Tezkere Kabul Edildi!

Ayrıca insan ne IŞİDmiş demeden edemiyor.30 senedir başımıza bela olan PKK'yı 20 günde tarumar ettiler.Hedefleri Kandil falan olsa 3 saat'de alırlar herhalde adamlar acımıyor işte direk kıtır kıtır kesiyorlar.

Karınca yuvasına ekmek kırıntıları koyarak karıncaların kaynağını besleyen sonrasında ise evde gezen karıncalardan şikayet edenlere hastayım.

Yahu tam olarak ne oluyor bugün? Takip edemedim. Kürtler ortalığı yakıp yıkmaya mı başladı memlekette Türk askeri Kobani'ye girsin diye?

Kobaniye niye gitsinler kaçak elektrik var mı ki orada ? bizim vatanı yakmak kolay neden vur emri yok en fazla gaz. ver vur emrini göster namluyu kobaniden tırsan atana bayrağına saldırmaya cürret bile edemesin !

ışid vur vur inlesin kobani dinlesin!

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

ışid türkmen köylerinde katliam yapıp 12 ve 14 yaşında ki kız çocuklarına tecavüz edip, direğe asmıştı bundan yaklaşık olarak 2-3 hafta önce ki bu bildiğimiz birşey, kim bilir bilmediğimiz neler olmuştur oralarda, hani burada düşmanımın düşmanı dostumdur falan gibi sözler dönüyor ya ufak bir hatırlatma yapmak istedim. Neyse size ''dostunuzla'' hayatta mutluluklar... Şimdi ben bunu yazdım ya ama pkk'da .... gibi mesajlar gelebilir peşinen söyleyim, pkk'nın s..... kadar yolu var, pkk'nın da ışid'inde Allah bin türlü belasını versin lakin pkk'ya olan öfkem yüzünden insanlıktan çıkmış bir örgüte dostum diyecek değilim, kimse de dememeli.

Son düzenleme:
ışid, amerika yeniden orta dogu'ya karişsin diye kurulmuş bir terör örgütü'dür.
Müslümanlara kötü isim vererek ortaligi kariştiran bir pislik.

Cehennemde yansınlar.

Vur emrini vereceksin gercekten, hak ediyorlar artik

Beyler gündemden çok uzak kaldım biri özet geçebilir mi ? Şu an pkklılar işid'e saldırmamız için mi protesto ediyor türk devletini? Okulları yakmalarının türk bayraklarını indirmelerinin sebebi ne bu şerefsizlerin?

ışid, amerika yeniden orta dogu'ya karişsin diye kurulmuş bir terör örgütü'dür.
Müslümanlara kötü isim vererek ortaligi kariştiran bir pislik.

Cehennemde yansınlar.

Amerika'nın denetiminde kuruldugunu zannetmiyorum..

Işid'e katılanlar sadece dini nedenlerle katılmıyor siyasi nedenlerlede katılan çok adam var. Siyasi nedenlerle katılanların çoğu ABD'nin Irak'ı işgal etmesi nedeniyle orada bulunanlar.

Geri
Üst Alt