Tezkere Kabul Edildi!

Burada izlenecek en iyi politika olaya hic mudahil olmamak. Ulkede cıkan olayları cok onemsemiyorum. Yarın vur emri verirsin polise bak bakayım bir tane sokakta adam kalıyor mu.

Bırakalım ısıd ve pkk birbirini kessin. Emin olun turkıyenin zarardan fazla karı var bu durumda. Ben ısid den ziyade pkkdan cekiniyorum. İsid bir piyon . Sayıları 25.000 gecmeyen barbar cahil insanlar toplulugu. Amerika bugun girse ırak a yarın temizler isidi.

Elinden gelse 2 sene önce sokmustu bile. Ama ne millet onun arkasinda, ne TSK. Savasa merakli olan kim ortada. Bi deviremediniz gitti zalim Esed'i ve firavun sisi'yi.

Daha bu yaz adam 52% aldi...
Aynisi Mursi icinde gecerliydi, adam demokratik yollarla secilen ilk Misir Cumhur baskani... Adnan Menderes oyunlari iste anlayana...

Hem 2 sene once girmis olsaydi koalisyon Isid bugunku kadar guclu ve buyuk olmayacakti ve maglub edilmesi daha kolay olacakti...
Bence bu konuda adamlar iyi is cikardi ve hala cikariyorlar, ben ulkemde savas mavas istemiyorum arkadas...!
Illa PKK dan sonra bide Isidi saracaklar basimiza... Eger cok merakli ve samimi ise koalisyon gucleri bizim durumumuzu da goz onune alirlardi ve hem tampon bolgesini hem ucusa yasak bolgede destek cikarlardi.. Cikiyorlarmi? Hayir, kendi cikarlarini dusunmekten baska is yapmiyor adamlar...
Aha demin paylastim onceligimiz Petrol seyleri diye aciklama yapti adamlar (Kaynak: Haberturk/AA)...
Hem hem isidi hem pkk yi kim egitti, hatta al kaideyi? CIA MOSSAD MI6 gibi gizli seylerin isi degilmi bunlar? Kendi (af edersin) moklarini gelsinler temizlesinler...

Daha bu yaz adam 52% aldi...
Aynisi Mursi icinde gecerliydi, adam demokratik yollarla secilen ilk Misir Cumhur baskani... Adnan Menderes oyunlari iste anlayana...

Hem 2 sene once girmis olsaydi koalisyon Isid bugunku kadar guclu ve buyuk olmayacakti ve maglub edilmesi daha kolay olacakti...
Bence bu konuda adamlar iyi is cikardi ve hala cikariyorlar, ben ulkemde savas mavas istemiyorum arkadas...!
Illa PKK dan sonra bide Isidi saracaklar basimiza... Eger cok merakli ve samimi ise koalisyon gucleri bizim durumumuzu da goz onune alirlardi ve hem tampon bolgesini hem ucusa yasak bolgede destek cikarlardi.. Cikiyorlarmi? Hayir, kendi cikarlarini dusunmekten baska is yapmiyor adamlar...
Aha demin paylastim onceligimiz Petrol seyleri diye aciklama yapti adamlar (Kaynak: Haberturk/AA)...
Hem hem isidi hem pkk yi kim egitti, hatta al kaideyi? CIA MOSSAD MI6 gibi gizli seylerin isi degilmi bunlar? Kendi (af edersin) moklarini gelsinler temizlesinler...

valla bu hükümet gelmeden pkk bitmisti. Bunlarin getirilmesi Abd-Israil projesi zaten. Bunlar degilmi terörü tekrar palazlandiran, sonra müzakere eden? Ohali kaldiran, özel kuvvetleri kaldiran, jandarma'nin araçlari arama yetkisine kadar kaldiran bunlar degilmi? Açilima zarar gelmesin diye operasyona müsade etmeyen bunlar degilmi? hdp'yi getirip meclise orturtan, ve siyasallasmasina müsade eden bunlar degilmi?
Ben sana sunu söyleyim. 52'yi filan bosver. bunlarin dincilik ve seçim rüsvetinden baska numaralari olmadigi ortada. Bunlar cami duvarina etti. Sonlari kötü olacak.
Menderes hakkinda da bir sey söylemek isterim. Menderesi tanimadan kimse demokrasi kahrami filan ilan etmesin. Açin davasina bakin nelerle suçlaniyor. Devleti parasini soyan adamdan demokrasi sehidi olmaz.

