TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Gündeme Dair Açıklamalar

Alayınızı üst üste koyduk doymadınız nasıl engelleriz bunları dediniz play off oynattınız yine olmadı M aydınlar küme düşüremedi kaçtı , Tüpçü kupa vermekten bıktı kaçtı sıra sende bakalım biz topunuzu silkelemeye devam..

Yürekli adam olan ben Fener'i tutuyorum, o kulube yıllarca hizmet ettim. Hizmet ettiğim dönem de hep bizi ezdiler. Galatasaray ezikliği karşışında tffye başkan oldum. Yine başarılı olma durumları var. Şike ile bile bir yere kadar gelebildik desene.

Ne pişkin ne yüzsüz adam bu ya
Nihat Özdemir: "Fenerbahçe'yi koruyacak kararları alsam o işi Zorlu ofiste yapacağım he öyle mi...Türk futboluna dair kararlar alırsak bu sefer onu Zorlu'nun ortasındaki restoranda yaparız. Herkes görsün."

Bu herife biri had bildirmis kendi basina karar veremez bu saatten sonra

Tff = trabzon futbol federasyonu bundan sonra

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) Tahkim Kurulu’nun yapısı ile ilgili aldığı karara da açıklık getiren Özdemir, "Çok önemli bir mesele... Mahkeme Tahkim Kurulumuzun bağımsızlığı konusunda karar verdi. Nihai gerekçeli kararı bekliyoruz. Bir kere bu başvuru 10 yıl öncesine dayanıyor. Gelinen noktada sadece bizi değil, tüm UEFA ülkelerini ilgilendiren bir konu. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin kararına devletin itiraz hakkı var. Süreci yakından izliyoruz, hazırlıklarımızı yapıyoruz. Gerek Gençlik ve Spor Bakanlığımız, devletimizin kurumları, gerekse UEFA ve FIFA ile temastayız. Çözümünü bulacağız" dedi.

Bu herife biri had bildirmis kendi basina karar veremez bu saatten sonra

Tff = trabzon futbol federasyonu bundan sonra
Aynen banada öyle geldi normalde doğrudan hedef alıcı konuşma bekliyordum ben ama mesela Ali'ye bile laf soktu
Arka planda birileri aba altından sopa göstermiş gibi
Ama işte bizim yineticiler sessiz kalmamalı yoksa bunlar ezmeye yer arıyor

Aynen banada öyle geldi normalde doğrudan hedef alıcı konuşma bekliyordum ben ama mesela Ali'ye bile laf soktu
Arka planda birileri aba altından sopa göstermiş gibi
Ama işte bizim yineticiler sessiz kalmamalı yoksa bunlar ezmeye yer arıyor
Bizi ezen eziyor zaten

Tayyip siyaseti futbola karistirmayin dedi, Nihat'a da cok kizdi o konuda, sonrasinda zaten Nihat cark etti. Trabzon sampiyon olursa bizim icin en kotu senaryo gerceklesmis olur.

Bizi ezen eziyor zaten

Tayyip siyaseti futbola karistirmayin dedi, Nihat'a da cok kizdi o konuda, sonrasinda zaten Nihat cark etti. Trabzon sampiyon olursa bizim icin en kotu senaryo gerceklesmis olur.
Bence tam tersi Trabzon olursa olsun önemli olan sikeciler olmasın fener çünkü iflasa gidiyor olamazsa bu sefer hickimse kurtaramayacak teknik olarak imkansız ne Ali kalacak ne karı profesörü

Bence tam tersi Trabzon olursa olsun önemli olan sikeciler olmasın fener çünkü iflasa gidiyor olamazsa bu sefer hickimse kurtaramayacak teknik olarak imkansız ne Ali kalacak ne karı profesörü
Ben olasi bir ts sampiyonlugunu sike surecinin diyetini odemek olarak goruyorum. Ne kadar gec gelirse o kadar faydali olur.

Nihat Özdemir: "Bu istifa iddiasını ortaya atan kişinin yerinde olsam kalemi kırarım, bir daha yazı yazmam! Ama bugün Posta Gazetesi'nde (Candaş Tolga Işık) yazı yazmış"

Nihat Özdemir: "VAR konuşmalarının açıklanması yönünde talepler var. Bu konu, ülke federasyonlarının tercihlerine bırakılmıştır. 1-2 ligde eğitim ve bilgilendirme amaçlı konuşmalar yayınlanmış olabilir. Orada yapıldı diye burada yapmak zorunda değiliz."

İnfial yaratmış kaç tane karar var. Sen bunların VAR kayıtlarını vermezsen insanların altında bir şey araması çok normal. Hala IFAB tavsiye etmiyor diyor. Allah kelamı değil. Kararı versen o gün yayınlarsın. Yüzsüz herif.

Geri
Üst Alt