro 300.000 Avro
Sinan Bolat (Kiralık) 1 - 1,3 milyon euro
Goran Pandev 1 - 2,4 milyon euro
Blerim Dzemaili 3 2,35 milyon euro 6,6 milyon euro
Tarık Çamdal 5 4,75 milyon euro 6,955 milyon euro

Soldakiler bonservis bedeli ve anlaşmanın kaç yıllık olduğu,sağdakiler yıllık ücret.Telles'le Yasin'i çıkardım az buz katkı alabildiğimiz için.Yukarıdaki para tamamen çöpe atılmış para,ki belimizi büken de bu.

Izet Hajrovic senelik 5 milyon avro

Salih dursun senelik 7,2 milyon tl

Veysel sarı senelik 12 milyon tl mi alıyormuş?

Sanki Aysal keyfinden aldı o oyuncuları. Yabancı sınırı var diye pasaportun kaliteden daha değerli olduğu zaman en kötü yerli 2,5 m €'dan başlıyordu. Yerlileri geçtim.

Hajro yerli yapılabilir diye alındı Endoğan gibi çünkü yerli oyuncuların değeri o kadar olmamasına rağmen fahiş ücretler istiyorlardı.

Mancini o zamanlar Ranocchia, Astori veya Doria'yı istemişti. Ama kulüplerle son anlara kadar yaptığımız pazarlıklardan sonuç alamadık ve mecbur olarak Burdisso'yu kiraladık.

Onların dışında Ontivero bir proje transferiydi. O olmadı.

Dzemaili de kötü bir transfer değildi, yukarıdaki listede başarısız olarak Pandev var bana göre. O da oynadığında az çok katkı verdi.

Sanki Aysal keyfinden aldı o oyuncuları. Yabancı sınırı var diye pasaportun kaliteden daha değerli olduğu zaman en kötü yerli 2,5 m €'dan başlıyordu. Yerlileri geçtim.

Hajro yerli yapılabilir diye alındı Endoğan gibi çünkü yerli oyuncuların değeri o kadar olmamasına rağmen fahiş ücretler istiyorlardı.

Mancini o zamanlar Ranocchia, Astori veya Doria'yı istemişti. Ama kulüplerle son anlara kadar yaptığımız pazarlıklardan sonuç alamadık ve mecbur olarak Burdisso'yu kiraladık.

Dzemaili de kötü bir transfer değildi, yukarıdaki listede başarısız olarak Pandev var bana göre. O da oynadığında az çok katkı verdi.

Pandev'den katkı falan alamadık yav kupa maçlarında Bornova'ya karşı coşmuş bir adam sadece. :D

Onun haricinde katılıyorum bu yazıya.

Pandev'den katkı falan alamadık yav kupa maçlarında Bornova'ya karşı coşmuş bir adam sadece. :D

Onun haricinde katılıyorum bu yazıya.
TR Kupası'nda katkı aldık işte. Bizi finale kadar götürdü o sezon Yasin'le birlikte. Ligde de oynasaydı bence katkı alabilirdik.

Kamil mod mu oldun yav yine h.o

Hea. Teklif geldi ben de elimi taşın altına soktum. :P

TR Kupası'nda katkı aldık işte. Bizi finale kadar götürdü o sezon Yasin'le birlikte. Ligde de oynasaydı bence katkı alabilirdik.

Forumda oluşan bir yargı bu. Sende de var. Benim hatırladığım kadarıyla o sene son 16 Konya maçında katkı yok. Yarı final ve finalde yok. Çeyrek final maçlarında PTT sonuncusu Manisa'ya karşı 1 gol. Grupta Eskişehir'e karşı ne yaptığını hatırlamıyorum ama elde Bornova ve Diyarbakır maçları kaldı. Onlarda da katkı sağlasın bir zahmet. :D

Hea. Teklif geldi ben de elimi taşın altına soktum. :P

Forumda oluşan bir yargı bu. Sende de var. Benim hatırladığım kadarıyla o sene son 16 Konya maçında katkı yok. Yarı final ve finalde yok. Çeyrek final maçlarında PTT sonuncusu Manisa'ya karşı 1 gol. Grupta Eskişehir'e karşı ne yaptığını hatırlamıyorum ama elde Bornova ve Diyarbakır maçları kaldı. Onlarda da katkı sağlasın bir zahmet. :D

Hayırlı olsun renktaş :hat:

Yıllık ücret değil sözleşme süresince alacakları ücret,yanlış yazmışım.

