Tete Panathinaikos’la Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıllığı inanılmaz fazlaydı. bana göre denenmesi gereken bir kumardı ancak bu paralara değil. Umarım min 5m almışızdır.

Hiç ışık vermiyordu
İnşallah iyi para alabiliriz
Gerçi iyi para alıyoruz da n'oluyor sanki

Güle güle umarım doğrudur.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8-9 milyon bonservis verirler mi sanmıyorum? Ciddi bütçe yükseltmişlerdi Bernard falanda yüksek yıllık alıyordu ayrıldı sanırım onun yerine alacaklar. 4-5+ bonus+ sonraki satıştan pay tarzı bir şey olur olursa gibi geliyor bana.
Beleşe vermiş oluruz

Yıllık ücretinden kurtulup üstüne 2 3 gelmişse muazzam iş olur.

Yıllık ücretinden kurtulup üstüne 2 3 gelmişse muazzam iş olur.

1721834787219.webp

Bu sene cl nin en güzel golünü attı arslan
İnş 3 5 bişi kazandırmıştır

Panathinaikos aldıysa biz babayı almışız demektir.

Bonservis beklentim yok. Yıllık maaş yükünden ebediyen kurtulalım benim için yeterlidir.

Ben Galatasaray'a kanat olarak gelip ligi bir gol bile atamadan tamamlayan bir oyuncu hatırlamıyorum. Ha belki Hagi döneminde gelen Lutu diye Rumen bir oyuncu vardı o olabilir. Kopenhag maçındaki golü de tesadüfmüş demek ki.

Barış ile Kerem 1'e oynarken 3 almaya devam etmesi illaki bir yerde sıkıntı çıkarırdı. Neticede potansiyeline veriyorsun parayı fakat tutmayınca eğer isteyeni de varsa ısrara lüzum yok.

Bu arada art niyetli biri olmadığını aksine oldukça saf biri olduğunu düşünüyorum, Sabri misali.

Umarım kariyerinin geri kalanında bizde yapmak isteyip de yapamadıklarını yapabilir.

Bu habere söyle guvenemiyorum şimdi bonservisi ile satıldığını bilen kaça satıldığını da bilir diye düşünüyorum.

şunu da söylemek lazım sözleşmede erden başkan, oyunda okan hoca soktu bu kazığı bize. herif çok özel bi oyuncu değil de bu kadar yere düşecek herif de değildi. okan hoca barış alper'de gösterip süperstar çıkardığı esnek ve cesur tavırları zaha üstünde misal göstermezse en geç seneye onunla da bu tarz sıkıntılar yaşarız. bence pana performansı bi tık üzecek bu herifin bizi ama hoca aynı kafayla devam ederse yük olarak kalmaya devam edeceği kesindi.

yolu açık olsun.

Bu beceriksizler satmak için bile para ödemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt