Tezkere Kabul Edildi!

Bu olaylar yillardir PKK´nin her istegine eyvallah diyen, onlari simartip gözümüzde büyüten hükümetin eseridir.

Iran´da da milyonlarca Kürt var. Sokaga cikabiliyorlar mi? Adamin aklini alirlar aklini.

Bu saatten sonra yardim edecegim vardiysa da yardim filan etmem. Eden karaktersizdir.

Öehhhhhhh

BzalBy2CcAEP6Ff.jpg:large

Bitirilmek istense bitirilirdi.
Türkiye çok uzun zamandır Amerikan istihbarat birimi CİA tarafından halka dayatılan kukla liderler tarafından yönetildiği için terör bitmedi.
Vatanperver ve tam bağımsız bir hükümet olmadan rahat yok bize.
ABD ne isterse onu yapıyoruz demiştim zaten. Herkes problemleri görüyor ama çözüm yok!

valla bu hükümet gelmeden pkk bitmisti. Bunlarin getirilmesi Abd-Israil projesi zaten. Bunlar degilmi terörü tekrar palazlandiran, sonra müzakere eden? Ohali kaldiran, özel kuvvetleri kaldiran, jandarma'nin araçlari arama yetkisine kadar kaldiran bunlar degilmi? Açilima zarar gelmesin diye operasyona müsade etmeyen bunlar degilmi? hdp'yi getirip meclise orturtan, ve siyasallasmasina müsade eden bunlar degilmi?
Ben sana sunu söyleyim. 52'yi filan bosver. bunlarin dincilik ve seçim rüsvetinden baska numaralari olmadigi ortada. Bunlar cami duvarina etti. Sonlari kötü olacak.
Menderes hakkinda da bir sey söylemek isterim. Menderesi tanimadan kimse demokrasi kahrami filan ilan etmesin. Açin davasina bakin nelerle suçlaniyor. Devleti parasini soyan adamdan demokrasi sehidi olmaz.

'valla bu hükümet gelmeden pkk bitmisti' mi? Sen hangi dunyada yasiyorsun? Senin yasin kadar benimde yasim var 90 li yillari felan iyi bilirim ben oyle bittigini mittigini hatirlamiyorum, hele hele 'Valla bu hukumet gelmeden PKK bitmisti' diyerek yemin etmek...
Belki bi ara azalmistir 2-3 ay (kis donemi felan veya baska biseyler olmusturda azalmis olabilir bi sureligine) ama Vallahada bitmediydi 90 yillarda hatta 2000 in baslarinda ve vallaha billaha hala bitmedi bu PKK orgutu... Yemin edeceksen bari dogru sey e yemin et...

Menderes hakkindaki tutanaklar diyorsun, biz o Menderesin nasil indirildigini, neden indirildigini vesaire biliyoruz sen kafani sikma.... Tamam belki bi melek degildi ama suclamalarinda kim tarafindan ve ne icin yapildiginida biliyoruz, sen sikma canini... Aynisi Turgut Ozal suikasti ve Muhsin Yazicioglu "kazasini" da biliyoruz... Gececeksin oralari, karsinda 17-18 yasinda bi ergen yok en az senin kadar bende hatirliyorum bu olaylari...

Neyse biraz sert konustuysam kusuruma bakma seni kirmak niyetim degil ama dogruyu soyleyeceksin arkadas, gelip burada Valla PKK bitmisti demek, resmen dalga geciyorsun demek benim icin... Yada bittiydide bizimmi haberimiz yok...

Son düzenleme:
Kendi halinde yaşayan ve yaşadığı vatanı seven kürt vatandaşlarımızı tenzih ederek söylüyorum bu pkk'lı örümcek beyinliler kadar hain,nankör ve beyinsiz bir topluluk daha görülmemiştir dünyada.

Çözüm süreci tehdidi yapmışlardı geçenlerde ve dün yaşanan olayların devlete aba altından sopa göstermek olduğunu düşünüyorum.
15 ekim'e kadar süre vermişler falan ya bitsin çözüm süreci bütün pkk'lıların kökünü kurutalım.
Bu adamlara merhamet yaramıyor anlamıyorlar beyinleri yok çünkü.
Bu ülkede senelerdir yaptıkları pislikleri emperyalist avrupa ülkelerinde yapsalardı şimdiye kadar köklerini kuruturdu o ülkeler.
Adamlar merhametten iyilikten anlamıyorlar abi yapacak birşey yok.

