TFF, 1959 Senesi Öncesi İçin Komisyon Kuracağını Açıkladı, Kulübümüzden Cevap Gecikmedi

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
TFF: "1959 yılında Türkiye 1. Futbol Ligi olarak başlayan ve Süper Lig olarak devam eden ligin, 1959 öncesi ve sonrasındaki başarı kriterleri ile resmî statüsünü değerlendirmek üzere özel bir komisyon oluşturulmasına karar verilmiştir."

Cevabımızı

1689453840337.webp
1689453847660.webp

Son düzenleme:
Bugünü bir kenara yazın, kara gün.

Konunun kapanması için olumlu bir durum.Saçma salak turnuvaların profesyonel futbol ligine eş değer tutulması söz konusu dahi olamaz.Tescilli şikeciler uydurma yıldızlarla rezil olduğuyla kalır

Komisyonun çoğunluğu fener ve bjkli olur ve resmiyete dökerler bu işi

Ali'nin Büyükekşi'ye destek verme şartı buydu. Fb resmi maçlarda formaya yıldız koymaz buna karşılık. Tff 1 sene oyalar karar için. Gelecek sezon ne yaparlar bilemem. Biz bir daha şampiyon olursak ara fazla açılmasın diye bir saçmalık yapabilirler.

İlgileniyoruz, inceliyoruz, değerlendiriyoruz veya sizi kaale alıyoruz açıklaması olduğunu düşünüyorum. Geriye kalan lafügüzaf.

Ha varsayalım ki yıldızları verdiler, biz bu acizleri yine geçeriz.

Umuyorum ki artık bir ses çıkarır bizimkiler. Bu kukla oyununa kati bir şekilde son verilmeli.

Konuyu karara bağlayıp Fenere kalıcı olarak siktir çekebilirler

Lobilerle yıldız hesabına dahil ettirebilirler

Lobilerle yayın payına hesabı dahil ettirebilirler

3 seçenek var sonuncusu imkansız.

Ortadakinin de imkansız olduğunu sağlamak gerekiyor burada.

Kurula ne gerek var, talep ettiğiniz durum değerlendirme kapsamında değildir deyip siktir edeceksin.

Sahte bir şampiyonluk falan verirler 4 yıldızı belesten kaparlar

fb adina olumlu bir karar beklemiyorum

Geri
Üst Alt