Haber TFF, 2026-27 Sezonu İçin Yabancı Kuralında Son Noktayı Koydu

Sıkıntı olan ne burda 30 luk adamlar alma sende o zaman?

Gs nin bonservis konusunda en avantajlı dönemlerinden biri olabilir yani git genç topçu al

Bu ülkede 6+0+4 gibi ucubeler gördük yahu. Abartıyoruz bence biraz. Yönetim tembellik etmeyip transfere çalışsın. Teknik kadro da tembellik etmeyip ligde rotasyon işine çalışsın. Nhaga ligde oynayamayacak bir oyuncu değil mesela. Onun gibi 3 oyuncu daha alıp uygun kombinasyonlarla oynatamıyorsak kapatıp gidelim.

Kesinlikle su anki sınır bahane uretilecek durumda degil

farkında olmadan bizim için iyi kararlar alıyor hacı. gücel şimdi okan her türlü genç topçu almak zorunda.

bernardolar, icardiler falan başka bahara artık

Archie Brown
Nene
Guendouzi
Ederson
Talisca
Asensio
Skirniar
Kante
Oosterwolde
Semedo
Fred
Musaba

10+4'in 10'ina sayilacak yabanci sayisi Fenerde: 10. Adamlar 100% 2'tanesinden gözü kapali çikmalari lazim zaten ve herhangi bir yabanci transferinde baskasindan çikmalari lazim. Fener'in isi bizden daha zor.

Bu ülkede 6+0+4 gibi ucubeler gördük yahu. Abartıyoruz bence biraz. Yönetim tembellik etmeyip transfere çalışsın. Teknik kadro da tembellik etmeyip ligde rotasyon işine çalışsın. Nhaga ligde oynayamayacak bir oyuncu değil mesela. Onun gibi 3 oyuncu daha alıp uygun kombinasyonlarla oynatamıyorsak kapatıp gidelim.
Onad baba burası olmamış oyuncuyu oldurma merkezi mi yav

Rekabetçi bir takımız Nhaga Mnhaga falan mı uğraşacaz bir de

Akli basinda yönetimi ve hocasi olan kulupler bu kural sayesinde 2 senede hem kadrolarini revize edip hem genclestirebilirler

Bizde ilk 11/18 oynayabilecek Türk oyuncularimiz:
- Ugurcan
- Baris
- Yunus
- Eren Elmali
- Abdulkerim Bardakci

Fenerbahçedekiler:
- Ismail
- Kerem
- Oguz Aydin
- Çaglar
- Mert Müldür

Adamlarin Türk oyunculari bizimkilerden (çok) daha kötü benim gözümde.

Güzel bi sınır bence

+4e ağırlık vermek şart, kalitesi sorgulanmayacak gençleri bulup almak lazım.

Onad baba burası olmamış oyuncuyu oldurma merkezi mi yav

Rekabetçi bir takımız Nhaga Mnhaga falan mı uğraşacaz bir de
TR kupasındaki gibi oynatmayıp oynatmayıp hepsini aynı anda beraber oynatırsan olmaz. Doğru rotasyonu onun için diyorum. 9 as oyuncunun yanına 2 genç koy bak bakalım nasıl oluyor. Biz bunu hiç yapmadık ki. Avrupa'nın devleri bunu yapıyor.

Varmi anadolu takimlarda oynayan iyi Türk oyuncular suan? Pek aklima gelmiyor suan ama söyle 1-2 yerli oyuncu transferi iyi olur. Hele hele ilk 11'e girmeyi basarirsa.

TR kupasındaki gibi oynatmayıp oynatmayıp hepsini aynı anda beraber oynatırsan olmaz. Doğru rotasyonu onun için diyorum. 9 as oyuncunun yanına 2 genç koy bak bakalım nasıl oluyor. Biz bunu hiç yapmadık ki. Avrupa'nın devleri bunu yapıyor.
O riske giremeyiz şampiyon olmamız lazım

5 dakika oynasın diye adamı oyuna alıyorsun Kadıköy'de gol yediriyor 2 puan kaybettiriyor

Geri
Üst Alt