TFF Başkanı Genel Kurulda Konuşuyor

Türkiye kadar demokratik bir ülke yok. Herkes buraya aday olabilir. Bizler Anadolu çocuğuyuz.

Küfür %70 azalmış belli. Geçen sezon rekor kırılmış olabilir saha kapatma cezalarında.

IHo : " sayın başbakanımızın ismini kullanarak , dalkavuklar, simsarlar " Beyfendi böyle istiyor" deniliyor...

IHO : " Sayın başbakanım bana bizat ' ben bu işlerin içinde yokum ' dedi, kimse 'beyfendi böyle istiyor' baskısı yapmasın

( bunuda yemiş rte )

aziz bana mi tesekkür etti peki yeniden yargilandigi icin?

ben mi uefa'nin karsisina cikip "gerekirse 3-5 yil avrupa'ya gitmeyiz" dedim?

gecsinler bu ayaklari... yemeyiz

saat 11 dolaylarında uefadan tffye uyarı maili gitmiş.. bu kar eden zat bu hafta tffyi iyi durumda bırakıp istifa ediyorum derse şaşırmayın..

Bu efendi dün diyor ki:

"TFF ye şu kadar kar ettirdik. Şu şu sponsorlukları kazandırdık ve şu kadar para kazandırdık."

Be adam.

Orası kulüp değil, kulüpler üstü , futbolun yöneticisi pozisyonunda bir kurum. Yani senin parayla işin olmaz.

Evet konuştuğun yer mali kongre ama orada senin çıkıp " Kar ettik" demen kadar abes, tuhaf ve saçma birşey olamaz.

Çünki sana kimse ne kadar kar ettirdin diye sormayacak.

Türk Futboluna neler kazandırdın. nereden nereye getirdin diye soracak.Onu da zaten herkes biliyor.

Kulüpler ticari kaygı içinde olabilir. Çünki makinanın çalışması için gereklidir.

Çünki oyuncu almak için para lazımdır. Bir kulüp başkanı mali kongresinde çıkıp bunları söylerse asla yadırganmaz.

Ya sen ? Sen milli takıma oyuncuları parayla mı transfer ediyorsun ?

Çünki kulüpler aynı zamanda ticari kurumdur da.

Ha kulüplerin elde ettikleri kar'ı da zaten sportif amaçla kullanacağını UEFA-FIFA mecbur kılmıştır.

Sen oraya çıktığında neden bahsedeceksin ki zaten.

Kalkıp : " Fenerbahçemizi şike cezalarından koruduk kolladık. Başbakanın talimatlarını yerine getirdik.

Azizi ve Feneri kurtarmak için çırpınıp duruyoruz. Ha arada Türk Futbolunun anasını belledik.

Olsun o kadar, Fener kurtulsunda olan Türk Futboluna olsun" diyecek halin yok ya...

Hacı Murat ATILGAN‏@HMuratAtilgan

Bir ülkenin 4 takımı UEFA'DAN ceza almış, 3 büyük takımı sponsor bulamamış, 5. büyük takımı ufacık takıma elenmiş TFF ve tüpçü hala yerinde.

Resmin altındaki paragrafa dikkat:

" Sayemizde futbol düze çıktı"

BtVqwglCcAAz0U5.png

Tabi bende kendimce teşekkür ettim tüpçüye;

jack_middle_finger.gif
tumblr_m2jivqzzxg1ro330po1_5001.gif

Geri
Üst Alt