Teşekkürler Ünal Aysal

Klübün arkasından kırk tane katakulli yapmış, gizlice TFF ile anlaşmış sonrada önüne getirilen sözleşmeyi " ben birileri istiyor diye sözleşme imzalamam " diye bir bahane uydurarak elinin tersiyle itmiş birini burada övenler var....Bu adam bizi dünya şampiyonu yapmış olsa ne yazar ?

Kovulduğunda hiç üzülmedim ama endişelendim. Yeni bir hoca, yeni bir sistem, ne olacak belli değildi. Şimdi gayet memnunum. Sorunları geniş çaplı düşünüp günü kurtarmayı değil yarınları garantiya almaya çalışıyoruz. Hasan Şaş, Davala, Vedat İnceefe gibi saçmalıklardan kurtulduk. Başımızda sistemi olan dünya çapında kendini kanıtlamış bir hoca var.

Terimin idolü bir İtalyan.

Ne alaka? Mancininin hiçbir zaman F.terim kadar olmadı olamazda.Dahada önemlisi Galatasaray akla geldiğinde bu ülkede f.terimde ilk akla gelen kişidir.Ünal aysal fterim isminin altında kalıyordu.

Tabi arada dönen bizans oyunlarınıda buna katmak lazım en baştada B.tulunu.

Eger Galatasaray dendiginde akillarina ilk gelen isim Terim olan insanlar hakikaten varsa, problem onlarin kafasindadir zaten. Terim Galatasaray'siz bir hictir, Galatasaray'a borcludur herseyini, Galatasaray ondan once de vardi, sonra da olacak, hem de daha iyi, daha guclu olarak.

Eger Galatasaray dendiginde akillarina ilk gelen isim Terim olan insanlar hakikaten varsa, problem onlarin kafasindadir zaten. Terim Galatasaray'siz bir hictir, Galatasaray'a borcludur herseyini, Galatasaray ondan once de vardi, sonra da olacak, hem de daha iyi, daha guclu olarak.

Galatasaray denince ilk akla f.terim gelir bu ülkede sen bunu bilmiyorsan bu ülkede yaşamıyorsundur yada yerin altında falansın.

Kapasiten kadarını algıladığından seni ciddiye almıyorum.Yaşın hakikaten 28 mi?

beni ciddiye alabilecek hatta maytap geçebilecek kapasite var mı sende acaba ?bir resim koydum kafandan senaryo uydurup çirkefleştin hemen cevap veremeyince mantıklı.senin yaşın 25 mi acaba ?

beni ciddiye alabilecek hatta maytap geçebilecek kapasite var mı sende acaba ?bir resim koydum kafandan senaryo uydurup çirkefleştin hemen cevap veremeyince mantıklı senin yaşın 25 mi acaba ?

Adam gibi tartışmasını öğren insanlarla işine gelmeyince yaw hehe yada saçma sapan mimiklerle karşındakini kendi seviyene çekiyorsun.Sorun sende ben kimseyle bu şekilde tartışmadım bu forumda daha

Adam gibi tartışmasını öğren insanlarla işine gelmeyince yaw hehe yada saçma sapan mimiklerle karşındakini kendi seviyene çekiyorsun.Sorun sende ben kimseyle bu şekilde tartışmadım bu forumda daha

Ya arkadaşım Galatasaray denince aklına Terim geliyorsa ne diyelim biz sana ?

Ne alaka? Mancininin hiçbir zaman F.terim kadar olmadı olamazda

Teknik direktör olarak mı Terim kadar olamaz ?

benim işime gelmeyen bişey yok herşey apaçık ortada esas işine gelmeyince basit bir cümleyi anlayamayacağımı iddaa edip çirkefleşen sensin adamına göre muamele senin işine gelirse,ayrıca

galatasaray denince akla terim gelir gibi zavallı bi düşüncenin neyini kaale alayım

2012 ve 2013 şampiyonluklarında FT'nin payı yüzde 25, yönetimin payı yüzde 75'tir bence.

Ama Mancini şu durumdaki takımı şampiyon yaparsa, oranlar tersine döner.

kimseye zorla birşeyler anlatmaya çalışmayın.

he deyip geçin.

Hayır, çapsız bir yönetim olsaydı, ne transferlerde başarılı olurdu, ne de yapılan yıldırma operasyonlarına direnebilirdi.

Fatih Terim degilde baska bir Hoca gelseydi, cok büyük bir fiasko yasayabilirdi bu takim Rijkaard ve Skibbe faciasindan sonra. Burada insanlar Arda´nin sezon basi kendisini kurtardigini unutuyor bu Ülke´den.

Yönetim´in saha icine pek fazla etkisi olamaz, Aziz Yildirim gibi sike yapmadigi veya hakemleri tehdit etmedigi sürece sürece. O yüzden zaten Avrupa´da yönetimler Medya önünde olmaz.

Yönetim bana göre pek dik duramadi, ve lüzumsuz bir baski olusturdu teknik ekipte... Devamli birde sorun cikti yönetim icinde, ve sonunda yeniden secime girdiler.

Eger Mancini´ye böyle yüklenmeye baslarlar ise, o Fatih Terim gibi saha icinde patlamaz. Papaz´i bulur bizimkiler.

Geri
Üst Alt