Tezkere Kabul Edildi!

Turkiye kesinlikle suriye'ye girmemelidir arkadaslar bu fikri cikarin aklinizdan. Suriye/ orta dogu tam bir batakli ve b.k cukuru. Turkiye bu asamada sadece sinirlarini guclendirip ic guvenligini saglamalidir.

Age of'u kapatıp öyle yorum yapalım arkadaslar. 40 senedir pkk'yı bitirememişiz biz
Bizim dünya lideri CB RTE kendi açıklamadı mı BOP eşbaşkanıyım diye?
Şuan orta doğuda donen savaş ortamı tam da bu projeye tekabül ediyor.
Bu orta doğu planının için türkiye de var!!
Büyük İsrail için herşey tıkır tıkır işleniyor.
Ayrıca PKK'da BOP projesinin bir piyonudur.

Yani anlıyacağın bizi biz yönetmiyoruz ki.
En az 50 yıldır bizi CİA yönetiyor.
Vatanperver bir hükümet olsa HEPAR,MHP gibi bu pkk en geç 1 sene de son bulur.
Ama tayyip'in bunu bitirme gibi bir derdi yok ikisi de aynı amaca hizmet ediyor.
Aynı yolun yolcusu bunlar.

ALLAH SÖYLETTİ ! BOP Yahudi Projesidir PKK da BOP projesinin hizmetindedir eş başkan kim ? Erdoğan - YouTube

Bu videoyu kesinlikle izleyin herşey ortada.

Mesele iç savaş çıkartmak..Bunu körükleyen güç kim ona bakmak lazım..Bunun arkasında PKK varsa ben şunu sorarım..Neden 2-3 yıldır savaşmayıp bekliyorlar o zaman..Madem dertleri savaşı bitirmek değil 2-3 yıldır neden savaş ilan etmediler..Akıl var mantık var..Işıd belası geçen sene yokken sen savaş çıkarma ama IŞID'le büyük mücadele verirken kim Türk Ordusunu karşısına almak ister..Heleki bir daha savaş çıkarsa bu sefer siyaset tamamen durur ki o zaman tek çözüm kalır..Kandile bayrağı dikmek..PKK bunu göze alamaz..Asıl sorun dış güç odaklarının bu savaşı körüklemesi..1 sene önce ABD'de yapılan bir toplantıda nelerin konuşulduğu bir telefon kaydında sabit ve bunu ilk mesajımda burada koydum ama hala burada gerçeği görmekten aciz beyni yıkanmış 3-5 zavallı kendi yıkanmış beyninde ne varsa onları dayatmaktan başka birşey yaptığı yok..

Son düzenleme:
Mesele iç savaş çıkartmak..Bunu körükleyen güç kim ona bakmak lazım..Bunun arkasında PKK varsa ben şunu sorarım..Neden 2-3 yıldır savaşmayıp bekliyorlar o zaman..Madem dertleri savaşı bitirmek değil 2-3 yıldır neden savaş ilan etmediler..Akıl var mantık var..Işıd belası geçen sene yokken sen savaş çıkarma ama IŞID'le büyük mücadele verirken kim Türk Ordusunu karşısına almak ister..Heleki bir daha savaş çıkarsa bu sefer siyaset tamamen durur ki o zaman tek çözüm kalır..Kandile bayrağı dikmek..PKK bunu göze alamaz..Asıl sorun dış güç odaklarının bu savaşı körüklemesi..1 sene önce ABD'de yapılan bir toplantıda nelerin konuşulduğu bir telefon kaydında sabit ve bunu ilk mesajımda burada koydum ama hala burada gerçeği görmekten aciz beyni yıkanmış 3-5 zavallı kendi yıkanmış beyninde ne varsa onları dayatmaktan başka birşey yaptığı yok..

Ya bu kadar mı safsın?

Bunca olaya rağmen hala dış güçler, paralel diyosun.

Cidden şaşırıyorum artık. Bu kadar kör olmayın arkadaş. Bu kadar koşulsuz savunmayın bazı şeyleri.