Işid ile çatışmaya girilmemeli. Hele pkk yandaşları istiyor diye kesinlike girilmemeli. Orda burda eylem yapıp da ülkeyi savaş alanına çevirenlerinde tümünü toplayıp kobaniye sınır dışı etsinler.

valla bu hükümet gelmeden pkk bitmisti. Bunlarin getirilmesi Abd-Israil projesi zaten. Bunlar degilmi terörü tekrar palazlandiran, sonra müzakere eden? Ohali kaldiran, özel kuvvetleri kaldiran, jandarma'nin araçlari arama yetkisine kadar kaldiran bunlar degilmi? Açilima zarar gelmesin diye operasyona müsade etmeyen bunlar degilmi? hdp'yi getirip meclise orturtan, ve siyasallasmasina müsade eden bunlar degilmi?
Ben sana sunu söyleyim. 52'yi filan bosver. bunlarin dincilik ve seçim rüsvetinden baska numaralari olmadigi ortada. Bunlar cami duvarina etti. Sonlari kötü olacak.
Menderes hakkinda da bir sey söylemek isterim. Menderesi tanimadan kimse demokrasi kahrami filan ilan etmesin. Açin davasina bakin nelerle suçlaniyor. Devleti parasini soyan adamdan demokrasi sehidi olmaz.

Menderes in çok makbul bir adam olduğunu söylemiyorum, seçimle gelmiş olsa da giderek diktatörleşme eğiliminde olduğu eylem ve söylemleriyle sabittir, Halk arasında oluşan neredeyse 'Evliya' algısı da kendisiyle örtüşmüyor, birçok konuda zaafları olduğu biliniyor...

Ancak suçlandığı şeylerin çok büyük kısmının düzmece olduğu, en azından manüple edildiği, yargılamanın bir çok unsuruyla hiçte adil yapılmadığı resmi kayıtlara dayandırılarak detaylarıyla ortaya konmuşken; davadaki o suçlamalar üzerinden çıkarsama yapmaya çalışman ya cehaletindendir, değilse de kasıtlı olarak saptırmaya çalışmaktır...

14 ölüden falan bahsediliyor şuan eger boyleyse gozum diye diye sorunu kokten cozecekler sanirim

Biber gazi, toma, plastik mermi... Gezide ne kullandilar simdi kullanmadiklari?
Sopa ve dayakla İstanbul'da adam bırakmadılar. Aynı agresifliği, isteği sıcak bölgede göremiyoruz... Göz altına bile alamıyorlar PKK'lıları.

Ölü sayısının polisle alakası yok arkadaşlar. Eylemci kürtler IŞID yanlısı olduğunu düşündükleri gruplara saldırıyor. ( Hüda par, Özgür Der gibi )

Ölenlerin çoğu IŞID yanlısı olduğunu düşündükleri gruptan. Birkaçı da eylemci kürtlerden.

Kürt halkının bu Kobane olayından sonra pkkyla arasına mesafe koyacağını düşünüyorum.30 yılda pkk o bölgeye kaosdan başka bi şey getirmedi Kobane'de hak iddia ettiler orayı da Işid tarumar etti aldıkları yenilginin öfkesiyle ne yapacaklarını şaşırdılar.

Normaldir. Hem PKK, hem IŞİD, hem de rejim tehditlerine karşı hazırlıklı olmak gerek. Savaş kararı o kadar kolay değil, savunma amaçlı bir tezkere bu.

Ya kardeşim aklınla bu kadar alay edilmesine Allah rızası için izin verme. O tırlarla giden silahlar IŞID'in elinde çıkarsa görürüm ben senin hazırlığını.

Müzakere değil operasyon isterim
Kimse durduramaz mı bu lanet olası sistemi
Toprak altında yatarken binlerce şehitlerim
Acaba başbakanın yerinde mi keyifleri

Dağlarımın sahibiyse pkk'nın militanı
Ermeniye benzemeyiz biz gel de Türk'ü tanı
Hiçbir zaman oyuncağı olmadık bir aptalın
Sittin sene kuramayacaklar o kürdistanı

Bunların amacı nedir indirmek mi bayrağı
Kaldırınca unuttuk mu bizler milli bayramı
23 nisan 19 mayıs ve 29 ekim
Tüm yobazlara inat siz hepiniz ben tekim

Ya kardeşim aklınla bu kadar alay edilmesine Allah rızası için izin verme. O tırlarla giden silahlar IŞID'in elinde çıkarsa görürüm ben senin hazırlığını.

Yahya Hocam, IŞİD' silah gitti veya gitmedi. Bunun tezkere ile alakası nedir?

Ayrıca cemaate sempatiyle bakan, 17-25 Aralık sonrası yapılanların bir kısmında senin gibi düşünen beni bile irite eden tır durdurmalar, twitterdan devleti batıya şikayet etmeler, NYT'nin bile muhabir hatası diyerek hata olduğunu kabul ettiği Hacı Bayram fotoğrafını 3 gün boyunca malum gazetenin tepesinde tutarak elde edilmek istenen nedir bunu da seni bulmuşken sormak isterim.

PKK yanlılarının yaptıkları resmen stratejik hata, ne yaptıklarını bilmiyorlar. Ülkede Işid sempatisini arttırmak dışında hiçbir şey yapmıyorlar.

yazık ülkemde hergün ayrı bir kaos..

