- 29 Ocak 2024
- 8.181
- 6.951
- 568
Hesaba @Emir Sato mu girdi bu onun jargonu onun diliUygulanması noktasında muvaffak olunabilir ise gayet isabetli kararlar gibi görünmekte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesaba @Emir Sato mu girdi bu onun jargonu onun diliUygulanması noktasında muvaffak olunabilir ise gayet isabetli kararlar gibi görünmekte
Ha @Emir Sato ahb yazmis ha ben yazmışım, kendisinin yazdığı postları keyifle okuyoruzHesaba @Emir Sato mu girdi bu onun jargonu onun dili![]()

Sato bu sıralar cinnet geçiriyor yalnız yazdığın yazının içeriği konusunda senle hemfikir olacağını pek sanmıyorum sayın modum

Fener kornerden gol yemez artik. Oncesinde itisme kakisma olmayan korner yok. Gol yedikleri anda geriye donup calacaklar faulu.Gol veya penaltıyla sonuçlanabilecek korner ve serbest vuruşlar öncesinde hücum oyuncusunun yaptığı ihlaller VAR tarafından kontrol edilecek. İhlal tespit edilmesi halinde gerekli disiplin cezası uygulanacak ve köşe vuruşu ya da serbest vuruş tekrar edilecek.
Maçtaki en uzak açılar oradan olurRef Cam nerde? maç sonu izleyelim yasin kol 90dkk neler anlatıyor