TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Bizimkiler ne yapacak merak içindeyim

aman TFFde seçilen tarafa ters düşmeyelim diye büyükekşici mi olacaklar - bu sezonun kopyası mı olacak her şey

yoksa fener karşı gerekli lafı edebilecek bir TFF tarafında mı olacaklar .

Bizimkiler ne yapacak merak içindeyim

aman TFFde seçilen tarafa ters düşmeyelim diye büyükekşici mi olacaklar - bu sezonun kopyası mı olacak her şey

yoksa fener karşı gerekli lafı edebilecek bir TFF tarafında mı olacaklar .
Dursun Ozbek, Reis kimi isaret ettiyse tipis tipis gider onu destekler. Galatasaray’in cikarlarini destekleme ihtimali yok.

Dursun Ozbek, Reis kimi isaret ettiyse tipis tipis gider onu destekler. Galatasaray’in cikarlarini destekleme ihtimali yok.
aynı düşünce içinde olsamda bunu tam kanıtlayamayacağımız için dillendirmiyorum.

bu doğruysa başkan olmamalı zaten.

Dursun başkan geçen sezon yaşanan şeylere rağmen Büyükekşi denen adama oy verirseniz komple istifa edin

Büyükekşi seçilecek %99. Yalı veledini mutlu etme çabasına devam edecek mi seçim sonrası göreceğiz.

VAR daki hakemler yabanci kalsin. Hangisi bunu uygulayacaksa o olsun. Yoksa yine yine VAR da fanatik fenerli emre malok, erkan engin lerle ugrasmayalim

Büyükekşinin başkan olmasını istemek bu ülkede futbolun gelişmesini istemiyorum, ben kendi kayığımı yüzdüreyim demekle aynı şeydir.

Medyadaki böyle maymunlar da adamı zora sokacak soruları sorarak bu düzenin aslında devam etmesini sağlamak isteyen asalaklar

En azından futbolda, topyekün bir temizlik düzen ne zaman gelecek bu ülkeye

Bu secim acik oylamami oluyor ? Kimin kimi destekledigini gorebilecek miyiz ?Sadece baskanlar mi oy kullaniyor ? Canli yayin veriliyor mu ? Kulup baska secimi gibi konusma vs oluyor mu ?

Yetkili bi abimiz bilgilendirsin lutfen

Bu secim acik oylamami oluyor ? Kimin kimi destekledigini gorebilecek miyiz ?Sadece baskanlar mi oy kullaniyor ? Canli yayin veriliyor mu ? Kulup baska secimi gibi konusma vs oluyor mu ?

Yetkili bi abimiz bilgilendirsin lutfen
konuşma monuşma falan seramoni tarzında bir şeyler veriyorlar - oylamalar kulüplerin delegeleri + geçmişten delege olmuş olanlar oyluyor (ahmet çakar erman toroğlu falan mesela delege)

açık oylama değil tabii ki - oyluyorlar sonuç açıklanıyor.

konuşma monuşma falan seramoni tarzında bir şeyler veriyorlar - oylamalar kulüplerin delegeleri + geçmişten delege olmuş olanlar oyluyor (ahmet çakar erman toroğlu falan mesela delege)

açık oylama değil tabii ki - oyluyorlar sonuç açıklanıyor.
teşekkürler renktaş Peki bugün belli olur mu

yandı gülüm keten helva

ulen topu topu 312 mi ne delege varmış

çekilmiş servet yardımcıda 130 imza varmış

yani ekşi ile hacı toplam 180 , kısaca boştaki 130 un %70i fener komutunda olduğu için büyükeksi tekrar seçilecek gibi.

aksi süpriz olur.

yusuf günayıda defetmişler (zaten ne kadar işe yarıyordu bilmiyoruz ama )

Bizden yönetimlerde birinin olmaması çok kötü, burda yok mhk, pfdk ve tahkimler de de yok. Bizim yönetim tamamen etkisiz eleman😡

Geri
Üst Alt