Tezkere Kabul Edildi!

Benim gücüme giden, 30 yildir ugrastigimiz PKK´yi 3 günde paramparca etti sakalli capulcular.

Bunun nedeni malum orgutun halk desteginin asiri olmasi gece gerilla gunduz cobanlik yapan birsuru hain var. Ama sakallilar sivil halk felan dinlemedigi icin malum orgutun ainsi taktigi ise yaramiyor. Asala diye bir orgut vardi ermeni halkindan destek bulamadigi icin yok olup gitti. Ama tam tersi pkk halktan buyuk destek var sen istedigin kadar yok et pkkyi veritabanini yok edemedikten sonra faydasi yok. Bak irana pjaka dolayli dolaysiz destek verini sallandirdilar. Biz ise miting icin arazi veriyoz. Yetmiyor meclise tasiyoruz. Elinde pkk bayragi dolasan herkesi vtandasliktan atilmasi lazim radikal kesin kararlar lazim yoksa diyabakir kurtlerin istanbul herkesin tipi bir ideolojiyi dayatcaklar.

Goruyorumda Isid denen kopekleri destekleyende varmis forumda... Allah sizi bildigi gibi yapsin. O serefsizleri desteklediginiz icin insanliktan ciktiniz !!!

Goruyorumda Isid denen kopekleri destekleyende varmis forumda... Allah sizi bildigi gibi yapsin. O serefsizleri desteklediginiz icin insanliktan ciktiniz !!!

Ben IŞİD destekçisi görmüyorum ama imse de IŞİD'i desteklemiyor insanlar diye, Esad'a karşı direnişte ÖSO'yu yalnız bırakan, Türkiye ile net kan davası güden adamlara da silah verilmesini desteklemeyi de beklemesin. Türkiye'nin girelim güvenli bölgelere taşıyalım ve koalisyon da IŞİD ile askeri olarak savaşsın ama siz de sözde devletçik kantonlardan vazgeçin ve Suriye'de diğer muhalif unsurlarla beraber hareket edin teklifine olumlu cevap versin bu YPG'li kimseler.

Hem ÖSO'ya destek olma, hem Türkiye'ye silah doğrult sonra IŞİD dümdüz edince aman bize silah verin. İnsanlar kendilerine dönceğini bile bile neden silah versin YPG'ye?

Tam olarak doğru sayılmaz. Bence Türkiye pkk ile savaşta galip gelen taraf olmuştur.

Evet 30 yıldır pkk var Türkiye bu tehditi bitiremedi, ama aynı zamanda 30 yıldır bunca batılı ülkelerin desteğine rağmen pkk'da bir karış toprak kazanamadığı gibi kültürel ve siyasi anlamdada babayı aldı.

Bunda alınan askeri başarıların yanında Türkiye'nin Rusya ve Amerika'yı pkk konusunda bazı kartları kullanarak saf dışı bırakmasının etkisi var bence. Rusya Çeçen tehdidinden, Amerika ise İslami tehdit yüzünden açık açık pkk'ya destek veremedi bence.

isgalci rusya sesini kessin bencede

800px-T%C3%BCrk_Tarihi_1500.jpg

Ben IŞİD destekçisi görmüyorum ama imse de IŞİD'i desteklemiyor insanlar diye, Esad'a karşı direnişte ÖSO'yu yalnız bırakan, Türkiye ile net kan davası güden adamlara da silah verilmesini desteklemeyi de beklemesin. Türkiye'nin girelim güvenli bölgelere taşıyalım ve koalisyon da IŞİD ile askeri olarak savaşsın ama siz de sözde devletçik kantonlardan vazgeçin ve Suriye'de diğer muhalif unsurlarla beraber hareket edin teklifine olumlu cevap versin bu YPG'li kimseler.

Hem ÖSO'ya destek olma, hem Türkiye'ye silah doğrult sonra IŞİD dümdüz edince aman bize silah verin. İnsanlar kendilerine dönceğini bile bile neden silah versin YPG'ye?

isid'in yaptiklari pkk ve el kaide'nin yaptiklariyla aynidir sonucta teror orgutu ama hukumet ne zaman teror orgutu demeye basladi ? 46 rehine anlasmayla yer degistirdikten sonra ;).

isid destekcisi goruyorum evet, Turkiye uzerinden Suriye'ye gecerek onlara izin veren ulke isid'i destekliyordur. Forumdada kendini belli edenler oldu zaten, kusura bakmayin ama ben herseyden once insanim ve ne ypg ve isid'in yaptiklarini desteklemem.

Kapiya kadar dayandilar gorelim simdi o "buyuk dunya liderinin" yapacaklarini... Israil'e 1 roket dussun adamlar savasa cikiyor, bize 15 tane havan topu dustu birsey yok (!) Kimsede demedi ypg'ye silah verilsin bunu nerden cikardin anlamadim.

Pkk bugüne kadar askerine sıkarken nerelerdeydiniz? şehitler için neredeydiniz?

Kendi vatan evladınıza değeri çok gördünüz,şimdi araplara,yezidilere,kürtlere mi sahip çıktınız?

Savaşta birileri hep ölür.

Eeee.. Dinsizin hakkından da imansız gelir.

Araplar beni ilgilendirmiyor.Çünkü araplar,denince aklıma,geçmişteki her savaşta bizi arkamızdan vuran insan profili ortaya çıkıyor.

