TFF, 1959 Senesi Öncesi İçin Komisyon Kuracağını Açıkladı, Kulübümüzden Cevap Gecikmedi

Istedikleri 9 sahte sampiyonlugun 3-4 tanesini saydirip bizimle arayi kapatmak isteyebilirler. Cünkü biz farki cok actik.

Hepsini saydiramazlar bence. Ama isi sıkı tutmak lazim. Yönetim bu konuda üzerine düseni yapmali
hiçbirini saydıramazlar.süt kupası kıvamında hepsi,hiçbiri digerinden önemli değil.bizde o zaman kafadan 5 sampiyonluk yazarız ordan burdan

Yönetim neden sessiz kalıyor şimdiye kadar konuşmamaları büyük hata konuşmazsan birşey olmaz deyip önemsemezsen komisyon da kurarlar o komisyonla kabul de ederler zira bu kadar olması imkansız bi konu için komisyon kurulması bile ciddi bi saçmalık susun bakalım komisyonu da kurarlar kabul de ederler ondan sonra da istediğin kadar konuş işe yaramaz

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıllardır böyle birşey yokken şuan talebe alınıp kabul ediliyorsa ağır tepki vermeli klüp yoksa boşa uğraşmasınlar şampiyon olmaya.Herifler şampiyon olmadan seni geçiyor.

Sahada kazandığımız şampiyonlukları ve yıldızları masa başında almaya çalışıyorlar başka bir şey değil

1 sene oyalayıp Ali'yi yollamak lazım. Beceriksizin teki ama adam şirketiyle her istediğini yaptırıyor. Bizimkiler bile boyun eğmiş adama
Aziz döneminde Fb her yerden küfür yiyerek dönüyordu. Ali döneminde Anadolu kulüpleri Koç ile arayı düzgün tutmak için hakem açıklaması bile yapmıyor doğru düzgün. Ali'nin Fb için tek artısı bu oldu. Bir tek Giresun'da Fener ağlama açıldı onun dışında hep lay lay lom

bu kuruldan fener lehine bir karar çıkarsa

koyalım büyük bir yıldız uefa kupasını temsil eden bunların karşılık veremeyeceği bir şey olacağı için yine hazımsızlık yaşasınlar.

Yıllardır diyorum. Biz de lig için koymayalım bundan sonra. Ya da 1 tane lig ve 1 tane ztk ve süper kupa için temsili kalanı uefa kupaları. Ya da sadece 2 resmi Avrupa kupası için. Aralarında takılsınlar.

Bu arada birşey çıkmaz, birşey olmaz diyenler devam abi siz. Olur, olmasaydı komisyona gerek kalmadan oldurmazlardı

Bence cvp vermeyerek cevap veriyoruz zaten Galatasaray taraftarı aksi bir durumda tff yi sokağa çıkarmaz. Benim çocukluğumda 13 e 9 öndelerdi alayının üstünden geçtik geçmeyede devam ediyoruz. Hodri meydan!

Ben size söyliyeyim bunun neden kurulduğunu, şeref yoksunu takım 5 yıldız forma ile çıkacak komisyon o yüzden kuruldu ve komisyon karar verene kadar çıkacaklar ve bu komisyon hiç bir zaman sonuçlamayacak ve böyle devam edecekler ne kadar uzatırlarsa mevzuyu o kadar iyi diyecekler ve taraftarın gazını alacaklar.

ali koç tezgahı kurmuştur herhal

Tam tersi komisyon kurulduğu için o sahte 5 yıldızlarla ligde maça çıkamazlar sonucu bekleyecekler

sürecin daha fazla uzamaması iyi oldu , adamlar alenen 5 yıldızlı gibi davranıyor zaten.
tff de daha kapsamlı açıklama yapmadan reddemedi artık.

burda iş bizim lobide bitiyor , karşı taraf şerefsizlik yapıp bir şekilde kabul ettirirlersede başka yerlerden canlarını sıkmaya başlarız ve bakarız şuan çok hayalet kaldık.
benim tffnin sessizliğinin üstüne fenerin at koşturması çok sinir ediyordu.

Ben size söyliyeyim bunun neden kurulduğunu, şeref yoksunu takım 5 yıldız forma ile çıkacak komisyon o yüzden kuruldu ve komisyon karar verene kadar çıkacaklar ve bu komisyon hiç bir zaman sonuçlamayacak ve böyle devam edecekler ne kadar uzatırlarsa mevzuyu o kadar iyi diyecekler ve taraftarın gazını alacaklar.
Dediğin gibi ceza yememek için tezgahlanmış olabilir

Geri
Üst Alt