TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Galatasaray - Eyüpspor maçında, Eyüpspor'un hakkı yendi"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Bizim Galatasaray'a farklı gözle baktığımızı söylüyorlar. Kimse emeksiz kazanç elde etmesin, kulüp başkanıyken bunun en çok acısını çeken benim. Biz neden Galatasaray'a tavır alalım ki, camia bu. En düşük ligdeki takıma dahi bizim bakışımız aynı. MHK talimatı mı var deniliyor, talimat verilmiş olsa... Eyüpspor'un hakkı yendi. Bu genç hakemleri korumak zorundayız. TFF'ye destek verdiklerini söyledi. Ben ve hiçbir arkadaşım, bir gün fazla durmak için mavi boncuk dağıtmayacak. Yapı diyor..." (TRT Spor)

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Şimdi bana savaş açacaksınız, yok hükmünde sayacaksınız beni... Bana yapıyorsunuz bunu. Gözlerime baktınız mı hiç ya? Savaştan kaçacak göz mü var bende?"

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Şahsıma hakaretler bulunan insan, ya düzeltmek zorunda ya da ispatlamak zorunda. Seçildiğimden beri Dursun Özbek ile mi daha çok görüşmüşüm, Ali Koç ile mi, baksınlar. Dursun Özbek ile 5 kez görüşmüşsem Ali Koç ile 20 kez görüşmem lazım çünkü Kulüpler Birliği başkanı. 13 maçta 2 beraberliğiniz var sadece, biz mi siz karşı tutum sergiliyoruz? Fenerbahçe ağzıyla konuşuyor diye bana nasıl söylersiniz?"

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Kulüplerin yarısından fazlası bizi istemezse gideriz. Yapı diyor... Şimdi yapı, yalıya döndü biliyorsunuz. Benim yalısı olan arkadaşım yok. Benim birisiyle Galatasaray aleyhine konuştuğum ispatlanırsa görevi bırakırım. Orası, Ali Bey'in (Ağaoğlu) evi. Benim de yakın akrabam olur. Orası sanki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yalısı gibi anlatıyorlar. Ben ev sahibiyim, UEFA Başkanı'nı oturttuk, Fenerbahçe Başkanı oturdu. Ben daha samimi olsun diye gittim sandalye aldım. Koltuk mu orada önemli olan? Oradan alındı yalıya indi konu.

Fenerbahçe'yi ima ediyor Dursun Başkan, 'aynı ağızdan konuşuyorlar' diyor. Bu ahlak sınırlarını zorlayan bir cümle. Bunların yarısı doğruysa ben adam değilim. İnsanların şahsiyetine dokunuyor. 'Trabzonspor başkanıyken olan fabrika ayarlarına ne zaman dönecek' diye soruyorlar. O zaman kulübü savunuyorduk. Bugün TFF başkanıyız. Ben Ali Koç'a yalakalık yapıyorum gibi konuşuyorlar. Bu insanın şahsiyetiyle alakalı. Sen benim şahsiyetime hakaret etme yetkisini nereden buluyorsun? Bir de Galatasaray gibi güzide bir kulübün başkanısın. Ali Koç aynı anda Kulüpler Birliği başkanı. Biz bütün eski defterleri kapattık dedik. Biz 58 yaşına kadar kimseye yalakalık yapmadık."

O kadar eksik eyüp’ü yenemediniz diyor

gel al hakkını yalıya yalıya ağlama

Bizimkilerin bu açıklamalara karşı en ufak bir karşılık vereceğini sanmıyorum.

Bu ne abi birde Acun'un yazdigi talimatı alıp ekranda nasıl rahat rahat okuyabiliyor. Saray sa saray, yarından yönetim heryere girip cikipz bu TFF yi istifaya zorlamalo

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Dursun başkanın söylediği 'el uzatanın elini kırarım' sözüne katılıyorum. Hatta ekleyeyim, ruhunu da alırım."

Az bile yapiyo. Bu seref yoksununa gidip oy vermedi mi bizim yonetim! Problemimiz bu serefsizler degil, bunlara konusma cesareti veren yonetim malesef.

Acilen istifaya davet edilmeli. Sürekli bizim hocamız, takımımız, başkanımız hakkında olumsuz konuşması tesadüf değil. Üslubu baştan yanlış

Görev süresinin çok uzun olacağını sanmıyorum. 3 aylık ömrü var.

Bilerek bizi saha dışına itmeye çalışıyorlar. Kendi sahalarında 3 tane attıktan sonra başka çareleri kalmadı, tabii. ali koc var iste arka planda.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "FETÖ denen terör örgütü beni çok sever, benim yıllar önce Karadağ'da gazinoda sabahladığım montaj bir fotoğrafı yayıyorlar. Bakıyorum, Galatasaray formalı bir hesap... Elbette Galatasaray da FETÖ'yü lanetliyor ama ben bunun böyle olmasını beklerdim, adamlığa yakışır olan şey bu. 4 kulüp başkanı ile konuştum, kavga istiyorlarsa bu benim mesleğim. Geçmişe bakarsanız da görürsünüz. Bize tersten bir adımda biz 20 adım atarız ama bu şahsi bir adım, Galatasaray'a karşı değil." (TRT Spor)

Oc bizi fetöyle ilişkilendirmeye başladı

Geri
Üst Alt