Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.652
- 20.660
- 1.848
Galatasaray'la uğraşanın yedi sülalesini ... Seni kimse alamaz bu saatten sonra elimizden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özbek'in Gs başkanlığı döneminde 2 tane iyi basın toplantısı oldu 1. ananas 2.'si de salı günkü basın toplantısı oldu diğerler zaten fiyaskoydu.Dursun başkan ilk defa bir işe yaradı. Resmen şirazelerini kaydırdı, 10 numara iş oldu
sen olsana yönetıcı dostumBunlara hadlerini bildirecek yönetici yok. Adam gibi yönetim olsa bu hamsi böyle konuşamaz. Bilir ki o lafları yedirirler.
Bu herif siyaset kanadından da hoş karşılanmayan biri bence. Acur ve bu malum takım taraftarını kalkan yapmak için girişmiş olabilirler bu hareketlere
Bencede ki bu adam siyaset tarafından da istenen bir tip değil.gibi buyukeksi evet berbattı yada tüpçü lakin bunun gibi seviyesi düşük değillerdi bu herif fenere geçmişte yaptıklarını örtmek için sacmaladiginin farkında bile değil bence kendi camiasida posta koydu zaten ama merakım şu daha fazla satasabilirmi açana bizeYayın bitmeden açıklama yapıp konuyu kapatmak lazım.
"Dediklerimizin doğru çıktığı bir yayın oldu. Hacıosmanoğlu'nu bir kez daha istifaya davet ediyoruz"
Tarzı kısa ve net şekilde
Bu ve acur cephesinde değişik birşeyler olmuş belli ki"MİT, Sarallarla ilişkimi araştırmak için ekip kuracakmış"
Hacıosmanoğlu, yönetiminde yer alan Bayram Saral'ın başkanlığa seçildikten sonra istifa etmesinin 'FETÖ'nün kliklerinin harekete geçmesiyle ilgili olduğunu iddia etti. Bayram Saral ile TFF yönetimi için beraber yola çıktıklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, şu sözleri kullandı:
"Alçak bir terör örgütü var. Fetöşün köpekleri var, bu ülkeyle ilgili sürekli video yayınlıyorlar. İlk günden başladılar. Bizim TFF Başkanı olmamızdan rahatsız oldular. Osmanlı'dan beri yaşadığımız bölgede çok büyük sülaleler var, Of ilçesinde Çakıroğulları, Saraloğulları, Ağaoğulları, Hacıosmanoğulları var. Osmanlı'nın da orada içinde çalışan, Cumhuriyet kurulduktan sonra siyasetçisini, sporcusunu, bürokratını yetiştirdiler. FETÖ'nün köpekleri saldırınca 'Sarallar TFF'yi ele geçirdi' diyorlar. Nereden varıyorsalar o kanıya... O ailenin büyükleri, 'Siz Cumhurbaşkanını çok seviyorsunuz, bunlar durmayacak, bu yazılanların arkası var, Türkiye'de de klikleri var, Cumhurbaşkanına size bize zarar verir' dediler. Bu nedenle Bayram Bey ayrılmak zorunda kaldı. Yine deneyimlerden faydalanacağız.
Fetöş'ün aşağılık elemanlarının hala Türkiye'de klikleri var. Geçen hafta bana bilgi geldi, Milli İstihbarat Kurumu toplantı yapıyor, Hacıosmanoğlu ile Sarallar'ın ilişkisi için ekip kuracaklarmış. Tahmin ediyorum ki onun içinde de klikler var. Sayın İbrahim Kalın'ı tanırım, haberi yoktur diye düşünüyorum, varsa vahim bir durum. İnanıyorum ki haberi yok, ilk sefer buradan dillendiriyorum, gereğini yapar o. Biz kadere iman etmiş insanlarız. O toplantıyı yapıp bana sızdırıyorlar ki korkarım diye düşünüyorlar.
Türk Ceza Kanunu'nda Sarallar ile dostluk yapmak suç mu? Bunlar iş adamı, bu ülkede üretim yapan vergi ödeyen insanlar. Başlarına bir kaza geldiği zaman buradan uzaklaşalım mı diyeceksin. Hukuk içinde kalarak her türlü yardımı yaparım, dün nasıl dostumsa yarın da öyle olacak. Bu adamlığın gereğidir."
Yönetim sadece baş edemez. Taraftara da iş düşüyor burada. Yönetimde sırf konuşması için adam akıllı bir profesyonel getirmeli artık camianın ağır toplarından biri olabilir her hafta etkili konuşması için biri olmalı. Eray Yazgan falan hitabeti kötü adamlar onlarla olmaz.Aynen öyle topçular ve hoca sahaya odaklanıp bu itneleri camiaya ve yönetime bıraksınlar
Yönetimin zaten birşey yaptığı yok ki yıllardır taraftar mücadele ediyor bu yapı çocuklarının yalanlarıylaYönetim sadece baş edemez. Taraftara da iş düşüyor burada. Yönetimde sırf konuşması için adam akıllı bir profesyonel getirmeli artık camianın ağır toplarından biri olabilir her hafta etkili konuşması için biri olmalı. Eray Yazgan falan hitabeti kötü adamlar onlarla olmaz.