Tetê Resmen Panathinaikos’ta

Komik rakam olmus, ne umutlarla alinmisti. Brezilya dan teklif var diyorlardi durmadan 10 milyon ne diye.

Evet taraftar kitlesi okadar musaitki lakin bu mevzuyu merak ettim detaylı arastirmadim karşı kulüp bonservisi açıklasa fener gibiler sahtekarlık yapamaz
Aynen katılıyorum ama inan dsozlesmeye madde koyup aciklatmazlar.Ozellikle İtalya ya sattıkları oyuncularda 17 ler 20 ler uçuştu.

Bu arada ,avrupada kulüpler oyuncu transfer edince rakamı açıklıyormu?
Çünkü açıklasalar fener gibi takımlar yalan rakam aciklayamazlar diye düşünüyorum
Marsilya zorunlu açıklıyor. O yüzden geçen sene Cengiz olayının uzama sebeplerinden biri buydu. Bunlar 8 açıklamak istiyordu. Ffp den dolayi Marsilya kabul etmedi. Seve seve doğrusunu açıkladılar

Normalde 10'da kazanabilirdik ama hiç performans alamadık ve maaşı yüksekti bu arkadaşın. gelene geçene yıllık 3-4 verirsen, bonservis kazanma veya bir oyuncudan çıkma işiniz zora giriyor. mesela ross hiç verim alamadık ama 1.2 milyon euro kazanma ihtimalimiz var. max 10 milyon euro bonservis- düşük maaş-genç oyuncu işini daha çok yapmalıyız.

3.100.000 imza parası
2.800.000 ilk sene ücreti
2.800.000 ikinci sene ücreti ( biz ödeyeceğiz )

Bonservis : 4750

Toplam 8700 - 4750 : 3.950.000 euro yine zarardayız. ek olarak bide oyuncu uefa dan gelen cezayı ödemem derse o zaman cümbüşe bak

Yapacağınız işe tüküreyim
Maaşını bizim ödeyeceğimiz dair kaynağını alabilirmiyim?

3.100.000 imza parası
2.800.000 ilk sene ücreti
2.800.000 ikinci sene ücreti ( biz ödeyeceğiz )

Bonservis : 4750

Toplam 8700 - 4750 : 3.950.000 euro yine zarardayız. ek olarak bide oyuncu uefa dan gelen cezayı ödemem derse o zaman cümbüşe bak

Yapacağınız işe tüküreyim
bonservisle giden adamın maaşını biz niye ödüyoruz neyin kafası bu kaynak ne? yapacağınız iş yerine başka bir şeye mi tükürmek lazım?

O maaştan istenilen bonservis çıkmazdı zaten hepsini geç herkesin yaptığı gibi sırf istatistiğe baksan 30 maç 0 gol geçen seneki performansıyla çok bir şey isteyecek bir tarafımızda yoktu. Kötü oyuncu olduğuna inanmıyorum hala tekrar piyasa yapabilir.

Ulan insan sonraki satıştan pay falan koyar. Neticede bu herif 20 olmadan Madrid deplasmanlarında 11 çıkıp, CL arenasında boy gösteriyordu. Ne kafası çalışmayan insanlarsınız

x timeline , öngörüm ise pana bu kadar maaşı sittin sene veremez o topçuya . gerçekten inanan var mı acaba
X timeline da öyle birşey görmedim , ciddi bir kaynak varsa alalım çünkü bunu yazanlar genelde Fenerli hesaplar tarafından ortaya atılmış

Normalde 10'da kazanabilirdik ama hiç performans alamadık ve maaşı yüksekti bu arkadaşın. gelene geçene yıllık 3-4 verirsen, bonservis kazanma veya bir oyuncudan çıkma işiniz zora giriyor. mesela ross hiç verim alamadık ama 1.2 milyon euro kazanma ihtimalimiz var. max 10 milyon euro bonservis- düşük maaş-genç oyuncu işini daha çok yapmalıyız.
Rosstan da zarar etmeyi başardık, 1.75'e alıp 200'e kirala 1.2 opsiyon var nasıl kafalar anlamıyorum

Tete Panathinaikos'ta senelik 2.7 milyon euro maaş alacak. (SDNA)

Bu yönetimden hic bi sey olmaz. Bu adam orada 1 sene iyi oynar, sonra da 12 ye satarlar. Niye kiralamadik aklim almiyor. Rezalet bir yonetim var.

Geri
Üst Alt