Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19. Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi,
20. Yönetim Kuruluna Taşınmaz Alımı ve Satımı, Ayni Haklar Tesisi İçin Yetki Verilmesi Hususunun Karara Bağlanması,
21. Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 69. maddesi gereğince üyelik aidatının belirlenmesi,
22. Başkan adaylarının konuşmaları,
23. Başkan Seçimi,
24. Yönetim Kurulunun 14 asıl ve 14 yedek üyesinin seçimi,
25. Denetleme Kurulunun 5 asıl ve 5 yedek üyesinin seçimi,
26. Dilekler ve Kapanış.
Cökülmedik alan birakmadilar. Kulupler dahilmilletvekili divan kurulunu yönetiyor, tam bir kahve ortami var
listeyi alıp sezon içi açıklamalarda kullanacaklardırfenerin yöneticisi "kim ibra etmiş etmemiş ... " diye kastırıyor orda.
R A H A T S I Z O L D U
Dursun ve kulüp haklarını savunmak. Tam adamını buldun rtş onu yapabilecek.Ulan Dursun sen ne iş yaparsın. Çıksana oraya. Sen ne diyorsun arkadaş desene?
Yerel baktığında öyle en iyisi yine ama global olarak bakarsak bizimkilerde Huzurevi bakım hizmetleri gibi görünüyor ahbert.bizim genel kurula bakınca burası sirk gibi liseye sövüyoz mövüyoz ama harbi en klas ve en demokratiği bizde
valla mikrofonda duyuldu "kimler ibra etti etmedi yazdınız mı" falan diye.listeyi alıp sezon içi açıklamalarda kullanacaklardır