Dzemaili,pandev,koray yararlanabilinecek oyunculardı koray gerçi hala takımda ancak hala yararlanılmaya çalışılmyor.

Yönetim teknik heyetin istediği transferleri yapmaya çalışıyor tarık ve veysel konusunda yenilmiş en büyük kazıklardan birisidir ancak yönetim bunun için suçlanmamalıdır.

tarık ve veyseli taraftarda çok istedi bu kadar leş oyuncular olduğunu kimse anlayamamış açıkcası.

Ben aksini düşünüyorum.Tarık-Olcan-Veysel-Yasin gibi oyuncuları anlayabiliyorum ama yabancı sınırı 5 olacakken Pandev-Cemali-Ontivero gibi isimler hataydı..Ben olsam 0 bonservisle ve düşük yıllık ücretle 19-21 yaşlrındaki genç Brezilyalı veya Afrikalı oyuncu alırdım.
Gelelim Terimcilere,
Beyler o meşhur devre arası transferleri olmasa bile bu ceza gelecekti.328 milyon dolarlık borç çok büyük ve tasarrufla filan bitmez.50 milyon bileklik satamayacağımıza göre veya yıllık 50 milyonluk sponsor bulamayacağımıza göre tek çare tapulu arazilerimizin değerlendirilmesiydi ama buna izin vermediler.
Görünürde 328 milyon olan borç aslında en az +30 milyon ile 358 milyo dolar idi çünkü ortada takım yoktu!Aysal ilk geldiğinde sermaye artırımı yapmasa çakıl taşı bile alamazdık!Ayrıca borç yine de azalmıştı ama diğer sermaye arttırımında bize ypılanlar sayesinde kendimiz ödemek zorunda kaldık.Böylece ilk sermaye arttırımından kazandığımız paralar son sermaye arttırımyla tekrardan ilk seviyeye döndük.Yani ilk göreve gelindiğinde alınan 150 milyon lira borç bir nevi zorla da olsa ödenmiş oldu!Hiç kimse kendini kandırmasın..O devre arası harcanan 20 milyon euro hiç yaşanmamış olsa 328den 338e çıkan borç en fazla 318 milyon dolar olacaktı.Yahu Bruma ve Ambarat da hiç alınmasaydı bu borç 300 milyon dolardı...O zaman dürüst olun,bu borç 300 milyon dolarla nasıl çıktı ve kim çıkardı?
Borcun 328 milyon dolara çıkmasına neden olana tek laf yok ama Aysal kulübü batırmış mı oluyor?

Bu sezon Italya Liginin 15. sirada olan Genoa'da oynayan Dzemaili ve Pandev yararlanabilinecek oyuncular miydi? :D Te allahim.

Dzemaili Selçuk'un Isviçreli versiyonu. Hatta daha beter bile olabilir. Buraya geldikten beri 2 iyi maç oynamisligi var: 10 kisilik Manisaspor (Kupa) ve Karabükspor'a karsi.

Pandev sahada ruhsuz gibi gezip duruyordu tüm sezon boyunca.

Aysal olmasaydı o bitmiş dönemden sonra takım biraz zor ayağa kalkardı ama size göre ft geldi takımı kurtardı heee heeee.

Teşekkürler Galatasaray tarihinin en itibarlı, saygın başkanı.
Yaşattıkların, şu sene kendiliğinden avrupa'ya gidemeyecek olan bir takım için fazlaydı zaten.

Geri
Üst Alt