Polisle, askere her türlü yetkinin verilmesi gerekir yoksa bi halt olmaz. Adamlar polis arabasına molotof atıyorlar akşam izledim haberlerde tam arabaya geldi bi patlasa hepsi ölecek orada. Normal vatandaşa karşı saldırtmayı biliyor adam yetki verdim istediğinizi yapın diyor çıkıp. Ama doğuya gelince kahpelik yapıyor ne açıklama var ne yetki. Yemiyor çünkü sözde delikanlı anca normal vatandaşa saldırtır biliyor çünkü karşılık gelmeyecek. Orada da ver yetkiyi polise adamlara saldırıyorlar polis havaya ateş açabiliyor en fazla. Yani tarifsiz şekilde iğrençlik var ne küfür etsen az kalır.

Polise pc şifremi bile vermem ne tam yetkisi. 2 gün sonra ülkeyi bölüyorlar diye bunları da içeri atarlar. Askerin tam yetki ile şehir merkezlerine inmesi gerekiyor.

Bu işi temizlerse asker temizler(di) eskiden şimdi ona bile emin değilim.

Bence bu adamlar iç savaşa hazırlanıyorlar.
Çözüm süreci tamamen zaman kazandırma adına uydurulmuş bir kılıf sadece.
Ülke bölmek sadece dağda savaşmak ile olmayacağını bildikleri için şehir yapılanmasını güçlendirdiler ve bunu devlet eliyle yapıyorlar.(KCK tutukluları serbest bırakıldı)
Bu pkk'nın barış yapacağını falan düşünen varsa ciddi şekilde yanılıyor.
Amaç belli ve herşeyi deneyecekler.
Asla barış falan olmayacak aksine 2015 seçimlerinden sonra Öcalan serbest kalacak büyük ihtimal(siyasiler dillendirdi).
Böyle birşey olursa direk savaş çıkar zaten.

Bu pkk yanlısı şerefsiz insan müsfettelerinin hepsi geberse bir gram üzülmem, nerde bize bu şerefsizlerin kafalarına sıkacak devlet? Ha buna faşistlik diyorsanız en baba faşist benim.

Ya bu kadar mı safsın?

Bunca olaya rağmen hala dış güçler, paralel diyosun.

Cidden şaşırıyorum artık. Bu kadar kör olmayın arkadaş. Bu kadar koşulsuz savunmayın bazı şeyleri.
Arkadaş bana göre saf olanda siyasi anlamda özürlü olanda senin gibiler..Arkadaş bir video koydum..Cemaatin üst düzey yöneticisine ait önce dön dinle yorumla sonra konuş..

Bu solcu zihniyet kadar cins bir zihniyet yoktur..Terör örgütünü AKP'nin üstüne salıp onu bitirmeyi isteyenler belli..Esad,CHP,Cemaat..Bu 3 zihniyeti yönetenler gözü kapalı vatanı satar AKP'nin düşmesi adına..PKK ISID'le savaşırken gerizekalı mı tekrar savaş başlatsın..Bir yandan IŞID bir yandan TSK'ya savaş açacak kadar salak mı bunlar..Senin gibilerin beyni bunu almaz..Beklemiyorum bunu sizden zaten..

Son düzenleme:
Dünün hoca efendisine bugün İsrail ajanı diyen zihniyete şunu sormak lazım,
Arkadaş bir İsrail ajanını yıllarca hoca efendi olarak görmek, uğruna ağıtlar yakmak nasıl bir akıl tutulmasıdır, üstelik bunu yapan binlerce, milyonlarca insan. Hiç mi içinizde ayık insan yoktu, kimse çakmadı mı?

BERkay & eKİN & Berkin

Arkadaş bana göre saf olanda siyasi anlamda özürlü olanda senin gibiler..Arkadaş bir video koydum..Cemaatin üst düzey yöneticisine ait önce dön dinle yorumla sonra konuş..

Bu solcu zihniyet kadar cins bir zihniyet yoktur..Terör örgütünü AKP'nin üstüne salıp onu bitirmeyi isteyenler belli..Esad,CHP,Cemaat..Bu 3 zihniyet gözü kapalı vatanı satar AKP'nin düşmesi adına..PKK ISID'le savaşırken gerizekalı mı tekrar savaş başlatsın..Bir yandan IŞID bir yandan TSK'ya savaş açacak kadar salak mı bunlar..Senin gibilerin beyni bunu almaz..Beklemiyorum bunu sizden zaten..

