TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: "Kimin samimiyetsiz olduğunu kamuoyuna bırakıyoruz"

Kabul etmişiz işte

Maç öncesi yapılan açıklama sonrası vazgeçmişiz

Niye kabul ediyoruz en başta benim derdim o
En başta kabul edilmemiş. Yönetim arasında görüşeceğiz size görüştükten sonra cevabımızı bildireceğiz demişiz. Kaynak: Haluk Yürekli ve Seten(Fb'li). Sonra maça 1 saat kala daha cevap bildirilmeden açıklama gelince bu cevap verilmiş.

İlk iletişime geçildiğinde yönetim kurulu istişaremizden sonra kararımızı açıklayacağız hem zaten salı günü bizim divan kurulumuz var salı olmaz falan dediklerine eminim bizim yönetimin. Direkt en başından tavrımızı belli edemiyoruz.

Hakemi falan konuşacak sanmış olabiliriz ilk etapta. Ben öyle düşünüyorum.
En başta kabul edilmemiş. Yönetim arasında görüşeceğiz size görüştükten sonra cevabımızı bildireceğiz demişiz. Kaynak: Haluk Yürekli ve Seten(Fb'li). Sonra maça 1 saat kala daha cevap bildirilmeden açıklama gelince bu cevap verilmiş.
Düşünmeyeceksin reddedeceksin.

Niye fenerle masaya oturuyoruz, onca mevzudan sonra hala?

O kadar ortalığı boş bırakmak istemiyorlarsa aylardır fener fink atıyor federasyonda, nerdeydiler.

Saldım çayıra mevlam çayıra diye kulüp yönetiyorlar.

2.5 sene oldu bankalar birliği yalanlarıyla herkesi kandıran adamlardan da başka bir şey beklenmez zaten.

Kes lan Hacı Osman Çocuğu.

Forumda tüm dualari bilen bir babayiğit bütün dualari okusun ve hepimiz dualara amin diyelim. Allahım sikinti bastı bana. Pazartesi günü maçı almamız lazım. Tarihi firsat elimize gecti. Cikip yenersek ellerinde hiç bir argüman kalmayacak.

Hakem bize karşı olsa bile o top çizgiyi gececek arkadas. Gerekirse ceza sahası disindan Sneijder gibi bir sag tarafa bir sol tarafa çakacaksın şutları. Bahane yok, topcular ayagini denk alsın. En ufak rehavet ve onların seviyesine düşürecek hareket yapmamak lazım.

Osi sende gerekirse tek başına alacaksin bu maçı. 100 milyonluk adamsın lan.

KENDINIZE GELIN BURADAN SAHAYA KADAR!

forum olarak bizim en büyük silahımız mizahımız.

olaylara mizahi yönden yaklaşırsak; ne tff kalır ortada ne de ali koç..

seri capsler salarak onlarla alay etmeliyiz ama aksi takdirde kendimizi gerip sinir hastası oluruz.

Düşünmeyeceksin reddedeceksin.

Niye fenerle masaya oturuyoruz, onca mevzudan sonra hala?

O kadar ortalığı boş bırakmak istemiyorlarsa aylardır fener fink atıyor federasyonda, nerdeydiler.

Saldım çayıra mevlam çayıra diye kulüp yönetiyorlar.

2.5 sene oldu bankalar birliği yalanlarıyla herkesi kandıran adamlardan da başka bir şey beklenmez zaten.
Haber bu. Genel sekreterlik olarak yazılı olarak ve arayarak davet geliyor ilk başta Salı günü deniyor bizim genel sekreter Eray Yazgan o gün Divan'ın olduğunu söylüyor sonra çarşamba diye tarih veriliyor genel sekreter burada kafasına göre karar veremeyeceği için yönetimle konuşulup karar verilince size cevap verilecek deniyor cevap verilmeden açıklama gelince de o cevap veriliyor. Burada yanlış söyleyen Tff. Bankalar Birliği falan ayrı eleştiri konusu ondan geçen sene çıkmaları gerekirdi. Bu konu farklı.

