Tezkere Kabul Edildi!

Kusura bakmayın ama zorla IŞİDci olacağız neredeyse Ayn El Arab yada Kobani'de olanlar için benim Metromu Otobüsümü özel araçlarımı yakıyorsan yaşasın IŞİD diyesim geliyor neredeyse (Mübalağadır.Ciddi olarak dikkate almayınız.) bu nedir.? Evime gelene kadar yemediğim biber gazı kalmadı.Arkadaş Kobani'ye gidin burada yapmayın böyle şeyler tabii cesaretiniz varsa.!

Bunların dertleri Ayn'el Arab filan değil. SUriye'de PYD'li olmaya kürtlerin yardım taleplerini bile kabul etmediler. Adamlar bugün açıkladılar PYD bizim savunmaya katılmamıza izin vermiyor diye. Bunların derdi oradan bir mazlum edebiyatı çıkararak hem dünyada sempati kazanmak hem de Türkiye kürtlerini sokağa dökmek. Sokağa dökülmeye meyilli diğer gruplar da tabi en ufak bir fırsatı kaçırmadan büyük şehirleri terörize ediyorlar.

IŞİD'e karşı ortak tutumu bu kitleyle mi belirleyeceğiz? Dün Esad insanları gaza boğarken neredeydi bugün büyük şehirlerde sokakları terörize edenler? O zaman ABD emperyalistti, şimdi neden ABD ile beraber hareket etmiyor Türk askeri diye velvele...

Bu ikiyüzlülük daha da ortaya çıkacak. PKK ve onların her olayındaki destekçileri birer birer dökülecek.

Sanki PKK yetmedi de simdik IŞİD çikti.

Ikisini yok etmek lazim, ama bize birsey yapmayana kadar hareket etmemeliyiz.

kobaniyi türk toprağı yapalım bayrağımızı dikelim oraya maholar kudursun zuhzhaha

Kobane'de ışidden tokadı yiyolar gelip Ankara'da İstanbul'da Atatürk büstlerine saldırıyolar ben bu pkklıların zihin yapısını bi türlü çözemedim.

30 senedir bizim gençlerimiz PKK terörüne kurban verilirken kılını kıpırdatmayan batı şimdi Kobani'yi kurtarmak için dört dönüyor. O zaman neredeydi bu Nato?

Kobane'de ışidden tokadı yiyolar gelip Ankara'da İstanbul'da Atatürk büstlerine saldırıyolar ben bu pkklıların zihin yapısını bi türlü çözemedim.
bende bu isten birsey anlamadim orda savas oluyor gelmisler bizle ugrasiyorlar,madem kaniniza dokunuyor gidin iside karsi savasini yapin ama adamlar tam tersi sanki suc bizim gibi türk polisi ile catisiyor, eh adamlarda hakli iside karsi savas acarlarsa sonuc ölüm ama türk polisine karsi savas olunca sahte kahramanlik.

lan zavallılar... Atatürk büstüne ne saldırıyorsunuz ? TÜRKİYE CUMHRUYİYETİNDE IŞIDİ, KOBANİYİ KİME NEYE PROTESTO EDİYORSUNUZ ??

HANİ DEVLETTİNİZ LAN HANİ DRENECEKTİNİZ ?

KİMDEN NE YARDIM İSTİYORSUNUZ GİDİP SİZİN İÇİN KOBANIDE İŞIDLE Mİ SAVAŞACAZ ?

SAVAŞTIPTA O TOPRAKLARI SİZE Mİ VERECEZ ??!!! ACİZSİNİZZ..

Dinsizin hakkından imansız gelir sen yıllarca Türk askerine pusu atıp şehit verdirirsin bir gün senin gibi örgüt çıkar yakaladığı yerde kafanı keser utanmadan Türk askerinden yardım istersin İLAHİ ADALET :)) Beter olun

Yesinler birbirlerini biz karışmayalım hatta ikisine de destek verelim maşa gibi kullanalım sonra bozuk para gibi harcayıp bir köşeye atarız.

hapımız gardaşık nödör bo öfkö nödör bu zalımlık ayoptor gönohtor lo lilililililililililililili

Şu an medyada görünenden çok daha büyük hasarlar var şehirlerde. Doğuda pkk sempatizanlarının yaptıklarını büyük şehirlerde hepimizin yakından tanıdığı diğer terör örgütleri ve sözde sivil hareketler üstlenmiş durumda.

Türk devletinin, Türk askerinin istediğini alana kadar Ayn'el Arab'da işi yoktur. Ya YPG denen örgüt oradaki sözde devletçiklerinden vazgeçeçek ve Türkiye'de huzuru bozmayacak ya da IŞİD ile kendi başına mücadele edecektir. Karar kendilerinin.

Bugün Bağcılar'da MHP ilçe binasına saldırmışlar ve binayı yakmaya çaışmışlar. Şimdi Ülkücüler karşılık verse biz biliyoruz ki bütün medya bu alçakları mağdur gösterecek.

Dört gözle işidin, pkk ve yandaşlarını yok etmesini bekliyorum, zerre de acımıyorum onlara ve destekçilerine kim olursa olsun..

O değil türk halkını sokağa dökme derdindeler galiba, eğer türk halkı pkk ile çatışmak için sokağa inerse çok vahim işler olur,

iki gündür yakmadık yıkmadık yer bırakmadılar, otobüste hiç bişeyden habersiz yolculuk yapan masum vatandaşa saldırıyorlar..

Tam dinsizin hakkından imansız gelir oldu durum. Yıllarca her türlü alavere dalavereyle bizi zor durumda bırakmak için ellerinden geleni yaptılar, en ufak bir müdahalede Avrupa'ya koştular bizi dövüyorlar diye şimdi aldılar başlarına belayı. IŞİD tabi bakmıyor sen PKKlı mısın, militan mısın ne b.ksun, önüne geleni biçiyor. Yesinler birbirlerini.

Şimdi de çıkmışlar vay efendim siz nasıl Kobani'ye yardım etmezsiniz diye belediye otobüsü, benzinlik yakıyorlar. Yemin ederim sülük bile bir süre sonra emdiği kandan şişer, patlar, bunlara verdikçe ver doymazlar, her zaman daha fazlasını ister her zaman da sırtından vururlar.

Geri
Üst Alt