Testere 8 "Jigsaw" | 27 Ekim

Hiç sevmediğim tür korku filmleridir. Bu seriyi de belki ilk filmini biraz izlemişimdir diğerlerini hiç izlemedim.

Korkudan ziyade iğrenç görüntüler oluyor bu tarz filmlerde o da hoşuma gitmiyor.

3 den sonrası küpü doldurmak için çekilmiş kofti filmler.

saw 3 ten sonra çok bozdu. sadece starwars ve lord of the rings serileri var bozmayan.

saw 3 ten sonra çok bozdu. sadece starwars ve lord of the rings serileri var bozmayan.
000d4f04e2b8133ca7e0ecc06f9cb182.jpg

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oha 8. filmi çıkacak 1 tek filmini izlemedim. Ben 40 yılda bir film seyrederim, korku türünü severim aslında ama bu tip korku filmlerini seyretmem. Korku dediğin şeytani olacak

Eğitim, denetim ve uygulama şart

*Film serisi hakkinda spoiler icerir*
İlk filmin başındaki doktor'ın son filmde bir işlevi olacak mı olacaksa ne olacak merak içindeyim sırf bu yüzden izlerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu film için değil öncekiler için. O adamın sonradan ne zaman ortaya çıktığı malum.

Filmi baştan sona izleme niyeti olan birinin "Testere 8" başlığına girmemesi gerekir mantıken tıpkı Game of Thrones'i hiç izlememiş birinin forumdaki "Game of Thrones | 7. Sezon" başlığına girmemesi gibi.

Üç gün kalmış tekrar baştan başladım 3. bölümdeyim.

61DhAX6mjZL._SY355_.jpg

Meşhur kuklası, odamda yıllardır baş köşede durur. O kadar ki severim bu seriyi.

Heyecanla bekliyorum...

Serinin ilk filmi çok iyiydi hatta ezber bozan bir yapımdı. 2. ve 3. filmler ise fena değildi lakin ondan sonra boka sardı ve final bölümü ile de tüyü dikmişlerdi. Bu da farklı olmayacaktır. Hala daha inatla bitmiş bir şeyi devam ettirmeye çalışıyorlar.

Geri
Üst Alt