PKK'yı 40 yıldır bitiremeyen ülkemizin gücü nekadar? İşte ben bunu sorgularım. Savaşa girmek değil, kendi topraklarımızı savunmamız lazım.

Sivas'tan ötesini MİT teslim etti diyebiliriz Öcalan'a.. Şimdi istedikleri gibi at koşturuyorlar o şehirlerde. Azdılar iyice..

Topraklarımıza bir sürü bomba düştü ama 1 tepki bile vermedik..

Şimdi IŞİD falan hikaye bu olanlardan sonra. PKK ile masaya otutup pazarlık yaptılat ve hala yapıyorlar!

Çapımız ABD ne derse onu yapmaya yetiyor sanırım. Devletimizin böyle kararsız kişilerin elinde olması bana çok koyuyor, sizi bilemiyorum.
Bitirilmek istense bitirilirdi.
Türkiye çok uzun zamandır Amerikan istihbarat birimi CİA tarafından halka dayatılan kukla liderler tarafından yönetildiği için terör bitmedi.
Vatanperver ve tam bağımsız bir hükümet olmadan rahat yok bize.

PKK yanlılarının yaptıkları resmen stratejik hata, ne yaptıklarını bilmiyorlar. Ülkede Işid sempatisini arttırmak dışında hiçbir şey yapmıyorlar.

Tam tersi iplerini tutanların emrettiği şekilde hamle yapıyorlar. Türkiye'de toplumun sempatisi ya da antipatisini kazanmanın herhangi bir önemi yok ki. Dünya kamuoyuna olaylar nasıl yansıdı ona bakmak lazım. Hangi yabancı haber ya da gazete sitesinin haberlerini geçin yorumlarına baksanız insanlar pkk yanlılarının propaganda sözlerine paralel sözler sarf ediyor sadece. Türkiye kürtlere yardım etmiyor, mağdur haldeler, bunlar unutulmamalı vs.. Kobani'de yaşananlar mayın eşeği İşid'den çok belki de pkk'ya yarayacak.

Kendi halinde yaşayan ve yaşadığı vatanı seven kürt vatandaşlarımızı tenzih ederek söylüyorum bu pkk'lı örümcek beyinliler kadar hain,nankör ve beyinsiz bir topluluk daha görülmemiştir dünyada.

Çözüm süreci tehdidi yapmışlardı geçenlerde ve dün yaşanan olayların devlete aba altından sopa göstermek olduğunu düşünüyorum.
15 ekim'e kadar süre vermişler falan ya bitsin çözüm süreci bütün pkk'lıların kökünü kurutalım.
Bu adamlara merhamet yaramıyor anlamıyorlar beyinleri yok çünkü.
Bu ülkede senelerdir yaptıkları pislikleri emperyalist avrupa ülkelerinde yapsalardı şimdiye kadar köklerini kuruturdu o ülkeler.
Adamlar merhametten iyilikten anlamıyorlar abi yapacak birşey yok.

Bağımsız devlet kuracaklarını falan sanıyorlar gülüyorum :D
Türkiye bile kendini tam bağımsız olarak yönetemiyor sen nasıl yöneteceksin?
BOP(BÜYÜK İSRAİL) projesinin birer piyonundan başka birşey değiller.
Hedeflenen kürt devleti kurulursa daha sonra İsrail orayı işgal edecek aynı Filistin'e yaptığı gibi.
Mezopotamya toprakları tevratta kutsal topraklar olarak geçiyor.
Ve bu adamlar oraya çökmek isteyecekler amaç,plan bu.
Ama bu asalak yaratıklar düşmanlarını yanlış yerde arıyorlar.

Ama rahat olsunlar ki Türk halkı daha son sözünü söylemedi.
Türkiye'yi bölmek o kadar kolay olmaz.
Zaten bir canımız var ve ölümü tadacağız gerekirse vatanımız için tereddüt etmeden şehit oluruz.

Masum kürt insanlar olduğu için savaş olsun istemiyorum(normal bir insan istemez zaten) ülkemde ama bu pkk'lılar asla barış falan istemiyorlar.
Direkt olarak ülkeyi bölmekten başka bir dertleri yok yani bu adamlar öyle veya böyle savaş çıkartacaklar.
İnsanlarda sinir sistemi diye birşey bırakmadılar.
Bayrak yakar,okul yakar,atatürk heykeli yakar,otobüste diri diri insan yakar.
Polis yakar,çöp kamyonu yakar.

Artık haberlerde bunları görmeye dayanamıyorum.
En hümanist insanı bile faşist olmaya zorlar bu gerizekalılar.

Neyse Allah bizlerin yardımcısı olsun.

Sen bebek katilini hapishanede Fransız peyniriyle beslersen, onunla masaya oturursan o da sana tehdit dolu tarih verir.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt