Tezkere Kabul Edildi!

Beyler gündemden çok uzak kaldım biri özet geçebilir mi ? Şu an pkklılar işid'e saldırmamız için mi protesto ediyor türk devletini? Okulları yakmalarının türk bayraklarını indirmelerinin sebebi ne bu şerefsizlerin?

Adamlar Türklerle kafayı yemiş :D

Deprem olsa bizden biliyorlar.

Bizden istedikleri şeyde yenilir yutulur cinsten değil yani sınırlarımızı pkk/ypg güçlerine açıcaz Mardin-Urfa hattı üzerinden Ayn Al-Arab'a(Kobane) savaşmaya gideceklermiş, aradaki Işid bölgelerini pas geçip orada savaşacaklar güya. Ulan hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim.

Biz Türkler ne biçim bir milletiz

IŞID Türkmenleri doğrarken şu kürtlerin verdiği tepkiyi bile veremedik yazıklar olsun bize

Şimdi birde PKK ya destek verecek duruma geldik Suriyede

Bu bizim iyi günlerimiz biz böyle durdukça bu devlet elimizden gider

Adamlar Türklerle kafayı yemiş :D

Deprem olsa bizden biliyorlar.

Bizden istedikleri şeyde yenilir yutulur cinsten değil yani sınırlarımızı pkk/ypg güçlerine açıcaz Mardin-Urfa hattı üzerinden Ayn Al-Arab'a(Kobane) savaşmaya gideceklermiş, aradaki Işid bölgelerini pas geçip orada savaşacaklar güya. Ulan hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim.

Vay şerefsizler.

Bu arada beyler ağrı merkezde bacım var, şerefsizler bayrağı indirip sağa sola zarar vermeye başlamışlar. Sizce bu olaylar büyür mü, uçak biletini alıcam direk gelsin serefsizlerin sağa sola saldırma ihtimali var mı ki. Küçücük yegenim var

Vay şerefsizler.

Bu arada beyler ağrı merkezde bacım var, şerefsizler bayrağı indirip sağa sola zarar vermeye başlamışlar. Sizce bu olaylar büyür mü, uçak biletini alıcam direk gelsin serefsizlerin sağa sola saldırma ihtimali var mı ki. Küçücük yegenim var

Bizim de öğretmen akrabalarımız var. Yoldalar. Van'a doğru gidiyorlar. Bazı araçları Muş'tan geri çevirmiş polis. Erciş'te okullar tatil edildi bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Biz Türkler ne biçim bir milletiz

IŞID Türkmenleri doğrarken şu kürtlerin verdiği tepkiyi bile veremedik yazıklar olsun bize

Şimdi birde PKK ya destek verecek duruma geldik Suriyede

Bu bizim iyi günlerimiz biz böyle durdukça bu devlet elimizden gider

sorması ayıp kürtlerin verdiği tepki neymiş ,halka saldırıp terör estirmek diyorsan biz kürtler gibi mağrada yaşamıyoruz..kürtlerin ışid ile savaşmaya g.tleri yemiyor böyle vandallık yapabiliyorlar ancak...

isid'i kimin kurdugundan cok neden biz ve orta dogu da bukadar satilmis serefsiz
oldugunu sorgulayin önce..belki huyunda veya suyunda bir bozukluk var..önce adamlari kucagina otur sonra aciyor diye yaygara yap...
misal küba,kore gibi abd ye karsi dik duran bir müslüman ülkesi var mi?

★☆★

Bu tarz eylemler her iki tarafıda gerer zaten amaca ulaşamayacaklardı ama daha fazla tepki çekerek kamplaşmayı arttırıyorlar. Sakinliği korumakta fayda var.

sorması ayıp kürtlerin verdiği tepki neymiş ,halka saldırıp terör estirmek diyorsan biz kürtler gibi mağrada yaşamıyoruz..kürtlerin ışid ile savaşmaya g.tleri yemiyor böyle vandallık yapabiliyorlar ancak...

biz ne yaptık acaba?

türkmenleri doğradılar katliam yaptılar çoğunuzun haberi olmadı

Kürtlerin tarzı da budur mağara tarzı en azından tepki veriyorlar bizim gibi mal mal oturmuyorlar kendimde dahil

Son Dakika!!Diyarbakır’da Dedeman Hotel'ini ateşe verdiler!

BzXuBL3CYAA8nun.jpg

İnşallah hepiniz geberirsiniz

isid'i kimin kurdugundan cok neden biz ve orta dogu da bukadar satilmis serefsiz
oldugunu sorgulayin önce..belki huyunda veya suyunda bir bozukluk var..önce adamlari kucagina otur sonra aciyor diye yaygara yap...
misal küba,kore gibi abd ye karsi dik duran bir müslüman ülkesi var mi?

★☆★

osmanli imparator bittikten beri durum böyle maalesef

biz ve arap halki çok kolay manipülasyon ediliyor, birbirimize savas çikartarak Yahudi ile Hiristiyanlar istedigini aliyorlar.

Biz bu Kürtlere zamanında çok söyledik, gavura fazla güvenme seni kullanıp atacak dedik. Onlar gavurun yatağından çıkmak bilmedi. Dinsizin hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var elbet.

Bu olayların topyekün bu hale gelmesini pek yadırgamıyorum. Benim için beklenen ve olağan bir sonuçtu. Dahada kötüsünü bekliyorum. Verilen tavizler, görmezden gelinen hatalar ve açılım adı altındaki saçmalığın sonuçlarıdır bunlar.

GT-I9300 Tapatalk

Bildiğin savas var ülkede. Kan toplama araclarını yakmış şerefsizler.

AKP'nin dış politikası iflas etmiştir. PKK ve IŞİD'e ne diye karışıyorsun?

Bırak hiç müdahale etme ama bizim ülkemize isabet edecek tek bir bomba olursa hemen sınır ötesi operasyon kararı çıkar. O vakit bizim askeri gücümüz ortaya çıkar, abartılıyor mu belli olurdu.

Gidip x örgüte silah verip destek olmak nedir anlamıyorum. Bizim kapının önünde kavga ediyor PKK ve IŞİD şimdi! Gereksiz bir araya girme durumundan sonra ne yapacağını bilmeyen bir devlet görüntüsü ortaya çıktı.

Tezkere kararına tepki gösteren CHP'yi x terör örgütüne yardımla suçlayanlar onlara silah verip şimdi harıl harıl çözüm arayanlar...

Ama var ya su Algi Yonetimini su Batililar acayip yapiyor... Adamlar Nuh diyor peygamber demiyorlar, illa Turkiye bisey yapmiyor, Turkiyenin sorumlulugu, Turkiye Iside silah ve adam sagliyor felan filan gibi... Ne desem inandiramiyorum adamlara, carsaf carsaf belge goruntu sunuyorsun yine inanmiyorlar adamlar...

Ben sasirdim valla cok hevesliler, hep bir elden guzel ulkemizi savasa sokacaklar

Geri
Üst Alt