tetikçi fener’in özel toplantıyı sızdırması

Şeytan diz çöker tamam sen benden daha iyisin görevi bırakıyorum der bunların önünde. Yarın sevkler gelecek hakettikleri cezaları alacaklar ve şampiyonluk iflasını çekecekleri için yaptıkları gündeme, trol ordularının sosyal medyadaki algılarına bak. Neyle mücadele ediyorsun Galatasaray, nelerle uğraşıyorsun. Adamlar 5 maçı uyduruk penaltıyla kazanmışken Galatasaray'ın nizami penaltısı için algı ordusu şuan saldırıya başlamış bile.

şimdi anlaşıldı icardi'nin penaltilarini neden veremedeğiniiiiiz.... dallas'ı seni. galatasaray'ın %100 net penaltısını verdi diye 2 hakemi de bi yatırıp .... kalmış mobing adına... utanmaz şerefsizler. bunu yayınlayanlar da akıllarınca "bakın gs nasıl kollaniyor" demek için yaymış. ben de diyorum bunlar ağızlarından fetöyü niye düşürmüyorlar? yalaya yalaya dillerine yapmışmış meğersem. bu iş artık zengin bir züppenin şımarıklıklarının ayan beyan ortaya saçılmış hâlidir. mhk, tff ellerinde olmasına rağmen sizdirdiklari pozisyona bak!

Oha Hugh’ı fena mamalamışlar demekki.
Bunlar yurt dışı bağlantısıyla(unicredit vs) yabancı hakemleri daha kolay satın alır, demekki o yüzden yabancı hakem istiyor Koç.

Gözümüzün önündekini satın alabildiklerine göre.

Akıl alır gibi değil. Antalyalı futbolcu Tete'nin ayağına vuruyor ve göz göre göre penaltı yok diye algı yapıyorlar. Penaltı işte. Buz gibi penaltı. Başarısızlıklarına bir bahane bulamayınca algı operasyonu yapıyorlar her zamanki gibi.

Gezzal'ın İcardi'ye attığı tekmeyi bir kere bile konuşmadılar. icardi aylardır o sakatlığı çekti. Sadece o pozisyon mu? İcardi'ye en az 5 tane penaltı yapıldı. Bir tane bile vermediler haftalardır.

bari gerçekten lehimize olan hatalı bir karar olsaydı

bulamamış bile şikeci kerhane mahsülleri, cidden acınası durumdalar

Sorun o işte. Öyle bir hata yok.
Yoksa şikecilerin lehine yapılan “hatalardan” biri bizim lehimize yapılsaydı çoktan ortalığı ayağa kaldırmışlardı.

Yönetim sessiz kalsın. Adamlar önceden biliyor zamanı gelincede sızdırıyorlar. Madem öyle her hafta 90 da uydurma penaltı kullanan takımın poisyonlarıda açıklansın.

devlet nereye kadar sessiz kalacak acaba merak ediyorum ts macında olanlardan sonra acıklamalar 2 gunde kesildi
yani bu şımarık yalı bebesıne dur diyecekmi bakalım devlet

Hakemler ve federasyon üzerinde öyle bir tahakküm kurmuşlar ki bizim aleyhimize algı yapmaya çalışırken her gün ayrı bir rezillikleri ortaya çıkıyor. At koşturuyor içerde zengin züppesi.

lehimize verilen haklı penalti posyonu icin hakemlere ayar cekmege calisan dallas dallamasi derhal kovulmali

Geri
Üst Alt