TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

GÜNDEM

1. Toplantı çoğunluğunun tutanakla tespiti,
2. Toplantının açılışı,
3. Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşumu (1 Başkan, 1 Başkan Vekili, 2 Üye Seçimi)
4. İstiklâl Marşı ve Saygı Duruşu,
5. Genel Kurul Başkanlık Divanına toplantı tutanaklarını imza yetkisi verilmesi,
6. Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu aday listelerinin Başkanlık Divanına teslimi,
7. TFF Başkanı'nın sunumu,
8. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması,
9. Genel Kurul'da Okunan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun görüşülmesi,
10. 01.06.2023 - 31.05.2024 dönemi gelir-gider tabloları ve bilançosunun okunması,
11. Genel Kurul'da okunan 01.06.2023 - 31.05.2024 dönemi gelir - gider tabloları ve bilançosunun görüşülmesi,
12. Denetleme Kurulu Raporu'nun okunması,
13. Genel Kurul'da okunan Denetleme Kurulu Raporu'nun görüşülmesi,
14. Uluslararası Bağımsız Denetim Kuruluşu Raporu'nun Genel Kurul'a sunumu,
15. TFF Başkanı'nın 01.06.2023 - 31.05.2024 dönemi ile ilgili hesap ve faaliyetlerinin ibrası,
16. Yönetim Kurulu'nun 01.06.2023 - 31.05.2024 dönemi ile ilgili hesap ve faaliyetlerinin ibrası,
17. Denetleme Kurulu'nun 01.06.2023 - 31.05.2024 dönemi ile ilgili hesap ve faaliyetlerinin ibrası,
18. 01.06.2024 - 31.05.2025 dönemi Bütçe Tasarısı ile Talimatı ve Bütçe Uygulama Esaslarının görüşülmesi ve kabulü veya reddi hakkında oylama yapılması,
19. Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi,
20. Yönetim Kuruluna Taşınmaz Alımı ve Satımı, Ayni Haklar Tesisi İçin Yetki Verilmesi Hususunun Karara Bağlanması,
21. Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 69. maddesi gereğince üyelik aidatının belirlenmesi,
22. Başkan adaylarının konuşmaları,
23. Başkan Seçimi,
24. Yönetim Kurulunun 14 asıl ve 14 yedek üyesinin seçimi,
25. Denetleme Kurulunun 5 asıl ve 5 yedek üyesinin seçimi,
26. Dilekler ve Kapanış.

ZABAHA GADA BUDAYIK BUGUN

Fatih Terim'e savaş açanların en önde bayrak taşıyanı divan başkanı seçiliyor.

602

Hacıosmanoğlu seçilmeli yalı veledine taviz vermeyecek tek adam o. Büyükeşi seçilirse Lale Orta skandallarının tekrarlanma ihtimali çok yüksek

TFF başkanı olan tabi herkesle iyi geçinmek zorunda bu arada - tamamen zıt olamaz , zaten çalışmaz o sistem.

büyükekşinin abzürt ve sistemsiz yönetiminden sonra değişiklik lazım.
İkisi arasında bir fark görmüyorum ama ikisi arasında İho olsun yeni isim, yeni kaoslar görürüz en azından.

26 maddeli gündemin 3.maddesini bile gecemediler daha 45 dakika gecmesine ragmen
başta daha mali ıvır zıvır tatavalar geçecekteeee adaylar konuşma yapacaktaaa oylanacak

akşamüstüne kadr gider..

zaten 15 dk sonra yemek molasına falan giderler saat olmuş 12:00

bir sürü takımın 2. lig ve altı falanda var sanırım belli sayıda delegeleri var + eski hakem vs tarzı delege olanlarda var.

toplam 312 mi ne dediler. yani 312 oy hakkı olan tip var.

160 minimum lazım oylama için vs vs .

işin komiği her saniye orda kadroya adam girebilir çıkablir -öyle salak bir durum da var sanırım.
Anlamadım ama gerekte yok. Alt liglerden oy alıyorlarsa siyasi tarafı zaten belirlemiştir. Bizim yağlı suratlı başkanımız orada mı yoksa yine bi yerlerde eğlencemi yapıyo ?

Anlamadım ama gerekte yok. Alt liglerden oy alıyorlarsa siyasi tarafı zaten belirlemiştir. Bizim yağlı suratlı başkanımız orada mı yoksa yine bi yerlerde eğlencemi yapıyo ?
orada + 2ini başkan + 3 4 yönetici ile orda bizim taraf.

Geri
Üst Alt