Tete Panathinaikos’la Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam büyük hayal kırıklığı oldu, nasıl bu kadar kötüydü anlayamadım. Bizde mi sıkıntı vardı acaba diye düşünüyor adam

Bu adam büyük hayal kırıklığı oldu, nasıl bu kadar kötüydü anlayamadım. Bizde mi sıkıntı vardı acaba diye düşünüyor adam
Öyle kötüydü ki, ben futbolcu olup olmadığı konusunda bile şüpheye düştüm çoğu kez. "Lan acaba cidden futbolcu mu bu? Yanlış adamı almış olmayalım?" düşüncesi dolanıp durdu kafamda.

Bonservis önemli değil Tete nin korkunç bir maaş yükü vardı ondan kurtulmamız bile yeterli

Pay koydurduysak bence düsük bonservis de cok kötü olmaz. Orda patlama yaparsa herifin 15 milyonluk transfer yapma firsati olabilir bence

Ders olsun, hayvan gibi maaş vermeyin rol oyuncularına. Gerekirse 10,20 bonservis ver ama maaş skalası 1,5-2'yi geçmesin. Performans verirse süreç içinde iyileştirme yapılır. Bir takımda herkes yıldız olmaz; Muslera, Davinson, ,Torera,Mertens, İcardi ile omurgayı oluşturan her bölgede zaten yıldız oyuncu var. Bundan sonrası Jelert gibi genç, potansiyelli, maaşı düşük oyuncu (Bonservis yüksek olabilir. ) ile kadro tamamlanmalı. Zaha, Ziyech bile yük, Oliveira'yı da saymadım.

Osuruk gibi geçti.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeka konusunda sıkıntıları vardı gitmesi iyi oldu darısı olivieranin başına

Düzenli olarak oynatılırsa iyi katkı verir.Başarılar..

Bu Emin nerede bilgi var mı? Hiçbir hazırlık maçında vs de görmedim sattığımızı da görmedim

Antrenmanlarda var, başta takımdan ayrı, ilk kampın sonlarına doğru takımla beraber çalıştı diye biliyorum. Geçen sezon sonunu sakat bitirmişti, yeni yeni iyileşiyormuş, riske atmak istememişlerdi hazırlık maçlarında...

Maaşı hariç minimum 4m taksitli maksitli de olsa bonservis ve üstüne sonraki satıştan kayda değer bir pay iyidir.

sonraki satıştan pay varsa ne kadar ucuza satarsak o kadar iyi. kardan alacagımız pay artar.

10 a takın diyorlar .Maaşıda cezayıda kat 2.75+2.5 :5.2 3.8 Bons aldıysak 9 milyona sattık dicez

Baron'da girmis. Bu is bitmistir.

Dün Brezilya'ya yollamis Tete'yi ama olur böyle isler

Yok be, bu herif hic bir yerde tutunamadi ki. Lyon’da olmadi Leicester’da olmadi. Dogal olarak bizde de olmadi. Bos herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt