TFF Başkanınından 1959 Öncesi Şampiyonluk Açıklaması

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

Spor dünyasında tartışılan 1959 yılı öncesi şampiyonluklar hakkında açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, "Biz konuya 'evet' desek başka bir problem var. 'Hayır' desek onu da tam bilmiyoruz." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, 1959 yılı öncesi şampiyonluklar hakkında konuştu.

beIN Sports'a konuşan Büyükekşi, "Fenerbahçe'nin 1959 yılından önceki şampiyonluklar hakkındaki talebi bizim yönetime gelmemizin öncesinde zaten gerçekleşmişti. Biz konuya 'evet' desek başka bir problem var. 'Hayır' desek onu da tam bilmiyoruz. Bu sebeple bu konuda bir komisyon kurma kararımız var." dedi.

"KARARIMIZI VERECEĞİZ"

Büyükekşi sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu konuda kamuoyunda herhangi bir yanlış anlaşılma oluşmasını istemiyoruz. Komisyon kurulduktan sonra bize gerekli bilgileri verecek ve kararımızı vereceğiz."

Kaynak: TFF Başkanı Büyükekşi'den 1959 yılı öncesi şampiyonluklar hakkında açıklama

Bizim yonetimin yapması gereken bu mevzu çıktığı ilk andan itibaren hukuk kozunu kullanması lazimken ısrarla gecistiriyorlar ve ciddi bir yanıt duyamıyorum ne amacliyorlar anlamadim

bu konu hakkında şu ana kadar 1.ağızdan yapılmış en enteresan açıklama. işin sonu fbnin isteğine doğru gidiyor diye yorumladım. ali koçun 16 anadolu kulübüyle birlik olup yayın gelirlerinde şampiyonluk primini kaldırmak istemesi de buna örnek

Ali Koc'un cantacisi kendisi. Ne derse yaptigi icin bu olayda da bizim agzimiza kendince bir parmak bal calarak kabul edecek bu zirvaligi. Muhtemelen Fb'nin taleplerinin bir kismini kabul edip bir kismini kabul etmeyecekler. Iki takimin sampiyonluk sayilari cok yakin olacak. Gs yönetimi bir an once bu durumu ciddiye alip mucadele etmeli.

Dansöz gibi adamları getirmesinler böyle önemli görevlerin başına. Ne diyorsun yok öyle yok böyle, adam gibi yıldız uygulaması 59’dan sonra başlamıştır, tüm ülkeyi temsil ediyor desene hıyar.

tescilli şikeci fenerbahce (kaynak ektedir) yine üçkağıt peşinde ama yedirmezler

bkz:
1691746538202.webp

Zamana yayıp kapatacaklar yaw relaks.

Zamana yayıp kapatacaklar yaw relaks.
Sanmam. Bunlar kaypak adamlar. Koçali'nin talimatı ile bir gün sonra VAR kayıtlarını açıkladılar, Ortacı Lale denen eşekbahçe holiganı karıyı bir saatte MHK başkanı olarak atadılar.

Bizim yönetimin ve camianın tavrını çok mülayim buluyorum bu doğru değil. Bugün bu kafayla devam edersen yarın üzülürsün.

Sanmam. Bunlar kaypak adamlar. Koçali'nin talimatı ile bir gün sonra VAR kayıtlarını açıkladılar, Ortacı Lale denen eşekbahçe holiganı karıyı bir saatte MHK başkanı olarak atadılar.

Bizim yönetimin ve camianın tavrını çok mülayim buluyorum bu doğru değil. Bugün bu kafayla devam edersen yarın üzülürsün.
Daha geniş açıklaması vardi burada kısa yazmışlar. Süresi yok ne zaman biterse o zaman bakarız. Daha komisyon kurulacak vs.
Ben uyutup kapatacaklar diye algıladım bilemiyorum. Siyaseten su anda biz daha guçluyuz onu da unutmamak lazım.

şampiyonlukları verip istifa edip kaçar hiç bişey olmamış gibi işine gücüne devam eder

Uydurma da olsa böyle bir karar alınmış olsa Trabzonspor'un yıldız sayısı bunları geçiyor diye duymuştum. Sanırım evet desek iyice çıkmaza gireceğiz dedi konu o. Ege takımları falan derken şampiyonluk yıldızlarının bir anlamı kalmayacak.

Uydurma da olsa böyle bir karar alınmış olsa Trabzonspor'un yıldız sayısı bunları geçiyor diye duymuştum. Sanırım evet desek iyice çıkmaza gireceğiz dedi konu o. Ege takımları falan derken şampiyonluk yıldızlarının bir anlamı kalmayacak.
ayrıca 3 yılda ikişer şampiyon var

Geri
Üst Alt