Tete Panathinaikos’la Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşını vereceğimizi düşünmüyırum.
Cezasını karşılayıp imza parasının taksitinden düşeceğiz muhtemelen. 3e alıp 7ye satmak da güzel para kanka. Üzerine de %30 pay koyun da oyuncu değerliymiş gibi algılansın

sonraki satıştan pay koymayı unutmayız umarım

Tete tutmadi bizde kabul etmek.gerekirse gecen sezonki hali bizim icin bir kayip degil ama bu arkadasi firsat transferi olarak aldik. Para kazanmak icin bakalim ne kazandik.

2.8m maaşı ne 3.5 u yahu!
Bedava alıp kulüp kasasına 7m girmesini sağlayan Erden başgana teşekkür ediyorum

Para falan alamayız, zaten maaşı da fazlaydı ama bir yerde potansiyelini bulma ihtimali de var, sanmasam da futbol bu. O yüzden bir sonraki transferden pay daha değerli şimdi gelecek 1-2 milyondansa.

Yunan ekibi, bugün oynanacak Plovdiv maçı için Brezilyalı oyuncuyu UEFA Avrupa Ligi kadrosuna ekledi.

Hayırlı olsun. Adam resmen gitti.

Jelert Kap i ile verip düşük bonservisin tepkisini mi azaltacak ne yapacaklar ?

Adam nerdeyse maça çıkacak biz daha KAP açıklaması yapmadık. Transfer olmuş futbolcuyu bile açıklayamıyorlar. Böyle bir çapsızlık.

üstüne para vereceğimiz tekliflere bile okeydim ben. bu yeteneksizden kurtulalım da gittiği yerde isterse 20 gol 20 asist yapsın asla üzülmem. tarihimizin en kötü transferlerinden biriydi. şıuna verdiğimiz maaşa isyan edip takımı karıstıracak oyuncularımızın olmaması da şansımız.

Tete kötü bir oyuncu değil bence ama bizim sistemin oyuncusu kesinlikle değil. Gittiği yerde başarılı olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt