Teşekkürler

Buğra Ay

10 Numara!
Sevabıyla günahıyla doğrusuyla yanlışıyla bir şampiyonlar ligi sezonunun daha sonuna geldik.Her ne kadar kızsakta eleştirsekte bu heyecanın yaşanmasında en büyük pay Mancininindir. Madridli juveli guruptan çıkmak kolay iş değildir.Daha zoruda çift maçlı eleminasyonda Chelseayi elemek ve Morinho gibi bir dehayı alt etmektir.Denedik olmadı zaten Morinho'yu geçebilecek az takım vardır yer yüzünde bu yüzden ben olaya Chelsea değil Morinho olarak bakmaktayım.Emeği geçenlere teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Ben teşekkür etmiyorum abi... Selçuk, Burak, Drogba ve Mancini denen adamlara zehir zıkkım olsun verilen paralar...

Bu sekilde bitmemeliydi. Elenseydik gene ama bu sekilde olmasaydi. Yaziklar olsun.

tapatalk

İstekli ol, çabala, ama yenil. Ağzımı açmam. Ama ruhsuz bir şekilde oynayıp, yenilmeye hakkın yok!

25 yıldır bu takımı izliyorum ligde çok takıma yenildik rezilde olduğumuz oldu lakin avrupa da ilk kez bukadar çaresiz kaldığımızı gördüm aksini idda edenin Galatasaraylılığın dan şüphe ederim net!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu isin ruhla alakasi yok

maci izleyen arkadaslar da bunun farkina varabilirler

adamlar daha iyiydi yapacak birsey yok. fbde fi tarihinde chelseayle sahasinda oynayip umutlanmis, stamford bridgede sut cekemeden donmustu. bu isler boyle

Forumun yüzde 99u Selçuk ve Burak oynamasın diyor ve bu kankilerin birşey yapmadıklarını gòrüyor ama takımı s.klemeyen mancini inadına her maç oynatıyor.

önümüzdeki maçta yine ilk 11 de gòrürüz nasıl olsa birşey değişeceği yok.

Muslera , Sneijder ve Melo ya acıyorum sezon sonu gitmek isteseler kimse birşey diyemez harcanıyorlar bu ligte.

Mou cidden dersini çok iyi çalışmış.Adamlardaki baskı bizim 2011'deki baskımızdan çok daha ileri bir seviyedeydi.Keşke 2011 yılındaki gibi olabilsek.Takım başarıya aç oyuncular kendini gösterme peşinde olsalar.

6 yedigimiz mactaki oyunu istiyorum ben aga kusura bakmayin mancini Galatasarayin felsefesiyle oyniyor

defans defans nereye kadar? takim pozisyona girmekten aciz oldu. deplasmanda buyuzden yenemiyoruz

fatih hocanin ve 2 senenin birikimiyle birlikte icerde 6 atiyoruz manciniyle hic alakasi yok

mancininin bugune kadar yaptigi tek katki 2-2 juve ve 1-0lik juve maciydi oda juventusu tanimasindan kaynaklanan... baska hic bir katkisi yok sifir sifir sifir

3-1 yendigimiz kopenhag macindaki takim fatih hocanin takimi o iste. mactan sonra sasirdim demisti. sasirirsin tabi.

Mancini gözümüzün içine soktu alın size çöp oğlu çöp kadro dedi ,,

Manciniyi savunmak amaçlı değildir bu lafım ...

Ya ftye en çok bu yüzden kızıyorum. Ruh da ruh diye aptal oğlu aptal bi kavramı attı ortaya kaçtı. Ruh ne ya? Ruhla mı oynanıyor futbol? Cl maçına motive olmadan çıkan var mıdır? Kapasitesi yetmeyen tonla oyuncumuz var. 10 kat daha kaliteliler belki. Ruh yok ama Galatasaray ruhu. Neyse artık o yeni öğrendim şu yaşımda.

Ben teşekkür etmiyorum.Çünkü teşekkürü hak etmiyorlar...Bugün biraz kıpırdansalardı inanın farklı olurdu...

Sevabıyla günahıyla doğrusuyla yanlışıyla bir şampiyonlar ligi sezonunun daha sonuna geldik.Her ne kadar kızsakta eleştirsekte bu heyecanın yaşanmasında en büyük pay Mancininindir. Madridli juveli guruptan çıkmak kolay iş değildir.Daha zoruda çift maçlı eleminasyonda Chelseayi elemek ve Morinho gibi bir dehayı alt etmektir.Denedik olmadı zaten Morinho'yu geçebilecek az takım vardır yer yüzünde bu yüzden ben olaya Chelsea değil Morinho olarak bakmaktayım.Emeği geçenlere teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Bu konu'yu yarin sabah acicaktin. Simdi millet hep sinirli, üzüntülü. Haklilar da. Sonuc olarak cok az kisi sana katilacaktir, ki sende haklisin. Buraya kadar varmak zaten bizim hedefimiz di, ki gercekci olursak kagit üsütnde 3. olmamiz lazimdi. Sonuc olarak bugün gercekleri gördük. Selcuk, Burak ve Yekta gibi topcularla Chelsea ile mücadele edemezsin. Drogba gibi basariya doymus, yaslanmis, sadece kendini düsünen birisiyle de yapamazsin. Kanatsiz hele hele hic bir sey yapamazsin. Chelsea takim olarak net iki gömlek üstün bize.

Ama su da var ki gercekten bugün bu perfomans'in hic bir özürü yoktur.

Oynanan oyundan bende memnun değilim ama dediğim gibi karşındaki adam Morinho olunca bir nebze kabul ediyorum bu durumu adam bir şekilde kalesine yaklaştırtmıyor alt etmek bu şartlarda imkansız bu adamı.

Son bir kaç haftadır acaba Fatih Terim'in mirasınımı yedi gruptan çıkana kadar diye düşünmüyor değilim önümüzdeki haftalar daha net göstericek bakalım Mancinin nasıl bir hoca olduğunu.

ne teşekkürü allah cezasını versin bunların iyi bir protesto lazım bunlara bu hafta tribüne bir GO HOME MANCINI yazısı ve Burak,Selçuk,Drogba yuhlanması bizi kurtarır ancak

Oynanan oyundan bende memnun değilim ama dediğim gibi karşındaki adam Morinho olunca bir nebze kabul ediyorum bu durumu adam bir şekilde kalesine yaklaştırtmıyor alt etmek bu şartlarda imkansız bu adamı.

Hakan Yakının karşısındaki Mourinho değilmiydi renktaş takımı 2 kere yendi bunları

Geri
Üst Alt