TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: "Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik"

Ver mehteri. Bu topraklarda yabancı hakem istemiyoruz.

Kadrolu VAR hakrmlerinin alayı fbli, Zamanında hakem camiasını ele geçirip fbli olanların yükselmesini sağladılar. Şu an fb ile bağlantısı olmayan hakem yok gibi, olay maaşla falan açıklanamaz. Yabancı Var olmasa fb şampiyon olacaktı. Büyükekşinin yaptığı en doğru iş buydu. Şimdi fbye yine Var ve hakem eyyamı her maç devam edecek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskan kendi milletine sahip cikman beni mutlu etse de evlatlarimizin kabiliyetini de gozden gecirmemiz gerektigini unutmayalim

fb - ts koalisyon havasından rahatısızm.

salıncak vardı üstünde kartal vardı - şimdi salıncağı iten figürde geliyor gibi

sanki 29 şampiyonluğu verin 28 şekilde
2011 ide alın gibi hava var aralarında

tahkim o şu bu gibi mercileride kendi düzenlerine oturup itirazsız bu işleri görme merakı seziyorum.

Beyler adamın tam videosunu izledim düzgün konuştu. Hakemin hata yapsbilir ama Var yapamaz dedi. Kulüpler ile konuşacağım yardımcı olsunlar sizin maaşlarınızı arttıralım kafanız rahat olsun dedi mesela. Tabi sadece bu değil sizin kafanız rahat olmssı da benim görevim baskıyı üstünüzden almam lazım da dedi. Doğru tespitler.

Büyükekşi gibi birinden kurtulalım derken Hacıosman gibi birisine Türk futbolunu emanet etmek akıl karı değil. Bunun Ts başkanlığı bile rezilken Tff başkanlığına seçilmesi futbola dinamit koymakla eşdeğer.

Geçen sene sonunda Türk hakemler olsaydı, FB hiç puan kaybetmez, şampiyon olurdu.

fb - ts koalisyon havasından rahatısızm.

salıncak vardı üstünde kartal vardı - şimdi salıncağı iten figürde geliyor gibi

sanki 29 şampiyonluğu verin 28 şekilde
2011 ide alın gibi hava var aralarında

tahkim o şu bu gibi mercileride kendi düzenlerine oturup itirazsız bu işleri görme merakı seziyorum.
Ts camiası bizimkiler gibi sümsük ezik değil, geçen sene 2 tane hakemin ipini çektiler, siyaset yüzünden çok işe yaramasada herifler tüm şehir çıkıp toplantı yaptı olaylı maç sonrası ve daha geçen seneki maç soğumadi öyle salıncak koalisyon vs imkansız aralarında büyük nefret var,tff başkanı istese dahi koctan taraf olamaz bize kalmadan lazyo camiası Trabzona sokmaz ama buyukeksi olsaydı fener adına herturlu rezillik devam ederdi

Ts camiası bizimkiler gibi sümsük ezik değil, geçen sene 2 tane hakemin ipini çektiler, siyaset yüzünden çok işe yaramasada herifler tüm şehir çıkıp toplantı yaptı olaylı maç sonrası ve daha geçen seneki maç soğumadi öyle salıncak koalisyon vs imkansız aralarında büyük nefret var,tff başkanı istese dahi koctan taraf olamaz bize kalmadan lazyo camiası Trabzona sokmaz ama buyukeksi olsaydı fener adına herturlu rezillik devam ederdi
büyükekşi zaten istediğim bir isim değil - bir halt yönetmedi de

şu tahkimin tepesi fenerin davalarındaki adamla aynı kişi olması enteresan iş.

X bir cezai durumu halı altı ypıp yoksaymalarının önü açık

Kendi evlatlarini al bir tarafina monte et tamam mi?

Senin ben evladını ...

Hakemlere emir verilmese daha iyi yönetilecek zaten.Her sene ayni şeyler yaşaniyor her sene eyyam.

Bu da sahte kabadayı çıktı. Hakemlerin sahanin ortasına siciyor. Rezil herifler

Geri
Üst Alt