Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.669
- 4.216
- 1.198
24 yaşındaymış pardon yine de kaleci için fena bir yaş değil19 yasında olan kim Uğurcan mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24 yaşındaymış pardon yine de kaleci için fena bir yaş değil19 yasında olan kim Uğurcan mi?
beter olsunlar kral en dipte gormek istiyorumLan dur adamlar zaten çöktü![]()
Belhanda'yı gönderelim diyorum iyice dibe vursunlarbeter olsunlar kral en dipte gormek istiyorum![]()
Belhanda'yı gönderelim diyorum iyice dibe vursunlar![]()
Kaç yıldır alamıyor adamlar, acı birazwinner adam, kupa aldirir malesef
Kaç yıldır alamıyor adamlar, acı biraz![]()
Belhanda yerine feghouli yazsaydım halıya sarıp yollardın di mi Cancihanin fenerli oldugu saptanmistir!
sirtimda tasirdimBelhanda yerine feghouli yazsaydım halıya sarıp yollardın di mi Can![]()
Olm sen bu tablodan bunu çıkarabiliyosan harcanıyon buralardaEkonomisi en iyi olan biz miyiz? Bu tablo bunu da söylüyor mu?
Konuşulan ücreti verirse başka transfere yer kalmıyor o yüzden alamaz diyorlarHatta bir kaç kişi bu olaydan sonra fener mert hakanı alamaz falan yazmış doğrumu bu?
Harcama sınırını açıklar mısın güzel insan?Konuşulan ücreti verirse başka transfere yer kalmıyor o yüzden alamaz diyorlar
Biliyorum çok mesaj atıldı ama ilk sayfada var Berke'cimHarcama sınırını açıklar mısın güzel insan?
Erdoğan Arıkan: ''Fenerbahçelilerin abonelik iptal kampanyası büyürse Türk futbolu çıkmaza girer, çok büyük kaos oluşur.''