TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: "Niye istifa edeyim ki, ben kulüp başkanı mıyım? 50 sefer özür diledim..."

Arif Çelik

Hocaların Hocası
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Niye istifa edeyim ki? Kulüp başkanı mıyım, antenör müyüm? Daha yapacak çok iş var” dedi

Bahar Feyzan, Hacıosmanoğlu’nun kendisini aradığını belirtip Türkiye’nin 2026 Dünya Kupası’ndan elenmesini kastederek şunları söylediğini aktardı:

“Eleştirmeye devam etsinler, ben şahsım adına 50 sefer özür diledim. İnanır mısınız iki gün iki gece sinirimden sabaha kadar ağladım. Olmayacak şeyler oldu.
İki maç da futbol tarihine geçti. 65 şut atıyorsun iki maçta, topla yüzde 80 sen oynuyorsun, dört topun direkten dönüyor, bir tanesi içeri girmiyor. 65 şuttan biri gol olsa ABD’yi yenersek yolumuza devam ediyoruz.”

‘Bana saldırsınlar diye kendimi ortaya attım’​

TFF başkanı, Türkiye elendikten sonra Adalet Bakanı Akın Gürlek’in ‘ahlaki sınırları aşan yorumlara karşı çalışma başlatacağına inandığını’ söylemişti.

Feyzan’a göre Hacıosmanoğlu bunla ilgiliyse şunu söyledi: “Ahmet Çakar, ‘Bizim çocuklar değil, onun bunun çocukları’ dedi. Bu çocukların aileleri var. Normalde ben ‘Elimden geleni yaptım, sahaya çıkacak halim yok’ diyebilirdim. Sorumsuzluk olurdu. Ben kendimi ortaya attım, bana saldırsınlar çocukları rahat bıraksınlar diye. Ben kurnaz biri olsam ‘Bana ne elimden geleni yaptım’ derim.”

Ardından Çakar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Elinden geleni yapmışmış. Daha 1.5 milyon verip adam akıllı iklim şartları ve maçlara daha yakın olacak bir tesis bile ayarlayamamışsın ama "elimden geleni yaptım" diyebilirdim diyor. Tabi insan yalan söylemeye alışınca yüzü kızarmadan bunu diyebiliyor.

Dün akşam bir ara TV de Montella denen herifin basın toplantındaki açıklamalara denk geldim..

'Çocuklar ilk maçtan sonra çok acımasızca eleştirildiler, onların çok daha fazla saygı ve sevgiyi hakettiklerine inanıyorum' diye birşeyler zırvalıyordu..

İki maç sonunda 0 puan ve 0 golle elenen bebeler çok daha fazla saygı ve sevgi hak ediyormuş..

Ulan 150 arabalık konvoyla, dünya kupasını alacağız, Siz hepiniz biz Türkiye diyerek, hiç de haketmediğiniz şekilde abartılı ve şovenist bir şekilde gönderildiniz.. Küsküyü yediniz oturdunuz..

Hala daha fazla saygı ve sevgi hakediyorlarmış.. Hadi lan ordan!!!

İğrenç insanlar, iğrenç zihniyetler!!!

Nerede özür diledi halktan ben görmedim? Biz de üzüldük falan diye zırvaladı bir şeyler. Sanki senin üzülmeni sallıyor insanlar.

Daha yapacak iş var dediği de Fenerbahçesine hizmet etmek. Onun dışında bütün kulüplere cephe aldı herif. Bu sene de bizi çok zor bir sezon bekliyor.

Bizim ülkede istifa diye bir anlayış yok ,eski ana muhalefet ,yeni iktidar partisi es baskani olacak adam 15 sene herturlu rezilliğe rağmen iatifa etmedi parasına baktı, haciosman neden istifa etsin

ben şahsım adına...
1782394426692.webp

Hala topla oynama oranından, kaç tane şut attığından bahsediyor kolpaçino. Attığın 65 şutun 50 tanesi zorlama atış zaten. Topa sahip olman da rakibin oyun planının bir parçası bunu bile anlayamayacak kadar aciz. Siyasettekiler görevden alır bunu yakında.

Sen istifa etmeyeceksin zaten affını isteyeceksin Hacıosman.

MT için 1.5 milyon vermeyip 40 derece de idman yaptıran bunun görüşmesini dahi planlayamayan

O takımın tarihte kazandığı en önemli 2 başarıda doğrudan emeği olan efsane hocasına Galatasaray kompleksi ile kulüp takımı yönetir gibi cevap veren

Takım kaptanları resmi olarak herhangi bir görevi olmayan eski yönetici ile DK kampında pazarlık yapmasına göz yuman ;Galatasaray olsa yapan ne derdi belli

Ülkenin en başarılı takımının kupasını minibüs ile gönderen ve aleni şekilde düşmanlık eden adamı

Orada barındırmazlar.

galatasaraylı olarak istifa etmesini elbette isterim ama milli takım olayı da bilerek abartılıyor gibi geliyor bana. fb başkan adayının topçularla milli takımda anlaşması, villa işi hesabı verilmesi gereken olaylar. arda turan zamanı prim mevzuları ve arda Turan'ın şimdi milli takım hocalığına layık görülmesi, terim'in demirören'le sırıtara sırıta imza atması, ağzına silah sokulmuş herifin şimdi kaptan olması bir sürü vukuat var. türkiye'nin çürümüşlüğünün yansıması sadece milli takım. bu gitse başkası gelse nolacak milli takım yani

Önce 80 kere "eleştiriler olabilir ama hakaret olmasın" falan diyorlar özetle ve arkasından tehditler, raconlar vs...

Sonra bakıyoruz hala "65 şut, topla oynama" falan hikayesi anlatıyorlar... Lan 2 tane en saygılısından en hafif tondan eleştiriyi ciddiye alıp dinliyor izliyor olsaydınız hala bunlarla övünüp "şanssızlık" bahanesi arkasına sığınacak yüzünüz olmazdı... Azıcık futboldan anlayan herkes 65 şutun veya %70 küsur topla oynamanın HİÇBİR MANASI OLMADIĞINI aptala anlatır gibi anlattı. Onu geçtim dünya genelinde viral olan Gökhan Dinç videosu bile boş boş pas yaparak topa sahip olmanın iyi oynamak olmadığından bahsediyor. Onu bile izlememiş veya izleyip bir halt kendilerine pay biçmemişler... ABD'de izole bir halde yaşayıp ortaya koydukları rezaletin farkında değiller...

Olm Barcelona ve İspanya EN İYİ DÖNEMİNDE BİLE, 2 maç böyle pas yapıp %80'le topla oynayıp rakip savumayı açamayıp kritik bir maç kaybetse veya elense yerden yere vuruluyordu... Onlar bile "biz normalde tüm kupaları aynı bu oyunla alıyoruz da bugün şanssızdık" diyemiyordu...

Geri
Üst Alt