Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
Onlarınki güzel diye dedim. B.kunu çıkarıp çok değişik birşey de yapılmamalı. Hem modern hem klas durmalıBiz premier lig takımı mıyız. Kendimize özel bize uyan bir şey bulalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlarınki güzel diye dedim. B.kunu çıkarıp çok değişik birşey de yapılmamalı. Hem modern hem klas durmalıBiz premier lig takımı mıyız. Kendimize özel bize uyan bir şey bulalım
Ben bizim özelimizde söylüyom yaTFF’de ne öyle bir vizyon ne de o işi yapabilecek çapta bir ekip var. Hele bu deli başa geçtikten sonra olan insanları da kaybettiler, kendi yeğenini falan atadı.
Çağdaş art deco'mtrak bişeyler olmuş bu, fena değil
Premier lig sabit galiba ama bence serbest olmalı. Tekdüzelik kötü.5 büyük ligde belirli sabit font mu kullanılıyor yoksa orada da takımların kendi belirlediği font serbestliği var mı ?
sadece bundesliga tamamen serbest5 büyük ligde belirli sabit font mu kullanılıyor yoksa orada da takımların kendi belirlediği font serbestliği var mı ?
Bu hiç fena değil
en garanti iyi çizgisi olan çözümOrtadan çizgili ve kontürlü Helvetica candır. Diğerleri fazla cesur kaçar.
Bu olmalı bencede Osimhen 45 cok sık durur bu fonttaşu da çok güzel duruyor
![]()
Ben bir örnek paylaşmıştım forumda da kaydetmediğimden bulamadım bir türlü.Bu hiç fena değil
en garanti iyi çizgisi olan çözüm
Ben seni gothic isterim diye tutturur sanıyordumOrtadan çizgili ve kontürlü Helvetica candır. Diğerleri fazla cesur kaçar.
Yıllardır Avrupada kullandığımız fontu kullanırız en fazla
Muhtemelen o olur, griffin haklıYıllardır Avrupada kullandığımız fontu kullanırız en fazla