TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: “Bir daha yabancı hakem gelmeyecek. O bir defaya mahsustu”

Şirazesi iyice kaydı...

medyada cok fazla yalan haber oluyor artık videosu olmayan haberlerin büyük çogunlugu palavra

derhal itiraz edilmeli.
sezon yabancı hakemlerle bitirilmelidir.
bunu nasıl dile getirmiyor bizim yönetim anlamıyorum...
niye suskunuz bu olaya.

Böyle bir yolu açtılar artık sezon sonuna kadar bütün derbileri yabancı hakem yönetmeli aksi düşünülemez

Bizi geçtim neyse de ulan trabzonlu olmana rağmen trabzona bile ret kararı veriyorsun. Sadece ali ve acun ne isterse yapıyorsun sonra adamlıktan bahsediyordun.

4000 villa için serefini satıyorsun. Sonra da ben delikanlıyım deyip duruyorsun.

Lazyo eger ilk 3 icinde olsaydı bu herifi siyaset gücüyle coktan paketlerdi ,koç moç kurtaramazdı

Siyasetten birinin whatsaptan tek kelimelik mesajına bakar durumu. "Gönderin" dedikleri an gider. Fazla bile kaldı görevde.

Süper Lig'in kalan haftalarındaki derbi maçları, TFF Yönetim Kurulu kararı ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun onayıyla yabancı hakemler tarafından yönetilecek.

(NTV)

Süper Lig'in kalan haftalarındaki derbi maçları, TFF Yönetim Kurulu kararı ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun onayıyla yabancı hakemler tarafından yönetilecek.

(NTV)

Deplasman maçlarında baskıdan etkilenmeyecek hakem gelmesi bizim adımıza olumlu olacaktır eğee oyun kalitesini de yukarı çekebilirsek kolay geçeriz bu derbileri.

Kendisini parlatan Candaş Tolga bile isyan etmişti o bir kere olur lafına. Geri vites yapacağı çok belliydi.

Geri
Üst Alt