Teşekkürler ÜNAL AYSAL

çekilme olmasın diyosunda renkdaş federasyon ve aynı hakemler değişmedikçe seneye ne olacak?

şampiyonmu olacağımızı sanıyosun ?

şampiyon "yapılmayacağımız" yerde işimiz ne ? olamayacağımız değil yapılmayacağımız

Bayan takımımız yıllardır hakemlerin türlü oyunlarıyla şampiyon olamadı. Hele geçen sene resmen elimizden alındı şampiyonluk. Bu sene ne yaptık? Doğru oyuncular ve hoca ile hakemleri falan da yenip bütün kulvarlarda şampiyon olduk. Aynısını erkeklerle de başarabiliriz.

Hala TBF yerinde kalacaksa zaten bu ülkeden bir yol olmaz da, yine de bir basketbol sever olarak takımımı yarışın içinde görmek isterim.

Hayatımda her zaman en zor anda bile mücadeleye devam edilmesi gerektiğine inanan biriyim.

1 maçlık ders yetmeli Türk sporuna, mesaj gitmeli.

ders alsalar buradaki herkes ister devam etmesini ki ben bile bugünkünden daha fazla desteklerim ama adamlar heryeri ele geçirmiş

bişey değişeceği yok bence

ders alsalar buradaki herkes ister devam etmesini ki ben bile bugünkünden daha fazla desteklerim ama adamlar heryeri ele geçirmiş

bişey değişeceği yok bence

Bir yerden başlamak lazımdı o bugün oldu.

Biz de artık gerekenleri yaparak, terörize olmadan bu işleri gereği gibi protesto etmeliyiz.

Bayan takımımız yıllardır hakemlerin türlü oyunlarıyla şampiyon olamadı. Hele geçen sene resmen elimizden alındı şampiyonluk. Bu sene ne yaptık? Doğru oyuncular ve hoca ile hakemleri falan da yenip bütün kulvarlarda şampiyon olduk. Aynısını erkeklerle de başarabiliriz.

hakemleri yenmek o kadar kolay değil basketbolda

bayan baskete de bu senelik "müsade" edilmiştir.

tapelerde adı geçen hakemi son maça atamak açıkça ŞİKEdir ve şikenin olduğu yerde Galatasaray olmamalıdır.

Başkan bi de bu şikecilerin şikeden ceza almaları için istersen hala bir şeyler ayarlayabilirsin bence. En azından Avrupa'dan 10 yıl men ettirebilirsin. O güç var sende.

hakemleri yenmek o kadar kolay değil basketbolda

bayan baskete de bu senelik "müsade" edilmiştir.

tapelerde adı geçen hakemi son maça atamak açıkça ŞİKEdir ve şikenin olduğu yerde Galatasaray olmamalıdır.

Kolay değil elbette ama ona göre kadro kurarsak ben inanıyorum yine her türlü şampiyon oluruz gelecek yıllarda da. Şike yapıldı diye çekilmek olmaz. O zaman ilk futbolda sonra da tüm branşlarda çekilip klübü kapatmak gerekiyor. Bu yaptığımız hareketin bir uyarı niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Umuyorum gelecek sene ligden çekilmeyiz.

Adamsın başkan

Sayenizde göğsümü gere gere dolaşabiliyorum

Iyi ki Galatasaraylıyım ulan

Cek baskan takimi ligden ne halleri varsa gorsunler. Lig TVnin edecegi zarari gormek bile yeter.

Saykal doğruda sen yazınca samimi gelmiyor be gözüm en ufak şeyde dakka başı istifa yazdığın zamanlarıda biliyoruz neyse doğruyu gördün herhalde artık

Neyi değiştirecek ki.

Hani duygularımız kabardı.Gaza geldik ama Fener şampiyon olacak bu düzen değişmeyecek.

Helal olsun sana Ünal Aysal

40 yıllık elemanlar gelsin de senden Galatasaraylılığı öğrensin...

Her babayiğit bu kararı veremez helal olsun işe yaramaz bir yönetim kurulu var tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor adam tabi bu da kendi suçu.

Geri
Üst Alt