Bağımsız devlet kuracaklarını falan sanıyorlar gülüyorum :D
Türkiye bile kendini tam bağımsız olarak yönetemiyor sen nasıl yöneteceksin?
BOP(BÜYÜK İSRAİL) projesinin birer piyonundan başka birşey değiller.
Hedeflenen kürt devleti kurulursa daha sonra İsrail orayı işgal edecek aynı Filistin'e yaptığı gibi.
Mezopotamya toprakları tevratta kutsal topraklar olarak geçiyor.
Ve bu adamlar oraya çökmek isteyecekler amaç,plan bu.
Ama bu asalak yaratıklar düşmanlarını yanlış yerde arıyorlar.

Ama rahat olsunlar ki Türk halkı daha son sözünü söylemedi.
Türkiye'yi bölmek o kadar kolay olmaz.
Zaten bir canımız var ve ölümü tadacağız gerekirse vatanımız için tereddüt etmeden şehit oluruz.

Masum kürt insanlar olduğu için savaş olsun istemiyorum(normal bir insan istemez zaten) ülkemde ama bu pkk'lılar asla barış falan istemiyorlar.
Direkt olarak ülkeyi bölmekten başka bir dertleri yok yani bu adamlar öyle veya böyle savaş çıkartacaklar.
İnsanlarda sinir sistemi diye birşey bırakmadılar.
Bayrak yakar,okul yakar,atatürk heykeli yakar,otobüste diri diri insan yakar.
Polis yakar,çöp kamyonu yakar.

Artık haberlerde bunları görmeye dayanamıyorum.
En hümanist insanı bile faşist olmaya zorlar bu gerizekalılar.

Neyse Allah bizlerin yardımcısı olsun.

Super bi yazi rdas, noktasina virgulune dokunmadan katiliyorum

'valla bu hükümet gelmeden pkk bitmisti' mi? Sen hangi dunyada yasiyorsun? Senin yasin kadar benimde yasim var 90 li yillari felan iyi bilirim ben oyle bittigini mittigini hatirlamiyorum, hele hele 'Valla bu hukumet gelmeden PKK bitmisti' diyerek yemin etmek...
Belki bi ara azalmistir 2-3 ay (kis donemi felan veya baska biseyler olmusturda azalmis olabilir bi sureligine) ama Vallahada bitmediydi 90 yillarda hatta 2000 in baslarinda ve vallaha billaha hala bitmedi bu PKK orgutu... Yemin edeceksen bari dogru sey e yemin et...

Menderes hakkindaki tutanaklar diyorsun, biz o Menderesin nasil indirildigini, neden indirildigini vesaire biliyoruz sen kafani sikma.... Tamam belki bi melek degildi ama suclamalarinda kim tarafindan ve ne icin yapildiginida biliyoruz, sen sikma canini... Aynisi Turgut Ozal suikasti ve Muhsin Yazicioglu "kazasini" da biliyoruz... Gececeksin oralari, karsinda 17-18 yasinda bi ergen yok en az senin kadar bende hatirliyorum bu olaylari...

Neyse biraz sert konustuysam kusuruma bakma seni kirmak niyetim degil ama dogruyu soyleyeceksin arkadas, gelip burada Valla PKK bitmisti demek, resmen dalga geciyorsun demek benim icin... Yada bittiydide bizimmi haberimiz yok...

Araya girmiş gibi olmayım da menderes ile ilgili konuda '' biz ne olduğunu biliyoruz '' demişsin, darbecilerin uydurma suçlamalarını bir kenara koyarsak bildiğini söylediğin şeyi anlatabilirmisin?

Araya girmiş gibi olmayım da menderes ile ilgili konuda '' biz ne olduğunu biliyoruz '' demişsin, darbecilerin uydurma suçlamalarını bir kenara koyarsak bildiğini söylediğin şeyi anlatabilirmisin?

Darbecilerin uydurma suclamalari iste, sen kendinde demissin... Bu adam bu yuzden idam edilmedimi, bu uydurma suclamalar yuzunden? Idam edilecek ne sucu vardi? Muebbette degil, direk idam! Ondan once idam edecek ne kadar adam vardi ve hala var bunuda belirteyim... Ilk olarak su kopek oglu kopegin sallanmasini gormeyi nasip eder Allah cumlemize insaAllah... Iste Apo yu bile asmadilar, idam karari ciktigi halde... Biz neden bahsediyoruz...