Kabul etmişiz işte

Maç öncesi yapılan açıklama sonrası vazgeçmişiz

Niye kabul ediyoruz en başta benim derdim o
karşındaki TFFnin dahil olduğu oluşumun tufasına düşüyorlar sürekli

kabul etmesen "e o zaman yerli hakemlerden şikayet etme"
kabul etsen taraftardan "e mamalanmış hakem gelirse ne olucak ne diyeceksiniz"
arada kalınca da böyle oluyor işte

adamlar kartları iyi dağıttı , bizim yönetim nereye el atsa ona göre poizsynları var.

yönetimimiz yönetmiyor ki hiç bir şeyi.

Bu adam nasil hala o koltukta oturuyor? Yok mu bunu o koltuktan indirecek bir babayigit...

Haber bu. Genel sekreterlik olarak yazılı olarak ve arayarak davet geliyor ilk başta Salı günü deniyor bizim genel sekreter Eray Yazgan o gün Divan'ın olduğunu söylüyor sonra çarşamba diye tarih veriliyor genel sekreter burada kafasına göre karar veremeyeceği için yönetimle konuşulup karar verilince size cevap verilecek deniyor cevap verilmeden açıklama gelince de o cevap veriliyor. Burada yanlış söyleyen Tff. Bankalar Birliği falan ayrı eleştiri konusu ondan geçen sene çıkmaları gerekirdi. Bu konu farklı.
Ne söylesek yönetimi savunacak doneyi buluyorsun zaten, bir şey demiyorum. Aynen hiç hatası yok Eray'ın da yönetimin de, yine TFF bizi tuzağa düşürmüş.

Bir şeyi düşüneceğiz deyip hemen reddetmemek açık kapı bırakmaktır, ayrıca Dursun'un yolladığı mektupta net bir şekilde Rize maçı öncesi yapılan açıklamaya vurgu var, yani ortada ne olursa olsun red gibi bir durum da yok.

Haluk ya da Seten'in ne söylediğinin bir önemi yok, mektupta yazanı okuyunca gösterdiğimiz tavır anlaşılıyor.

Ne söylesek yönetimi savunacak doneyi buluyorsun zaten, bir şey demiyorum. Aynen hiç hatası yok Eray'ın da yönetimin de, yine TFF bizi tuzağa düşürmüş.

Bir şeyi düşüneceğiz deyip hemen reddetmemek açık kapı bırakmaktır, ayrıca Dursun'un yolladığı mektupta net bir şekilde Rize maçı öncesi yapılan açıklamaya vurgu var, yani ortada ne olursa olsun red gibi bir durum da yok.

Haluk ya da Seten'in ne söylediğinin bir önemi yok, mektupta yazanı okuyunca gösterdiğimiz tavır anlaşılıyor.
Kabul etmişler diyorsun hayır kabul etme yok böyle bir haber var diyorum. Sonra BB falan diyorsun he tamam o eleştirilmesi gereken yer zaten eleştirilmesin diyen mi var? Lakin başka bir konu o. Belki Rize maçında o emir vaki tavrı yapmasa Tff gerçekten gidebilirlerdi ona da gitmezlerdi gibi bir iddiam yok. Ama dediğinize aykırı bir haberi verince hemen yönetim savunucusu deniyor. Benin düşünceme göre yanlış yaptığı yer var ise eleştiririm doğru yaptığı yer var ise tebrik ederim. Bu kadar basit.

Kabul etmişler diyorsun hayır kabul etme yok böyle bir haber var diyorum. Sonra BB falan diyorsun he tamam o eleştirilmesi gereken yer zaten eleştirilmesin diyen mi var? Lakin başka bir konu o. Belki Rize maçında o emir vaki tavrı yapmasa Tff gerçekten gidebilirlerdi ona da gitmezlerdi gibi bir iddiam yok. Ama dediğinize aykırı bir haberi verince hemen yönetim savunucusu deniyor. Benin düşünceme göre yanlış yaptığı yer var ise eleştiririm doğru yaptığı yer var ise tebrik ederim. Bu kadar basit.
Reddedecek kişi gün muhabbeti yapmaz, sen istemediğin birisi görüşme teklif ettiğinde o gün işim mi var dersin gelmek istemiyorum mu dersin? Açık kapı bırakmayacaksın, gün sorduğun an iş istişareye girer.

Görüşeceksen de git görüş yönetimle, Eray'ın başkana ulaşması kaç dakika sürecek? Taraftar tepkisini beklediler işte reddetmek için yine. Arada en az 24 saat süre var teklifle, belki daha da fazla.

Geri
Üst Alt