TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Galatasaray - Eyüpspor maçında, Eyüpspor'un hakkı yendi"

Ben Dursun'un direkt Fenerbahce agziyla konusuyor dedigini duymadim her ne kadar onu ima etse de ama bu hirt fener asagi fener yukari agzindan dusurmedi.
"Rakibimizin ağzıyla konuşuyor" dedi çok doğru söylediğini bu gün tekrar gördük. Kendisi konuşmaları ile bunu ispatladı. Şu anda Tff ve Mhk'nin GS karşıtı olduğu aleyhimize çalıştığı ve düşmanlığı bu yayınla alenen ortaya çıktı.

DERHAL devlet geregini yapmalı

Sn ibrahim kalın gerekenı yapın

Bu adam sarhos galiba, akli yerinde degil.

Özel olarak bulup getirmişler bu dengesizi bize saldırsın diye.

Buna iyi bir cevap verilmeli inşallah da verilir. İlk olarak Eyüp ün hakkı yendi dedi buna kapak yapmalıyız hemen ardından da bundan sonra hiçbir şekilde stadımıza gelmenizi istemiyoruz yoksa olacaklardan sorumlu değiliz demeliyiz....

bu adami kendi safina cekmek ne derseniz deyin ali simavi’nin hala lige tutunmasina sebep olan ciddi bir basarisi.

Bence mesele ona buna oy vermek değil. Arka planda yapılar, lobiler kurulurken bizimkilerin bundan haberinin bile olmaması
Haberi yok olmakla alakalı olan bir mevzu değil ki. TR'de kişileri para ile satın alırsın aynı bu Tff başkanı gibi o yüzden Koç güçlü bizim onlara para yedirecek tarzda iş yapan kulüp değiliz. Fb Aş yöneticileri dijital medyaları satın alıp yorumcuları satın alıyor bunu GS'den bir yönetici yapsa hemen istifaya zorlanır Genel Kurul vb. tarafından yapı meselesi bu. TR'de ahlak düştükçe Koç gibilerin satın alacağı insan sayısı artıyor şerefli insan azalıyor maalesef.

Şu adamın bu konuşmalarından sonra hangi hakem bizim maçı Adil yönetir? resmen Hakemlere Galatasaray'ı doğrayın diyor

Haberi yok olmakla alakalı olan bir mevzu değil ki. TR'de kişileri para ile satın alırsın aynı bu Tff başkanı gibi o yüzden Koç güçlü bizim onlara para yedirecek tarzda iş yapan kulüp değiliz. Fb Aş yöneticileri dijital medyaları satın alıp yorumcuları satın alıyor bunu GS'den bir yönetici yapsa hemen istifaya zorlanır Genel Kurul vb. tarafından yapı meselesi bu. TR2de ahlak düştükçe Koç gibilerin satın alacağı insan sayısı artıyor şerefli insan azalıyor maalesef.
Zaten onla alakalı birşey demedim. Ben neden en azından haberiniz olmuyor da gidip buna oy veriyorsunuz diyorum. Bu ülkede bunların tezgahını biz zaten bozamayız, ayakta uyumayın bari savunma pozisyonunu önceden alın diyorum. Dursun ve yönetimi her konuda ayakta uyuyor

Çok cahil bir herif işte o yüzden zaten trt ye konuk oluyor ,gerçek soru sorulmasını diye ama bu görevde çok kalamaz bence

Geri
Üst Alt