TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Galatasaray - Eyüpspor maçında, Eyüpspor'un hakkı yendi"

Bizi yazmışlar, bu adam durduğu süre e belimiz doğrulmaz artık iki kere iki dört. Ya gemileri yakacak ki bizim yönetimde böyle biri yok ya da gitmesini bekleyeceğiz.

Kırmışlar kalemimizi…

Kendi konuşmasında itiraf ediyor işte fb ağzından konuştuğunu dün Acun'un dediğini diyor. Orada bir tane Acun Ilıcalı'nın dediklerini tekrarlıyorsunuz sürekli GS'ye karşı açıklama yaparken Fb'nin yapı açıklamalarına karşı hiç açıklamanız olmadı diye soran yürekli bir insan var mıdır? Sanmıyorum.

fenerbahçeli i.hacıosman’a başlıklı bir açıklama gelmeli @gsorg

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Bana savaş açıyorsunuz, hiç benim gözlerime baktınız mı?"

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Şahsıma hakaretler bulunan insan, ya düzeltmek zorunda ya da ispatlamak zorunda. Seçildiğimden beri Dursun Özbek ile mi daha çok görüşmüşüm, Ali Koç ile mi, baksınlar. Dursun Özbek ile 5 kez görüşmüşsem Ali Koç ile 20 kez görüşmem lazım çünkü Kulüpler Birliği başkanı. 13 maçta 2 beraberliğiniz var sadece, biz mi siz karşı tutum sergiliyoruz? Fenerbahçe ağzıyla konuşuyor diye bana nasıl söylersiniz?"

Ya ne mal herif bu

Bu adam bu gece istifa ettirilmeli ya suc duyurusunda bulunmakla yada Cumhurbaskanina gitmekle

Ben Dursun'un direkt Fenerbahce agziyla konusuyor dedigini duymadim her ne kadar onu ima etse de ama bu hirt fener asagi fener yukari agzindan dusurmedi.

Trabzonunluların tepkisini almaktan korktuğundan Fenerbahçe ağzı ile konuşmaya aşırı takılmış durumda

"Hakem arkadaşımızın (Oğuzhan Çakır) arkasındayız, kötü bir maç yönetmedi."

Bunu gerçekten söyledi mi ? Ulan adamın 2 maçını izledim Trabzon-Fener ve bizim Eyüp maçlarında çaldığı çalmadığı 1 tane düdük doğru değil

Adam gelip pozisyonu izliyor VAR 'ın başındaki penaltıyı/kırmızı kartı filan verirse verdi yoksa geçmiş olsun

Geri
Üst Alt