Duygu sömürüsünü bırakalım.

Yıllardır bu ülkeye kan kusturan,kürt kesimin eli silahlı örgütünün yok edilişini izleyelim

Böyle devam ışid.

Son pkklı yok oluncaya dek.

Bize de gelince,

Ermeni oldunuz,Kürt oldunuz,Arap oldunuz.

Biraz da Türk olun.(Sözüm direk sana değil.Genel bir cümledir bu,üzerine alınma)

Sözümü yineliyorum.

Düşmanımın düşmanı,benim DOSTUMDUR.

Şehit analarını gözünüzün önüne getirin.Sadece bunu yapın.

Kendi milletinizin için olsun vicdanınız.Başkaları için değil.

Niccolo Mahiavelli, is that you?

Bunu yapmasam içimde kalırdı, akşamları uyuyamazdım.

Dtpliler sokağa çıkın çağrısı yapmış.Ne zaman başları derde girse ya molotofla otoübs yakarlar ya da askerin yoluna mayın döşeyip pusu kurarlar.

Düsmanimin düsmani dostum degil de....

Hele bi yesinler birbirlerini... Sonra bakariz kalanlara, olup bitenlere

Haklısın biz zaten ezelden beri anadolu'da yaşarız biz buraları işgal etmedik pis işgalci ruslar!!!

Anadoluda suan yasayan hicbir halk buranin yerlisi degil ne ermeniler ne yunanlar nede kurtler nede biz anadolunun kadim halklari binler yil once yok oldu o bosluktan sonra yunan,pers,arap egemenlihinde gidip durdu sonrada masaya yumrugu biz koyduk. Yani anlican anadolu farkli cografya. Ama orta asyanin ve kuzeynin en eski toplulugu biziz ve yok olmadik hala variz o yuzden bizim davamiz farklidir yegen.

Bunun nedeni malum orgutun halk desteginin asiri olmasi gece gerilla gunduz cobanlik yapan birsuru hain var. Ama sakallilar sivil halk felan dinlemedigi icin malum orgutun ainsi taktigi ise yaramiyor. Asala diye bir orgut vardi ermeni halkindan destek bulamadigi icin yok olup gitti. Ama tam tersi pkk halktan buyuk destek var sen istedigin kadar yok et pkkyi veritabanini yok edemedikten sonra faydasi yok. Bak irana pjaka dolayli dolaysiz destek verini sallandirdilar. Biz ise miting icin arazi veriyoz. Yetmiyor meclise tasiyoruz. Elinde pkk bayragi dolasan herkesi vtandasliktan atilmasi lazim radikal kesin kararlar lazim yoksa diyabakir kurtlerin istanbul herkesin tipi bir ideolojiyi dayatcaklar.

Saglam irade gösterdikten sonra, onlarin halk destegi filan viz gelir. 90´li yillarda ne olmustu? Karar verdik, girdik inlerine, analarini aglattik.

Senelerce kendilerine gelemediler. Yillardir bu iradeyi göstermiyoruz, belki de gösteremiyoruz.

Bence ISID canileri, PKK´nin hava gazi oldugunu cümle aleme gösterdi. Bu iradeyi gösteremeyen devlet, büyük devlet olamaz.

Evet ordaki savas ve burdaki savas arasinda cok fark var. Korkakca, kallesce pusu kurmak, gögüs gögüse savasmamak gibi.

Yine de Türk ordusunun daglari temizleyecek gücü herzaman vardir. Bu ugurda sehit olur gerekirse askerler, kallesce sehit olmaz.

Cok neden var tabiki de, ancak AKP´nin PKK politikasi, onlardan nefret etmeme yetiyor zaten. Bunu hicbirzaman kabul edemedim ben.

Dtpliler sokağa çıkın çağrısı yapmış.Ne zaman başları derde girse ya molotofla otoübs yakarlar ya da askerin yoluna mayın döşeyip pusu kurarlar.

Silopi ve Cizreden gönderdikleri 500 çocuk kobanide telef edilince iyice köşeye sıkıştılar.Aileler çocuklarımız nerede diyorlarmış..

Eee ne oldum demiycen..Ne olucam diycen..

Cizre karışıık 2gündür.

şarjör şarjör mermi sıkıyorlar havaya,asker polis lojmanlarına..Böyle şerefsiz bunlar işte..

O sebeple,Hakkari ve Şırnağı da ışide bırakmak lazım.

Şimdi mi vatandaş oldu bu nankörler?

Bunu şehit analarına anlatırlar artık..

Silopi ve Cizreden gönderdikleri 500 çocuk kobanide telef edilince iyice köşeye sıkıştılar.Aileler çocuklarımız nerede diyorlarmış..

Eee ne oldum demiycen..Ne olucam diycen..

Cizre karışıık 2gündür.

şarjör şarjör mermi sıkıyorlar havaya,asker polis lojmanlarına..Böyle şerefsiz bunlar işte..

O sebeple,Hakkari ve Şırnağı da ışide bırakmak lazım.

Şimdi mi vatandaş oldu bu nankörler?

Bunu şehit analarına anlatırlar artık..

Kalinlastirdigim bolge icin ; Ciddimisin sen ??

Geri
Üst Alt