TFF, 1959 Senesi Öncesi İçin Komisyon Kuracağını Açıkladı, Kulübümüzden Cevap Gecikmedi

Konuyu karara bağlayıp Fenere kalıcı olarak siktir çekebilirler

Lobilerle yıldız hesabına dahil ettirebilirler

Lobilerle yayın payına hesabı dahil ettirebilirler

3 seçenek var sonuncusu imkansız.

Ortadakinin de imkansız olduğunu sağlamak gerekiyor burada.
olumlu çıkarsa şampiyonluk sayısına göre dağıtılan paralar ne olur geçmiş dönemler

Konuya gerekli tepki verilmeli kafalarına göre şampiyon belirlenemez.

Allah bu kararı alanların gerisini siz tamamlayın

Valla açıkçası ben fener lehine bi karar çıkmasına ihtimal dahi vermiyorum. Bu iş de en az 1 sene sürer

olumlu çıkarsa şampiyonluk sayısına göre dağıtılan paralar ne olur geçmiş dönemler
Bir cacık olmaz yayın hesabına dahil edilemez.

Buradaki risk süper ligle yarram ligin aynı statüde değerlendirilmesini her zamanki gibi hile hurdayla kabul ettirmeleri

Ali'nin Büyükekşi'ye destek verme şartı buydu. Fb resmi maçlarda formaya yıldız koymaz buna karşılık. Tff 1 sene oyalar karar için. Gelecek sezon ne yaparlar bilemem. Biz bir daha şampiyon olursak ara fazla açılmasın diye bir saçmalık yapabilirler.
1 sene oyalayıp Ali'yi yollamak lazım. Beceriksizin teki ama adam şirketiyle her istediğini yaptırıyor. Bizimkiler bile boyun eğmiş adama

bu kuruldan fener lehine bir karar çıkarsa

koyalım büyük bir yıldız uefa kupasını temsil eden bunların karşılık veremeyeceği bir şey olacağı için yine hazımsızlık yaşasınlar.

Çıkacak karar tamamen bizim alacagimiz tavırla alakalı,hukuken birşey yapmaları imkansız ama bizim.kulup sessiz kalırsa herşey olabilor

Biz yine sampiyon olursak fark fazla acilmasin diye belki Milli Küme yerine 3x Türkiye Sampiyonasi icin 4* takarlarsa sasirmam.

Yıldızları bi taraflarına çakmak suretiyle konu tarihin tozlu raflarına kalkar..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Galatasaray hukukcularını cagırın,mevzu bitsin.bende rahatım ama dosya tamamen kapansın,konu da.o yüzden sorun yok.aksi bi duurmun yaratacagı kaosla lig oynanmaz.

mahalli lig ve turkiye sampiyonası bir TR kupası bile etmiyor bu arada.

Dursun başkanın bu konuda açık, net ve sert bir şekilde kulübün tavrını kamuoyu önünde bir kez daha ortaya koyup o yıldızların FB’ye verilmemesi için gerekeni yapması gerekiyor.

Istedikleri 9 sahte sampiyonlugun 3-4 tanesini saydirip bizimle arayi kapatmak isteyebilirler. Cünkü biz farki cok actik.

Hepsini saydiramazlar bence. Ama isi sıkı tutmak lazim. Yönetim bu konuda üzerine düseni yapmali

Geri
Üst Alt