Benim bildigim o oyunlarinda batililarin eliyle bizim uzerimizde oynandigi, tipki suanki ISID olayi ve yillardir cektigimiz PKK da ayni taraftan yonlendiriyor... Heryerde parmaklari var adamlarin, hem itibarsizlastiriyorlar hem asiyorlar istedikleri gibi, olmadi bi helikopter kazasi, bi ucak kazasi gitti bu ulkenin onlarca bilim adami...

Aha Saddam da var, nukleer bomba dediler aha kac yil gecti nukleer bombayi bosver adamlar orta dogunun elinden optu... Dunde aciklama yapmis abd onceligimiz Petrol kuyulari diye, yok canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm vallami? Biz bilmiyorduk yeni ogrendik, derler adama...

Hem o zamanki oyunlar, hem PKK hem Isid hepsi batililarin oyunu... Bizim buyumemizi istemiyorlar... Butun darbe seylerine bakin, darbe oldugu yillarda Turkiye ekonomik olarak ileri giderken olmus bu darbeler, tam kabugumu kirdim cikiyorum diyorsun adamlar bi darbe ile hayal mayal birakmiyor...
Nedenide hem buyuk Israil projesini gerceklestirmek hemde petrol a konuyorlar iste... Avrupa kitasinin madenlerimi var? Ne gazlari var, ne petrolleri var ne altinlari var, hic birsey yok... Varsada tek tuk... Bu yuzden Avrupanin ihtiyaci var orta doguya, bu yuzden hep bizi kiriyorlar zaten... Boyle olaylarda, kimin olaylar yuzunden kazancli cikacagina bakilsa sorunun koku bulunur zaten...

Irakta, Iran,da Suriyede petrol var ama dunyanin en pahali benzin/mazotunu biz aliyoruz/satiyoruz... Ne is? Adam taaa okyanus otesinde centlerle oderken litresini biz dolar dolar oduyoruz, yani basimizda oldugu halde petrolun... Hatta sunu soyleyim, bence Turkiyedede petrol var... Yani soyle dusun Irakta var, Suriyede var, Iranda var Turkiyedemi yok? Var ama az diyenler olur simdi... Az uz cikar millet 4 liraya alacagi mazotu bari hic olmasa 3.50 ye alir...

Tabi bide bizi durdurmalari lagzim, cunku bi imeklemeye baslasak (bosverin ayagi kalkip yurumeyi, imeklemeye baslasak durduramazlar bizi bence) tarih tekerrur edecek bunuda biliyorlar... O yuzden zaten bu PKK/DHKPC/Isid/Al kaide vesaire gibi gruplasmalari destekleyip egitim veriyorlar sonra tasmali kopekleri gibi saga sola saldirtiyorlar iste... Bide utanmadan Turkiyeye laf yetistirirler Turkiye bisey yapmiyor diye... O gruplari egitmeden, desteklemeden ongorecektiniz bu isleri beyler... 3000 km oteden Turkiye girsin demek kolay, sikiysa sen gel girsene... Bekara kari bosamak kolay icabi...

Umarim anlamisindir demek istediklerimi, elimden geldigince aciklamaya calistim durumu (bana gore olan durumu, yani bence boyle... Illa boyledir diye de israr etmiyorum ama benim takip ettigim, okudugum felani karariyla bu boyledir)

Son düzenleme:
Bide su var

Bu terror orgutlerinin hepsi mulsuman ama hep musluman olduruyorlar, nasil isse acaba.... Ben mesela gercekten isid olsam ve gercekten musluman olsam gider avrupayi bombalarim, orayi dagiririm Amerikayi dagitirim... Ama Hristiyan veya Yahudi yapimi bi orgut isem gelirim orta doguyu karistiririm... Yalanmi?

Bide su var

Bu terror orgutlerinin hepsi mulsuman ama hep musluman olduruyorlar, nasil isse acaba.... Ben mesela gercekten isid olsam ve gercekten musluman olsam gider avrupayi bombalarim, orayi dagiririm Amerikayi dagitirim... Ama Hristiyan veya Yahudi yapimi bi orgut isem gelirim orta doguyu karistiririm... Yalanmi?

Isid e göre sen müsliman degil bi kafirsin.
Radikal konservativ islam yaşamayan herkeze o gözle bakıyorlar.

* LG G2 Tapatalk *

Isid e göre sen müsliman degil bi kafirsin.
Radikal konservativ islam yaşamayan herkeze o gözle bakıyorlar.

