Haber TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Derbi Öncesi İki Takım Başkanlarını Dostluk-Kardeşlik İçin Riva'ya Davet Etti

Giden yönetim istifa ettirilmeli. Çıkın kamera karşısına şunları söyleyin. Bize aleni hakaret eden rakip takım başkan ve yöneticileri benim ne dostum ne kardeşimdir. Seneye onların stadında olacak maç öncesi eğer taraftarımıza yine aynı muameleyi yapmayacaklarsa insan olacaklarsa ilk o maç öncesi dostluk kardeşlik konuşalim. Ama bu maçta bize ne yaptılarsa bizde aynı muameleyi yapıcaz.

Dursun Özbek icin "kesin gitmez" diyemiyorum

Bu zamana kadar her türlü pisliği yapın maça gelince dostluk ve kardeşlik heee ? Kaybolun !

Biri sana etmediği hakaret kalmayan sözde rakip başkanı, öbürü diğerinin kucağında oturan, seni tehdit eden, her hareketi senin kulübün aleyhine olan sözde federasyon başkanı. Gitmezsin herhalde Başgan

Icatdi temsil etmeli şimdi mi akıllarına gelmiş toplamak kaç aydır ortam geriyorlar muhtemel istediklerini aldılar 1 haftadır ses yok şimdi yalandan toplanmaya gerek yok

hacıosmanoğlu korku dağları sardı değil mi? bekle...

Toptumun tamamının birleştiği 7 şubat anma töreninde Galatasaray başkanının elini sıkmaya bile tenezzül etmeyen bu hanzonun hiç bir çağrısı samimi değildir.

İbrahim Seten: “Dursun Başkan’la konuştum. Benim izlenimim federasyondaki toplantıya %51 gitmez. G.Saray cephesi, “Sen bize 16.00’da toplantıyı söylüyorsun, sonra bizim maçımızdan 1 saat önce toplantı olduğunu ilan ediyorsun. Neden bunu bir şova dönüştürme eğilimindesin?” diyor ve TFF’yi samimi bulmuyor.”

Var olmayan bir Tff başkanı ve terör örgütü lideriyle bir araya gelecek halimiz yok herhalde.

hacıosman ile ali koçun bir başka planı daha...

dursunu kafalayıp yabancı hakem ve bilumum çıkarlarını onaylatacaktır.

bu lafın üstüne hala ali koçu muhatap alıyorsa Yuhh sana Puhhh sana

yabancı hakemi yapıştırmak için davettir..

Nasıl olur biliyor musunuz ?

Davet edildik - efendilik diye gidilir. (Çünkü sonra masaya çağırdık gelmediniz oluyor)

hiç bir şekilde taviz verilmez

çıkışında da mikrofonlara içeride nasıl ağladıkları tek tek anlatılır,ifşa edilir,rezil edilir. Galatasarayın kapısı bu tip insanlara kapalıdır mesajı verilirse olur.

façaları yiyorsa bu buluşmayı TV de canlı yapsınlar.

Geri
Üst Alt