TFF Başkanı: "FIFA bize ceza veremez, biz Avrupa'nın 6. büyüğüyüz!"

Tamam da "Bunlar kolay işler değil, biz Türkiye'yiz. 2011'den beri bunu diyorlar. Biz 6. büyüğüz." diyo Tüpçü. Ceza veremez demiyor. Hatta tereddüt bile sezdim adamın konuşmalarından. Bir kez daha dinlerseniz başlığın yanlış açıldığını görürsünüz.

Tamam da "Bunlar kolay işler değil, biz Türkiye'yiz. 2011'den beri bunu diyorlar. Biz 6. büyüğüz." diyo Tüpçü. Ceza veremez demiyor. Hatta tereddüt bile sezdim adamın konuşmalarından. Bir kez daha dinlerseniz başlığın yanlış açıldığını görürsünüz.

Bu forumda bazen düsmanlardan duymak isteyen laflar yaziliyor, yalan olsa da bile.

bu işler o kadar kolay değilden ne anlıyosanız artık bişey demiyorum

Bu işler o kadar kolay değil ile bize ceza veremez anlamı çıkarıyorsan zaten bir şey deme İsa. :)
bu işler o kadar kolay değilden ceza verebiliri mi çıkarıyosun?

Türkçeye fazla hakim değilsiniz sanırım.

Örnek vereyim belki anlarsın

x erkek : yarın dışarı çıkmanı istemiyorum
x kız : çok komiksin

burdan komik olduğu anlamını çıkarırsın ozaman

edit: herkes anlayacağını anlıyo
açık açık elbette diyemez veremez diye ama onu ima ettiğini anlamak bu kadar güç olmamalı

Türkçe'ye hakim değilim. İşte bu Türkçe ile öğretmenlik yapıyorum. Lanet olsun eğitim sistemi.. Cümleleri bile yorumlamaktan aciz öğretmenler yaratıyor. Haklısın kardeşim. Senin anladığın doğru olanı. Ben ceza verebilir anlamı çıkar demedim dikkatini çekeyim, kesinlik anlamı yok demeye çalıştım. Ama sen anlamlandırırken bir kesinlik katmışsın ki, o engin Türkçe bilginle verdiğin örnekte bile konuyla alakasız bir savunma yapmışsın. Neyse tartışma uzamasın. Konu dağılmasın. Dediğim gibi haklısın diyerek sana cevap hakkı doğmasını da engellemiş olayım.

ben tartışma falan çıkarmıyorum o konu haftalardır var
farklı bir yorum yapayım da dikkat çekeyim diyenler düşünsün :D

Çok büyüğüz öyle büyüğüz ki tek gol kesmiyor izlanda dan 3 yiyoruz o derece büyüğüz.

6. derken şike vs konusunda mı ırkçılıkta mı neyde veya neye göre

bu isler yukarıdan baslar

bu tüpcüyü kimin getirdigini biliyoruz

ne zaman hükümet,iktidar degisir,siyaset futboldan uzak duru o zaman futbolda,sporda degisim olur,temizlenme olur

attachment.php

Ekli dosyalar

• ByFWUQAIgAAYYAA.webp
    ByFWUQAIgAAYYAA.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 156
Demekki 6.büyük olmasa ceza verecekler.Neye dananarak 6.büyük?Onlara göre 6.büyük değilsek,başta fener ve şikedaşların ayvalarda olduğunu belirtmek istedim.Bu macera henüz sonuçlanmadı.

Her yerde adaletin büyüklüğe satıldığını falan sanıyorlar herhalde. Bu zihniyet daima kötülük getirir.

FİFA dan Trabzon a bir mektup gelmiş. Bugünkü gazetelerde var. Gerçi eski tarihli bir mektup. Neden yeni çıkmış ortaya bilmiyorum ama FİFA konuyu takip ettiğini söylüyor.

Geri
Üst Alt