- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şahıs foruma t....k geçmek icin gelmis. Yönetici arkadslar gereğini yapar umarımSenin için elimden geleni yapmaya çalıştım sneijder!!! Sen burada huzurla top oyna diye her siteye senin hakkında iyi yorumlar yazdım..
Kötü oynadığında bile adamın interde cl kupası var boş adam değil! bir bildiği vardır dedim.. yine savundum..
Eşin Yolanthe nin resmine bakıp; "yengede erik gibi kütür kütür" diyen kuş taraftarlara her platformda karşı koymaya çalıştım..
Peki sen naptın çekip gidiyorsun.. 1 senelik sözleşmen vardı içerde sen istemesen gitmezdin sneijder..
Paramı almam derdin, taraftar beni seviyor derdin ve yinede gitmezdin!!! Bu emeklerime karşılık verirdin.. Sen beni bir mendil gibi kullanıp attın..
Yine de hakkımız helaldir sana güle güle wes wes
bu hanginizin yan üyeliği doğru söyleyinSenin için elimden geleni yapmaya çalıştım sneijder!!! Sen burada huzurla top oyna diye her siteye senin hakkında iyi yorumlar yazdım..
Kötü oynadığında bile adamın interde cl kupası var boş adam değil! bir bildiği vardır dedim.. yine savundum..
Eşin Yolanthe nin resmine bakıp; "yengede erik gibi kütür kütür" diyen kuş taraftarlara her platformda karşı koymaya çalıştım..
Peki sen naptın çekip gidiyorsun.. 1 senelik sözleşmen vardı içerde sen istemesen gitmezdin sneijder..
Paramı almam derdin, taraftar beni seviyor derdin ve yinede gitmezdin!!! Bu emeklerime karşılık verirdin.. Sen beni bir mendil gibi kullanıp attın..
Yine de hakkımız helaldir sana güle güle wes wes