* LG G2 Tapatalk *

Bana gorede onlar musluman degil iste hatta Baghdadide musluman degil

ISIS Leader 'Al-Baghdadi' Is A 'Jewish Mossad Agent' - French Reports

O yuzden radikal musluman bi grup olarak musluman cografyasini kan aglatiyorlar iste... Hepsi buyuk Israil icin

Isid cia isid mossad issid mi6 veya baghdadi mossad felan yaz google amcaya carsaf carsaf bilgi cikiyor

konulara hakim degilsin arkadasim. bosuna ugrasma, bilmiyorsun iste. Özal suikastiymis. Akp medyasindan uydurma bilgilerle tartisma yapmaya kalkiyorsun. Benim sürdügüm argümanlardan bir tanesine bile cevap vermeden geçistirip kendi hayal dünyanizda uydurdugunuz masallari öne sürüyorsunuz. Akp'lilerle siyaset tartismayi bunun için sevmiyorum. Bizim söyledigimizin önemi yok, sadece kendi söyledikleriniz önemli. Nasilsa oylari alip iktidara geliyoruz, kimseyide iplemeyiz havasindasiniz. Siz kendi aranizda devam edin iste , ne güzel.

alman haber kaynaklarina gore gosterilerde hayatini kaybedenler polisle catisirken hayatlarini kaybetmisler

dis mihraklar turkiyeyi karistirip savasa suruklemeye calisiyorlar

zaten bizim istihbarat sefi dunden razi: " gerekirse suriye'den 3-5 fuze yollarim"

bu kasetleri kim yayinladiysa bence gercekten vatan perver

bu kaset ortaya cikmasaydi ve gercekten 3-5 fuze yollansaydi "ulkeyi savunma" bahanesiyle suriye'ye dalip belkide yuzlerce askerimizi kaybedecektik

simdi gercekten fuze gelse insan ister istemez suphelenecek acaba mit mi yolladi diye. Ayrica ne pkk ne de isid bizi hedef alacak kadar salak degildir cunku biz oraya bir girersek isid ve pkk dinlemeden hepsini ezer geceriz

Son düzenleme:
Bugün Fransa, ABD ve İngiltere'den Türkiye'nin tampon bölge teklifine karşı olumlu sinyaller gelmeye başladı. Bu ülkeler ikna edilebilirse bundan sonrasını terör örgütü PYD ve katliamcı Esad düşünsün.

Bu .. kiclari sikisinca tum ulkeyi yaktilar yiktilar.neymis isid teror orgutuymus.sizden ala teorist mi var ...otobuse molotof atmalar sehirleri yakmalar.ataturk bustunu tekmelemeler.bayrak indirmeler.kansizlar.vatansizlar.

Silopi yine karisti.birazdan mudahale takviyesine gidicez.biber gazlarini kafaniza kafaniza skicam

Moderatör tarafında düzenlendi:
konulara hakim degilsin arkadasim. bosuna ugrasma, bilmiyorsun iste. Özal suikastiymis. Akp medyasindan uydurma bilgilerle tartisma yapmaya kalkiyorsun. Benim sürdügüm argümanlardan bir tanesine bile cevap vermeden geçistirip kendi hayal dünyanizda uydurdugunuz masallari öne sürüyorsunuz. Akp'lilerle siyaset tartismayi bunun için sevmiyorum. Bizim söyledigimizin önemi yok, sadece kendi söyledikleriniz önemli. Nasilsa oylari alip iktidara geliyoruz, kimseyide iplemeyiz havasindasiniz. Siz kendi aranizda devam edin iste , ne güzel.

Ozal suikasti AKP medyasimi? AKP mi siktirdi o kursunu (microfona isabet eden) Ozal a? Konustukca batiyor karsindakini gercekten subyan saniyorsun galiba... \
Seninde konulara hakimiyetin belli oluyor konustukca... Valla PKK bittiydi bu yonetimden once diyebiliyorsan gercekten cok hakimsindir sen konulara belli oluyor...

Hem benim AKP li oldugumu nerden cikardin, olsam bile senden bunane?

Neyse benden bu kadar, isteyen istedigi gibi dusunsun ama Valla PKK ne 90 larda bittiydi ne 80 lerde ne 2000 li yillarda, o kadarini soyleyim...

Not: Konuya sizin kadar hakim olmayabilirim cunku yurtdisinda yasiyorum ama bu beni ne AKP li yapar nede Valla PKK bittiydi bu hukumetten once diyecek kadar aciz...

Bence sen ugrasma, bilmis numarasi yapiyorsun ama AKP dusmanligi senin gozunu korertmis, baska bi aciklama bulamiyorum ben yemin ettigin konu hakkinda...

Geri
Üst Alt