TFF Başkanı: "FIFA bize ceza veremez, biz Avrupa'nın 6. büyüğüyüz!"

çok yakındır artık.yeterince ah aldınız.:naughty:

Pehhh, yazacak bir şeyde bulamıyorum artık vallahi.
Ülkeye mi toplu jen verecekler biljem neyse versinler. Yeterki bu düzen ve insanlar değişsin.

Sepp Blatter ve Platini de ayni kafadalar.

Ben de aynen öyle düşünüyorum. Hükümet veya federasyonun kasasından aktarılan bir miktar parayla Platini'nin ceza vermesi engellenmiştir. Celtic-Legia maçının en son ve büyük bir örneği. Yoksa UEFA'nın en ufak hatalara bile cezalar yağdırdığını biliyoruz, her mahkemede şike yaptığı tescillenmiş kulübe mi vermeyecekler?

Bundan sonra Milli takımıda desteklemeyeceğim bunun gibiler başımızda olduğu sürece

Ya arkadaslar bos verin bu tüpcüyü.Bu adamcigaz kücüklükden Baba tokati yemediyi icin ceza nedir bilmez.

Bundan sonra Milli takımıda desteklemeyeceğim bunun gibiler başımızda olduğu sürece

en iyisi. ben zaten uzun yillardir desteklemiyorum. zaten soyle bi futbolcumsulara baktigin zaman yunanistan, ermenistan milli takimindan daha itici tipler var. hem desteklesen ne olacak, turnuva yok, mac yok, kupa yok, hic bi yere giremiyorlar. Ancak hazirlik maci yapabiliyorlar ve milli takimi ancak hazirlik maclarinda destekleyebilirsiniz.

kendinize kulup gibi bir milli takim edinin.

benim sirasiyla Fransa, hollanda ve almanya

kocakafa vermez değil VEREMEZ diyor
aklı sıra FIFA'nın maçası yemez bize ceza vermeye demek istiyor
bırakın konuşsun
adamları tahrik etsin
:D

Umarim o kadar büyük ceza veriler ki TFFün tamami silinir, yeni üyeler gelir.

Ama yinede milli takimi destekleyecegim, sonuçta milli takimi.

Tff nin defolup gitmesinin en kolay yolu milli takimin bu grupta rezil olmasidir.

Hem yabanci siniri sacmaligi da degisir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yav-he-he-adnan-oktar.gif

Bu laftan nefret ederim ama cuk oturuyor bu sefer be...

Hatta ve hatta
foto_107002.gif

Sadece . çocu demek istiyorum.Allah bin türlü belanı versin senin.

bu ceza sezon içinde gelecek,sergen dediydi dersiniz.:k19:

Fifa sizin ... Neyse

ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman sergen sen karışma bu sefer lütfen canısı, olur mu.

Olsun canısı yinede sessiz kalalım lütfen sonra hep beraber seviniriz.

Yorum yok, bilmiyomuş gibi yapıyoruz ok.

Bu sene sonuna kadarda bişe olmaz. Ceza olası için 4.yıldızı bunlara taktıracaklar ve süsten puan cezası ama verdik pis uefa/fifa. 2011 şampiyonu fener 4.yıldızı takan ama şikeden puan cezası verdik o sezon için.
Çizilen proje bu. Böyle malca bi planda türk futbolunu yönetenler tarafından yapıldı. Ha tahmin etmemekte zor olmamalı. Ülkede mal çok çünkü

Geri
Üst Alt