Haber TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Derbi Öncesi İki Takım Başkanlarını Dostluk-Kardeşlik İçin Riva'ya Davet Etti

Derbi maçı ali sami yen de ne zaman olsa hemen centilmenlik ve dostluk havası zorlamaları
Hiç şaşmıyor bu olay

Bu oyunlara gelme yönetim, yabancı hakem için de kabul etmiyoruz deyin.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun ağabey bu tip bir ketenpereye alet olmayacak kadar tecrübeli ve şereflidir diye düşünüyorum

Canli yayin da tehdit ettigi adami utanmadan ayagina cagirmis

Bu tarz zengin insanlar birbirine her türlü hakaret ederler ama sonradan birsey olmamis gibi bir araya gelirler

Bakalim dursun özbek ne yapacak

Giderse taraftar ve camia’nin gözünde tamamen biter

Gitmezse devlet’le arasi bozulacagi kesin

Sevgi pitirciklari mac icerisinde her turlu pisligi yapmasini bilirler, mac sonu sahaya geri donup showlarini da yaparlar (kazanirlarsa).

Böyle göstermelik samimiyetsiz şeylere gerek yok. Büyüklük taslamayı kes sen işini yap.

Başka yerden gelmiş bu iş hatta iddia ediyorum Fb'li Spor Bakanı olan kişi istemiştir. Türk futbolunda dostluk, kardeşlik ve barış ortamı için adil olmayan makamı tehdit eden mevcut Tff ve onun Mhk'sının istifasının istenmesi yinelenmelidir.

bereket tanrısı şeklinde bir icardi heykeli gönderelim. onunla karşılıklı otursunlar masaya.

Dursun gitmemeli

Doğrusu gitmeyip açıklama yapmasıdır ama bu olayı siyaset organize ettiyse ona hayır diyecek yönetici yok hiçbir kulupte
Siyaset organize ettiyse senin dediğin gibi hiç bir kulüpte hayır diyecek bir yönetim yok ama o siyasete durumu adam akıllı bir şekilde anlatıp ona göre pek ala bir yol haritası çizilebilmeli. Bu zekada veya düşüncede biri de yoktur bizim yönetimde o ayrı.

Köşeye sıkıştırıp algı yapmak için yaptıkları bir hamle.

Gidilmemeli ama gidilmezse olacaklar ve denecekler de belli

Geri
Üst Alt