Tezkere Kabul Edildi!

Ikili tartismaya devam ederseniz ne yazik ki konudan uzaklastirilacaksiniz arkadaslar.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bıraksaydık yeselerde birbirlerini.

PKKla beraber savaşmak, bu ülke için canini feda eden tüm şehitlere agir hakaret olur.

Remen pkk'yı ışid'in elinden kurtarma operasyonuna katılacak Türk ordusu Türk toprakları.
IŞİD'in PYD'yi orada bitirdikten sonra en azından bu tezkere için konuşulabilirdi.
Diyelimki oraya girdi askerimiz tankla uçakla kobralarla karadanda illaki girecek ve süpürdü etkisiz hale getirdi kurtardı kobaniyi.
Bizim şehitler vererek IŞİD'den temizlediğimiz kobani ve o topraklar kime verilecek? PYD denen pkk tugayınamı bırakılacak yoksa beşar esed'emi? Burada çizilecek haritaları kim nasıl olacak o kadar gidecek candan paradan sonra??? Tezkereyi isteyen arkadaşlar gelsin açıklasınlar bunu. O cehenneme girip çıktıktan sonra kimin yönetimine bırakılacak IŞİD'den temizlenen yerler???

Kimi kurtaracaksın adamların niyeti kötü buradan belli hala Güneydoğu'yu karıştırıyorlar. Neymiş Kobani'ye geçeceklermiş de geçirmiyorlarmış bırakın geçsinler de görsünler...

Pkk ya degil iside tezkere..

İsidten banane arkadass.. Benim askerimo oldururken iyiymiydi

ttnet bayramı bana zehir etti
3 gündür internetim kopuyor
sebebini soruyorum, bilgi verebilen kimse yok
telekom altyapısı ile ilişiğimi tamamen kesmek üzereyim

Havan topu mermisi bir eve düşmüş 6 kişi yaralanmış nedense bu havan topu mermileri de Tezkere'den sonra düşmeye başladı... Böyle olaylarda benim aklıma Hakan Fidan'ın "gerekirse 3-5 füze attırırım" sözü geliyor çok mu paranoyak oldum acaba

Havan topu mermisi bir eve düşmüş 6 kişi yaralanmış nedense bu havan topu mermileri de Tezkere'den sonra düşmeye başladı... Böyle olaylarda benim aklıma Hakan Fidan'ın "gerekirse 3-5 füze attırırım" sözü geliyor çok mu paranoyak oldum acaba
akboylar mpt 76larını da alıp önden saldırsınlar
bidona haddini bildirsinler

Umarım acı çekerek can vermiştir hepsi. Kaynak ne bu arada?

Bulunduğumuz noktadan,kaynağa ulaşmak kolay oluyor.

Bu arada dün geceden beri silopi ve cizrede sıkılan mermilerin haddi hesabı yok.

Akılları sıra kobaniye bu şekilde destek veriyorlar.

Medyada da 1 tane haber yok.

Cizrede dün gece resmen pkk şovu yaşandı.

Bugün müdahale geliyor.

Apo şerefsizinin de ablası ölmüş.Bu gece olaylar en üst seviyeye ulaşır.

Kobaninizbatsın,hakkariniz batsın,silopiniz cizreniz batsın.

Ekmeğini yediği çanağa tüküren köpekler!

Işid bugün 100 pkklıyı daha cehenneme uğurladı..

:k19:

Ölen 100 pkk'lıyı bilmiyorum ama Reuters ve CNN'e göre bugün Işid Suriye'nin Hasakah kasabasında kontrol noktasına bir intihar saldırısı düzenlemiş. Saldırıda 30 kadar pkk/ypg'li ölmüş.

Sanırım Işid'in Kobani'den sonraki hedefi diğer bir Kürt kasabası Ras Al-Ayn. Batıdan ve güneyden sıkıştırmak istiyorlar gibi görünüyor

Biraz tedirginim bunlar esada kafayi takmis esadi devircez diye topyekun saldiri yaparlar zaten ahmet davutoglunun ne osmanli dusuncesi malumunuz.. isin kotu tarafi suriyenin dostlari iran ve rusyanin bize saldirma ihtimali sonra natonun dahil olmasi alsana 3. Dunya savasi.

Benim gücüme giden, 30 yildir ugrastigimiz PKK´yi 3 günde paramparca etti sakalli capulcular.

Benim gücüme giden, 30 yildir ugrastigimiz PKK´yi 3 günde paramparca etti sakalli capulcular.

Tam olarak doğru sayılmaz. Bence Türkiye pkk ile savaşta galip gelen taraf olmuştur.

Evet 30 yıldır pkk var Türkiye bu tehditi bitiremedi, ama aynı zamanda 30 yıldır bunca batılı ülkelerin desteğine rağmen pkk'da bir karış toprak kazanamadığı gibi kültürel ve siyasi anlamdada babayı aldı.

Bunda alınan askeri başarıların yanında Türkiye'nin Rusya ve Amerika'yı pkk konusunda bazı kartları kullanarak saf dışı bırakmasının etkisi var bence. Rusya Çeçen tehdidinden, Amerika ise İslami tehdit yüzünden açık açık pkk'ya destek veremedi bence.

Geri
Üst Alt