- 24 Temmuz 2021
- 12.800
- 4.997
- 618
Bonservissiz sadece maaş karsiligiMaaşının %95 ini ödersen olabilir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservissiz sadece maaş karsiligiMaaşının %95 ini ödersen olabilir![]()
Aynen katılıyorum ama inan dsozlesmeye madde koyup aciklatmazlar.Ozellikle İtalya ya sattıkları oyuncularda 17 ler 20 ler uçuştu.Evet taraftar kitlesi okadar musaitki lakin bu mevzuyu merak ettim detaylı arastirmadim karşı kulüp bonservisi açıklasa fener gibiler sahtekarlık yapamaz
Marsilya zorunlu açıklıyor. O yüzden geçen sene Cengiz olayının uzama sebeplerinden biri buydu. Bunlar 8 açıklamak istiyordu. Ffp den dolayi Marsilya kabul etmedi. Seve seve doğrusunu açıkladılarBu arada ,avrupada kulüpler oyuncu transfer edince rakamı açıklıyormu?
Çünkü açıklasalar fener gibi takımlar yalan rakam aciklayamazlar diye düşünüyorum
Maaşını bizim ödeyeceğimiz dair kaynağını alabilirmiyim?3.100.000 imza parası
2.800.000 ilk sene ücreti
2.800.000 ikinci sene ücreti ( biz ödeyeceğiz )
Bonservis : 4750
Toplam 8700 - 4750 : 3.950.000 euro yine zarardayız. ek olarak bide oyuncu uefa dan gelen cezayı ödemem derse o zaman cümbüşe bak
Yapacağınız işe tüküreyim
bonservisle giden adamın maaşını biz niye ödüyoruz neyin kafası bu kaynak ne? yapacağınız iş yerine başka bir şeye mi tükürmek lazım?3.100.000 imza parası
2.800.000 ilk sene ücreti
2.800.000 ikinci sene ücreti ( biz ödeyeceğiz )
Bonservis : 4750
Toplam 8700 - 4750 : 3.950.000 euro yine zarardayız. ek olarak bide oyuncu uefa dan gelen cezayı ödemem derse o zaman cümbüşe bak
Yapacağınız işe tüküreyim
x timeline , öngörüm ise pana bu kadar maaşı sittin sene veremez o topçuya . gerçekten inanan var mı acabaMaaşını bizim ödeyeceğimiz dair kaynağını alabilirmiyim?
X timeline da öyle birşey görmedim , ciddi bir kaynak varsa alalım çünkü bunu yazanlar genelde Fenerli hesaplar tarafından ortaya atılmışx timeline , öngörüm ise pana bu kadar maaşı sittin sene veremez o topçuya . gerçekten inanan var mı acaba
Rosstan da zarar etmeyi başardık, 1.75'e alıp 200'e kirala 1.2 opsiyon var nasıl kafalar anlamıyorumNormalde 10'da kazanabilirdik ama hiç performans alamadık ve maaşı yüksekti bu arkadaşın. gelene geçene yıllık 3-4 verirsen, bonservis kazanma veya bir oyuncudan çıkma işiniz zora giriyor. mesela ross hiç verim alamadık ama 1.2 milyon euro kazanma ihtimalimiz var. max 10 milyon euro bonservis- düşük maaş-genç oyuncu işini daha çok yapmalıyız.
X timeline da öyle birşey görmedim , ciddi bir kaynak varsa alalım