Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.264
- 7.665
- 2.568
Geçen sene hak kazandıkları için sözleşme bitene kadar u23 sayılacaklarArchie Brown = 28 mayis 2002
Dorgeles Nene = 23 aralik 2002
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene hak kazandıkları için sözleşme bitene kadar u23 sayılacaklarArchie Brown = 28 mayis 2002
Dorgeles Nene = 23 aralik 2002
Bu ülkede 6+0+4 gibi ucubeler gördük yahu. Abartıyoruz bence biraz. Yönetim tembellik etmeyip transfere çalışsın. Teknik kadro da tembellik etmeyip ligde rotasyon işine çalışsın. Nhaga ligde oynayamayacak bir oyuncu değil mesela. Onun gibi 3 oyuncu daha alıp uygun kombinasyonlarla oynatamıyorsak kapatıp gidelim.
Deme ya? O nasil saçmalik. Bizde varmi bu kurala uyan?Geçen sene hak kazandıkları için sözleşme bitene kadar u23 sayılacaklar![]()
Onad baba burası olmamış oyuncuyu oldurma merkezi mi yavBu ülkede 6+0+4 gibi ucubeler gördük yahu. Abartıyoruz bence biraz. Yönetim tembellik etmeyip transfere çalışsın. Teknik kadro da tembellik etmeyip ligde rotasyon işine çalışsın. Nhaga ligde oynayamayacak bir oyuncu değil mesela. Onun gibi 3 oyuncu daha alıp uygun kombinasyonlarla oynatamıyorsak kapatıp gidelim.
TR kupasındaki gibi oynatmayıp oynatmayıp hepsini aynı anda beraber oynatırsan olmaz. Doğru rotasyonu onun için diyorum. 9 as oyuncunun yanına 2 genç koy bak bakalım nasıl oluyor. Biz bunu hiç yapmadık ki. Avrupa'nın devleri bunu yapıyor.Onad baba burası olmamış oyuncuyu oldurma merkezi mi yav
Rekabetçi bir takımız Nhaga Mnhaga falan mı uğraşacaz bir de
O riske giremeyiz şampiyon olmamız lazımTR kupasındaki gibi oynatmayıp oynatmayıp hepsini aynı anda beraber oynatırsan olmaz. Doğru rotasyonu onun için diyorum. 9 as oyuncunun yanına 2 genç koy bak bakalım nasıl oluyor. Biz bunu hiç yapmadık ki. Avrupa'nın devleri bunu yapıyor.
İcardiyi kitleyemeyecekler reis