Ahahaha senin savundugun akp'n bu hale getirdi ülkeyi. Ülke denilebilir mi bilmiyorum ama artık, seneye öcalan'ı da serbest bırakıp topluca hepiniz rahat edersiniz koyunlar olarak. Bir de utanmadan adama hakaret edebilme kapasitesini kendinde görüyorsun, yazık

Bu solcu zihniyet kadar cins bir zihniyet yoktur..Terör örgütünü AKP'nin üstüne salıp onu bitirmeyi isteyenler belli..Esad,CHP,Cemaat..Bu 3 zihniyet gözü kapalı vatanı satar AKP'nin düşmesi adına..

Yav atv izleyip izleyip yorum yapıyorsunuz arkadaş. Bellemişsiniz bi "chp cemaat mhp bilmem ne akpyi düşsün diye vatanı satmaya razılar" filan diye. Hatta belletmişler bunu size. Hayır akp kendi üç kuruşuk çıkarları için saçma sapan politikalarla ülkenin içine ediyor, hala ülkenin muhalefetine sokuşturma çabasındasınız.

Utanmaz arlanmazlar..PKK'yı eleştirenler soruyorum size..ODTU eylemlerine destek verip polise faşist diyen zavallılar..Alın PKK'nın kankası olanlan çakma kemalistler ODTÜ'de olay çıkardı..İdeolojik kankalar sonuçta..Devrimci , Geziciler el ele tekrardan..

Bu solcu zihniyet kadar cins bir zihniyet yoktur..Terör örgütünü AKP'nin üstüne salıp onu bitirmeyi isteyenler belli..Esad,CHP,Cemaat..Bu 3 zihniyeti yönetenler gözü kapalı vatanı satar AKP'nin düşmesi adına..PKK ISID'le savaşırken gerizekalı mı tekrar savaş başlatsın..Bir yandan IŞID bir yandan TSK'ya savaş açacak kadar salak mı bunlar..Senin gibilerin beyni bunu almaz..Beklemiyorum bunu sizden zaten..

Ulan her turlu ses kaydina montaj diyen gelmis buraya ne oldugu belli olmayan ses kaydi koyuyor.

Ulan hic mi aklin yok senin paralel yapi dedigin sey ile kurtlerin ne alakasi var.

Hic kendinizde suc aramayin gezi olur dis gucler ic savas olur paralel yapi.

Zihniyetinden tiksiniyorum artik.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizim sınır da sınır değil ki semt değiştirir gibi adamlar ülke değiştiriyor.

Bunlar PKK'lı değil..Devrimciler..

processasp3b3b84d104928d12.jpg

Utanmaz arlanmazlar..PKK'yı eleştirenler soruyorum size..ODTU eylemlerine destek verip polise faşist diyen zavallılar..Alın PKK'nın kankası olanlan çakma kemalistler ODTÜ'de olay çıkardı..İdeolojik kankalar sonuçta..Devrimci , Geziciler el ele tekrardan..

Babasından az saçının olması koyuyor dimi insana ?

132960_bilal-erdogan_1.jpg

AKP neyse cemaat de aynısı.
O kadar sene boşuna mı kankaydı bunlar.
İkisi de aynı benim gözümde birbirlerinden ayırmıyorum.

Bu polat budak zihniyetinde ki adamlara gore akp yi desteklemeyenler vatan haini.

Buna inandirilmislar.

Ortaya da bi paralel yapi koydular. Ne olursa paralel diyorlar. Nasil olsa secmeni inaniyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ahahaha senin savundugun akp'n bu hale getirdi ülkeyi. Ülke denilebilir mi bilmiyorum ama artık, seneye öcalan'ı da serbest bırakıp topluca hepiniz rahat edersiniz koyunlar olarak. Bir de utanmadan adama hakaret edebilme kapasitesini kendinde görüyorsun, yazık
Pervin Buldan: Öcalan 2015'te serbest kalacak - En son haber

Bu direk iç savaş çıkartacak bir olaydır.
O kadar şehidin kanı var bu domuzun elinde.
Hiç kimse kendine yediremez böyle birşeyi.

Hala akp gibi pkk'dan bile daha büyük vatan haini olan bir partiyi savunacak kadar kimseyi kör etmesin Allah.

Geri
Üst Alt