- 28 Haziran 2010
- 28.896
- 27.582
- 3.138
Evet biraz hıyara benziyor
Bu mesaja gülücük emojisi vermisim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet biraz hıyara benziyor
Cok seviyorsan tuzluyarak ye bana niye hiyar dion?Demiş olma ihtimalim olabilir tabi. Hıyar güzel bir sebzemizdir.
Cok seviyorsan tuzluyarak ye bana niye hiyar dion?
Fisilti gazetelerine inanmayi tercih ediyorum, bundan sonra mesafeliyizDemedigim ortaya cikti. Mesajlar ile sabittir
Fisilti gazetelerine inanmayi tercih ediyorum, bundan sonra mesafeliyiz
Siyonist demişsin.Gercekler ortada. Böyle bir ifadem bulunmuyor. Bulunursa sari uye olmaya raziyim.
Siyonist demişsin.
YalanBunu kendi de kabul edecektir.
Niye alamasin?MHY itine cok iyi oldu. Nah alirim simdi o paralari.
*Trtdeki herif ort alinmadigini en dusugunun alindigini iddia edior gecen sene ort alinmisD. TAKIM HARCAMA LİMİTİNİN BELİRLENMESİ
Kulüplerin Takım Harcama Limitleri, TFF’ye sunulacak finansal tablolar doğrultusunda gelir, gider ve
maliyet esasları dahilinde oluşturulan yeni sezon bütçesi baz alınarak aşağıdaki iki yöntem ile hesaplanır:
1. Yöntem: Gelir Gider farkı üzerinden hesaplama yöntemi
2.Yöntem: Net Borç / Net Faaliyet Gelir Rasyosu üzerinden hesaplama yöntemi
2019/2020 Sezonunda Takım harcama limiti bu iki hesaplama yöntemi kullanılarak bulunacak tutarların
ortalaması alınmak sureti ile hesaplanacaktır.
2020/2021 Sezonundan itibaren Takım Harcama Limiti bu iki hesaplama yöntemiyle bulunacak tutarların
ortalaması alınmak sureti ile hesaplanacaktır.
Takım Harcama Limitleri tüm kulüpler için TL cinsinden belirlenecektir.
O zaman biz nasil bu kadar artida oluyoruz yaw bir sey anlamadim. Biz gelir gider farki olarak +400mtl seviyesinde miyiz gercekten?
MHY itine cok iyi oldu. Nah alirim simdi o paralari.
Avrupa'da herkes bütçesine göre harcadığı için öz sermayeleri eksiye düşmüyor.Bu limit uygulaması avrupa liglerinde varmı merak ettim şimdi. Yoksa bu iş lig dizaynına gider. Anadolu takımlarının bazıları çok düşük bu takımlar küme düşecek gibi bişey bu.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir miktar esnetilmesi isimize gelirBizim takim neden aciklama yapmiyor?
Biz limitlerden dolayi Mert Hakan'i fiyatini yukseltmedik desin. Tersi bir kararda mahkemeye gideriz filan desinler.