TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Galatasaray - Eyüpspor maçında, Eyüpspor'un hakkı yendi"

Fener kitlesi gerçekten acınacak halde aptallar zamanında sana şikeci diyen adam için böyle aleni sevinilirmi farkında değiller kendilerini komik duruma düşürüyorlar, biraz aklı olan fenerli olsa önce acuna sonra haciosmana kızar sarhoş gibi konuşup herseyi ortaya çıkardı diye

Bu HacıOsmanÇocuğu hala bu koltukta oturuyor mu?

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Son günlerde, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'nın ve ilgili kurullarının tarafsızlık, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerinden uzaklaşarak, denge oluşturmak adına adaletten ödün verdiği, başarıyı, emek ve çabayı hiçe sayan, hasmane bir tutum sergilediği tüm spor kamuoyunun gözleri önünde açıkça görülmektedir.

Ne yazık ki, Türkiye Futbol Federasyonu, yönetilmekten ziyade ilkel bir bakış açısıyla idare edilmektedir. Sadakat ile liyakat kavramları birbirine karıştırılmıştır. Federasyonumuzun söylemleriyle eylemleri taban tabana zıt bir hale geldiği için hissettiğim sorumluluk gereği, Dış İlişkiler İcra Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum. 05/12/2024

Saygılarımla,

Ahmet Kose
Dış İlişkiler İcra Kurulu Üyesi

Beştaş bunları hafta sonu yener bu arada bu salakların her boku ortaya çıktı hakem hayatta sabote edemez Şuan o maçı

Şeref yoksunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 saat boyunca bir takım aleyhine yayın yapan federasyon başkanı dünyada örneği var mıdır?

1733478130633.webp

İzlemedim ama fener rezil ötesi kollamalar olmazsa 3 maçtan 2 sini banko kaybeder beştaşta hiç belli olmaz derbi bu bi reaksiyon gösterebilir
Kalite olsa haklısın da son 2 senedir kaliteli kadrolar işi götürüyor. Bjk reaksiyon verse maccabi maçında verirdi. 3 tane yer otururlar

Hic düşünmedin mi ibragam, Büyükeksiyi harcayan Ali Koc, yarin seni de harcar diye.

Iyi ki düşünmemişsin. Ali Koc sana hic bir şey yapamayacak.

Hakan Bilal Kutlualp isimli bilmemne çocuğu TFF'de dış ilişkiler kurulu üyesiymiş. Her yerde teşkilatlanmış ... çocukları
Tff nin başı, yardımcısı, kurulu, mhksı her yerini fbliler doldurmuş. Bizimkiler seçimde nasıl bu adama oy verdiler. Biz vermesek kazanamayacakmış. Bu işin buraya varacağı belliydi, dahada kötü olacak. Tüm hakemleri etkilemişler bu iş nasıl düzelecek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt