TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Galatasaray - Eyüpspor maçında, Eyüpspor'un hakkı yendi"

Ya sabır ya sabırrrr…. Bu akşam hemen şimdi açıklama yapılmalı

Az bile yapiyo. Bu seref yoksununa gidip oy vermedi mi bizim yonetim! Problemimiz bu serefsizler degil, bunlara konusma cesareti veren yonetim malesef.
Seçimden önce Mehemet Büyükekşi'ye oy vermeyin Hacıosmanoğlu'nu destekleyin deniyordu şimdi böyle mi oldu?

Helal dediğiniz bu yav
Attığı tiviti siliyor korkak

Koyu fenerli fenerasyon baskanlarini da gorduk gecmiste de bunun kadar kahpesini gormedik. Hic biri bunun gibi taraf tutmadi. Yalniz bu hirbo kadikoy'de fenerlilerin arasinda buyumus.

kendi camiası bile sahip cıkmıyor bu adama

sahipsiz kaldı

Allahın ilkokul mezunu herifi 13 kardeşmiş zaten az daha uğraşsalar karşılıklı takım kuracakmış ailesi. Şunun seçildiği gün sevinen gsliler de kına yaksın şimdi.

3 kuruş cebine sok hayatını satar bunun gibiler. En çok ben adamım, ben namusluyum diyen adamdan korkacaksın bu ülkede zaten.

Allah benim ömrümden alsın c.başkanına versin diyen biri. Kumar masasında yakalanmış biri. Gs formalı fotolu biri bunu paylaştı diye fetöya kadar getirdi konuyu, benimle çok uğraşır fetoş dedi.

Geri
Üst Alt